Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. slitre

    slitre 1st gear

    Liittykö siihen joku farkkumerkin mainostaminen???? rica lewis, lee cooper tms. Keravalla pyörähti myös tuo vekotin, ketjuratti yms ja siihen maailman aikaan ja ikään niin olihan mahtavat äänet...farkku juttu oli muuten elannon (!)tavaratalossa keskellä kylää.
     
  2. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Ei taida liittyä farkut tohon, vaan Jeans Store punavalko ym. raidallinen auto oli muistaakseni joku isokoppainen Mercury tms. silloin ennennäkemätön malli. Pääsin kerran nappulana sen kyydissä pätkän matkaa, mutta muistikuva on tosi hatara.
     
  3. Quest

    Quest Gearhead

    -70 luvulla Rica lewiksiä mainostettiin Army jeepillä.
     
  4. sladiaattori

    sladiaattori Guest

    joo olen kuullut jutun että kolme ambulanssia tarvittiin kun noi laudat ei ollukkaan palanu tarpeeksi pehuiksi.. yhes ambulanssis oli artsi toises riki sorsa ja kolmannes oli rikisorsan nenä :poff:
     
  5. pee5

    pee5 3rd gear

    En tiedä liittyikö suoranaisesti, mutta Virve Rosti mainosti MicMac -farkkuja poseeraten k.o. Chryslerin kanssa samassa kuvassa.

    Auto ei tainnutkaan olla aito "300", niinkuin Suosikissa tuolloin harvinaisuutta kehuttiin, vaan tavallinen ehkä Newport? Maskikin vaihtui myöhemmin Newportin vastaavaan, ettei vaan ollut jonkun kolarin seurauksena?
     
  6. TeeJii

    TeeJii 1st gear

    Ehkä ei lainaukset menny putkeen, mutta muistan (paikalla olleena), että kun jännättiin miten tuossa kävi, niin J. Linnamaa kuulutti terveiset sairaalasta: Rikin nokka kasvaa entisestään, muuten kaikki OK!
     
  7. Remu63

    Remu63 1st gear

    Ei mun mielestä farkkuihin liity tämä Honey Lady. Keravalla ainakin muistan myös tämän nähneeni.
     
  8. superbird

    superbird Gearhead

    ACS 1989
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  9. Käkö

    Käkö Gearhead

    Kuvia Lupelta, jotenkin geeäm-painotteisia :rotfl:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Aivan mahtava kuva (ja auto)!

    [​IMG]

    Nipottaja rajaisi pois tuon vasemman reunan, mutta muuten ihan uskomattoman hieno! Challenger nappularenkailla, roiskeläpillä ja taustalla Saab 96 ja Viva.

    Ei tällaisia löydy jenkkilästä.

    Tuli tuosta mieleen, että sepäs guru olisikin, jonka Challe olisi ensin FHRA:n showssa esillä prikulleen entisöitynä ja sitten Lahden Classic Car Showssa "suomennettuna" ylläolevan kaltaiseksi!
     
  11. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    aikoinaan imatran ajoissa,ja jyrki hämäläinen nakit ympärillä kusella,oli kuvakin joskus siitä.
     
  12. zilu

    zilu Gearhead

    '

    Faija teki tuohon suosikkiautoon konerempan korjaamollaan ja sen jälkeen koeajolle jonne pääsin kaverin kanssa mukaan. Oltiin aika "äijää" kaverin kanssa Klaukkalan nakkikioskilla...
     
  13. fmila

    fmila Gearhead


    Itsekkin paikalla olleena, muistan, kun Artsille yritettiin huudella, et odottais hetken ja antais lautojen palaa pidempään; -johon Artsi luontonsa mukaan totes: "No mercy" -meillä ei käytetä kepuli konsteja ja heti täysillä päin kun liekit oli parhaimmillaan. No seuraukset oli aiemmin kuvatun laiset, molemmillahan oli avokypärät :cry:
     
  14. gremlin

    gremlin Gearhead

    Niin, Rikin kohdalla toihan oli pakon sanelema juttu. Ei semmosta umpikyparaa maailmassa olekkaan mihin sen nokka mahtuis.
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Toi oli kyllä kaikkinensa aika mieleen jäänyt juttu. Siihen aikaan Artsilla tuntui aina olevan kiire esiintymään. :rotfl:
     
  16. Qjet

    Qjet 1st gear

    Oisko ajoitus ja lopputulos liittynyt jotenkin kyyditettävään ? Nyykkä veti päänsä alas hieman ennen H-hetkeä, mutta vyöruusu ihasteli pää pystyssä suurinta yleisöjoukkoaan , (jos viisuja ei lasketa...) Muistatteko vielä, ketä jossain mediassa tuolloin veikattiin (toivottiin?) seuraavaksi kyytiläiseksi?
     
  17. homer

    homer Double Gearhead

    Veekasissa ainakin liisa tavia (vai mikä se kiekuja nyt olikaan).
     
  18. superbird

    superbird Gearhead

    ACS 1989
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Vanha pieru muisteloo vol.58
    Pirkko Liinamaa. Lila tukkainen ikinuori mummeli mikä oli vakkari jäsen silloin levyraadissa halusi lähtee jonkun kovan prätkän kyytiin. Oliko koskaan Nyykän kyydissä, sitä en tiedä? Suunnitelmissa ja käsittääkseni jotain treenejä oli?
    Ja mitä Nykän kiireeseen tulee.. ..ei sille tarvinnut Leppäsuolla kun sanoa että keuli tosta. Se keuli. Eikä se aina lähtenyt edes siitä liittymästä vaan oikaisi siitä syvästä ojasta matkalle Mechelinenkatua pohjoiseen. Huh huh..
    Ja mitenkään Nyykkää väheksymättä. Päinvastoin. Möhkö ei ole helppo keulittava. Kerran räyskälässä näin pikku lippujen jälkeen kun siltä farkut hajosi niin sillä oli nahkapuku alla. Kerran kun oltiin Ukko-Munkisa Munkkiniemessä ryyppäämässä niin se kertoi kuinka monta rauta-hopea- ja titaani levyä ruuveineen sillä oli luustossaan. Vieressä istui joku kirurgi eikä ollit moista määrää ikinä kuullut. Kun se katsoi meihin nin se sanoi hiljaa, ai sinä olet "SE hullu surmanajaja"..
     
  20. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

     

Kerro tästä muillekin!