Vanhat kilpurit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Anonymous, 12.9.2003.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

 2. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Sikavanha viesti, mutta nostanpa kuitenkin... Auto nro. 10 eli PV Volvo on yhä hengissä ja voimissaan, meikäläisen tallissa. Tuli viime vuonna samalta omistajalta joka ajoi jo Keimolassa -75.
   
 3. fmila

  fmila Gearhead

  No laitetaas sit tännekkin kuva Keimolasta 1976

  [​IMG]

  On muuten MS:n finaali kuvassa, mut tästä tiistai illan kisasta ei oo kait missään tuloksia???

  t.AM
   
 4. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Hieno kuva! Sääli että olen niin juniori etten päässy näkemään tositoimia Keimolassa... Eihän fmilalla tai kellään muulla olis kuviin osunut toi mun Volvo? Ajettu ainakin Keimolassa ja Räyskälässä ´75-´76, ehkä muuallakin?
   
 5. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Mahtaako PV vilahtaa vanhoissa Keimolan filmeissä, joita oli mm. FHRA:n historiikissa?
   
 6. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  En muista että olis näkynyt, sen mitä olen niitä filmejä jossain näyttelyssä screeniltä katsellut... Vauhdin Maailmassa oli kuva -75 Keimolan kilpailureportaasissa, mulla vaan valitettavasti ei kyseistä lehteä ole.
   
 7. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Tämä näyttää jotenkin tutulta, Putte ja muut, iskeekö kipinää:
  Celica Pro Stock
   
 8. Putte

  Putte 1st gear

  Ainakin vuonna -83 silloisessaPro Streetissä, joka oli Pro Stockin edeltäjä ajoi Luxman Toyotalla Hasse Nyqist. Hans Knuters ajoi SA ryhmässä Toyota Celicalla 80-luvun puolessa välissä, mutta se auto lienee tätä nykyä Suomessa ja 1985 kaudella norjalainen Magne Gaara ajoi Pro Stockissa Toyotalla. Muutama noita on Pohjoismaissa ollut, mutta vaikea tuon yhden kuvan pohjalta paikallistaa auton alkuperää.
   
 9. pee5

  pee5 3rd gear

  Muistaakseni ainakin joku PV on VM-lehden kuvassa, mutta oliko juttu -75 vai -76 kisoista? Pitää joskus kaivaa lehdet esiin.
   
 10. Putte

  Putte 1st gear

  Kyllä se PV:n kuva oli -75 kisajutussa.
   
 11. fmila

  fmila Gearhead


  Ei oo tullut itte kuvattua juurikaan niitä kisoja missä oon ollut mukana ajamassa tai mekaamassa. Kun on ollut "kädet täynnä" tota kisa touhua, niin en viitsinyt edes omaa perus kinaria mukana raahata. Kaikki kuvat omista suorituksista on sitten jälkeen päin joku ystävällinen kuvaaja tuonut näytille. Harmi vaan etten edes muista ketä tästäkin kuvasta pitäis kiittää?? Vois olla Patan ottama kun on niin hyvin väreissä ja keskellä ruutua??

  Kyllä toi PV tuttu oli ja Ralfin kanssa myös tarinoitu aikoinaan, hieno homma et on pysynyt tallessa, ei ku radalle vaan mukaan. Vaikka sit ajamaan PET:iä tai johonkin "kadun miehen" karkeloihin. :rotfl: :rotfl:
   
 12. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Saa nähdä, ehkä sitä jossain välissä tulee kokeiltua jossain kadunmiehen tapahtumassa... Toistaiseks tutustutaan laitteeseen ja korjaillaan muutaman vuoden seisokin jälkeen ilmenneitä pikkuvikoja, plus että sähköt vaatis aika täydellisen läpikäynnin. PV olis varmaan Ralfilla vieläkin jos terveys sallisi...
   
 13. enzo

  enzo Gearhead

  Pepe-PPR ja Putte tuosta Daytona FC:sta:

  -Auto on sama, eli ma ostin sen Auliksen ylijäämistä
  -Mulla se oli sen pari kertaa Matopurkissa kun luulin alkavani rallistaraksi sen kanssa. Meillä bensa-hemi ja surullisenkuuluisa viallinen Lenco (joka pilasi myös sen askin edellisen omistajan elämän).

  Möin auton myöhemmin rullaavana Kemiin, tai paremminkin se vaihtui johonkin yhtä tyhmään.
  -Sieltä se kulkeutui Ylivieskan-Kalajoen yms maastoon ja poijjaat istutti siihen 90/00 -lukuisen Camaron korin, taisi jommallakummalla koppasella pärjätäkin SC:ssa ja vissiin jossain 2010 ainakin kävi radalla sinivalkoisena.

  Ja annoin nyt myös meitin SS-Dusterin pois, alkoi tuntua ettei me bensalla enää. Ylös itäsuuntaan matkasi ja palaa varmasti radalle.
   
 14. lojo80

  lojo80 Gearhead

  Onko jollain Raimo Peltolan (comp)kilpurista kuvia/videota..?
  tai Jari "patis" Heinosen kilpurista..
   
 15. Putte

  Putte 1st gear

  Löytyisköhän MPowerilta materiaalia tosta dragsterista.
   
 16. 120ZZZ

  120ZZZ 3rd gear

 17. rbask

  rbask Gearhead

  Husson vanha Dart on taas tiellä, ollut 12v tallissa. Eli vanha kilpuri elää.
   
  esmi, faffeli, Dusturecarn ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  No sehän olisi juttu, kun wanha palaa radalle ottamaan mittaa uudesta. "Minkä taakseen jättää...".
   
  Dusturecarn ja jknR tykkäävät tästä.
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Onko tämä Husson vanha se flippikeulallinen joka oli jossain vaiheessa semmoinen enempi grafiitinharmaa ?
   
 20. 383

  383 Gearhead

  Oli
   

Kerro tästä muillekin!