Vanhat pie.. siis parrat (ainakin Putella) muistelkaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Fireball, 4.9.2009.

  1. Fireball

    Fireball Gearhead

    Tulipa Terolle tossa KiviAntin 25v topikkia ja Puten Vironvallotusmuisteloo plaratessa semmonen olo että olispa mahtava lukee enemmän noita Suomidragin alkuaikojen muisteloita. Kutakuinkin kattava otanta aboriginaaleista sutaajista on vielä terveitten kirjoissa kertomassa ja muistamassa mitä tuli tehtyä, vaikkei varmaan kaikkee haluttaskaan niin muistaa.

    Näitä legendaarisia tarinoitahan on varikolla naurettu vuosikymmenet, mutta kuka kokoais yksiin kansiin herkullisimmat, niitä nimittäin piisaa. Edellämainittujen lisäksi tälläkin palstalla Uba, Luppe, Jarmo, Aukki, Fiskis, Edu, Horto, Suojanen, Jaffu ja sata muuta vois täyttää kirjan varmaan jokainen maukkaimmilla kohel..

    Esim. steriiliksi jossain moitittuun nykymoodin veekasiin tommonen juttusarja sensuroimattomana tois kaivattua tyrinää.

    Kuka ehtii ensin, Once Upon a time there was....
     
  2. mxu

    mxu 3rd gear

    Tuosta joskus muinoin ajetusta "kehä 3 open" vaimikäsenytoli olis kiva kuulla jotain tarinaa, vaikka nyt ei virallinen skaba ollutkaan... Jos siitä nyt tänne voi edes kirjottaa...
     

Kerro tästä muillekin!