Vanhaks meni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja kinde, 27.9.2006.

  1. kinde

    kinde Gearhead

    . . . . orkkiskuntoinen 170 ja kolmilovinenkarahka ja tietysti 7 1/4 perä. Kaksilla hyvillä renkailla.Katsastus jäänyt "suorittamatta". Kaikki alkuperäistä , ei edes radioo ollut kiinni.Ehjä osiltaan ja suoria. Pikkaisen migiä pitää näyttää. Ovet ,luukut,lokarit tulee tuplana mukaan. Alunperin valkoinen ja sininen sisältä , nyt musta maali pinnassa jo 10v , joten sanomista siinäkin on. Ei ole mikään helmi mutta sellaisen tekee kyllä.Uusi pakoputki ja akku ym jotain.


    EI MYYDÄ MUTTA VAIHDETAAN VALIANTTIIN -73 4 D 225 904 ym ajokuntoiseen.no pieniä puutteita saa olla. sanomista saman verran . päittään sopivaan. en halua rahan liikkuvan sinne tai tänne. :eek: (ei ole tarvetta vähentää kalustoa?)

    Pitäis saada nimittäin perhekassi varalle , laitettavaksi.

    ehdotuksia liikkeelle ja kuvia voidaan vaihtaa. välimatkakin olisi oltava kohtuullinen. :D

    Aika kovat ehdot taisin pistää , noooooh katellaan 8), kaikkea voi ehdottaa.
     
  2. always bb

    always bb Gearhead

    se numeros oli ??
     
  3. kinde

    kinde Gearhead

    No nyt näkyy.
     
  4. kinde

    kinde Gearhead

    Eihän sulla tällaista ole!! Vai onko , en kyllä ole huomannut. :eek:
     
  5. kinde

    kinde Gearhead

    Hankittu "vankkuri " ja valdo jää talliin... :D
     

Kerro tästä muillekin!