Vanhoja linja-autoja huutokaupassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja paikkatakki, 26.2.2016.

  1. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Mobilistista tuttu, ja täälläkin palstalla joskus mainittu, Veljekset Salmela Oy meni konkurssiin, ja konkurssipesä myy nyt ajoneuvot, sekä korjaamokalustoa huutokaupalla:
    https://nettivasara.fi/bankcruptnests

    Mukana myytävissä tuotteissa on mm. -70 ja -80 luvun linja-autoja, joista osa on ollut ajossa vielä alkukuusta. Tällä hetkellä hinnat on jopa satasissa, mutta varmaan nousevat, kunhan huutokauppa lähestyy loppuaan. Jos olisi tilaa säilyttää linja-autoa, niin ostaisin kyllä yhden itse. Jo pelkät kuvat noitten sisätiloista saavat aikaan nostalgisen tunteen, kun juuri tuollaisillahan sitä kouluaikoina matkustettiin. Toivottavasti noista mahdollisimman moni menee harrastukseen ja säilyy jälkipolville romutuksen sijaan.
     
    12345678910 ja Dusturecarn tykkäävät tästä.
  2. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

    Pihasaunan sai kivasti renkailleen pihalle, mutta ei ottanut kotona ajatus tuulta purjeisiin. Tai joku rahakas rakentelis Tiki-teemaisen majoitusalueen noita linja-autoja hyväksi käyttäen.
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Aika loppu toi Salmelan kalusto on ollut.

    Hyvää korjaamokamaa kaupan, yhdet nosturit sieltä etelään pitäisi noutaa.

    Eli jos joku haluaa huutaa jotakin, niin kuljetus Tampereelle saattaa onnistua.
     
  4. Lainallaas tätä vanhaa ketjua. Lahdessa on esillä London Transportin Double Decker vuodelta 1965 Radio- ja tv-museon Mastolan pihalla tämän viikon torstaista lauantaihin asti.

    [​IMG]
    Luultavammin kyseessä on AEC Routemaster. Noita AEC:n linja-auton moottoreita käytettiin aikoinaan suomalaisissakin busseissa.
     
  5. TM:ssä on juttu Huutokaupat.comissa myynnissä olevasta Savonlinja Oy:n Routemasterista.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    ^ "Niin Londonrae, niin Londonrae!"
     

Kerro tästä muillekin!