Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. heh heh©

    heh heh© Gearhead

    Olinpa paikalla minäkin!
    Kuvasin tämän tapahtuman kaitafilmille ja tallessa on edelleen.
    Täytyypä tarkistaa aitojen määrä :p
     
  2. sladiaattori

    sladiaattori Guest

    pyrin tästä edespäin pitämään tarkkuutta kirjoituksissani etten tuota liiallista henkistä/sisäistä tuskaa TeeJiille huonoilla ja epätarkoilla lainauksillani!
     
  3. TiM

    TiM 1st gear

    Eikös silloin ollut satanut ja nuo aidat oli märkiä, ihmeteltiin kun palokunta meinannut saada millään tulipaloa aikaisiksi. :rotfl: Muistaakseni niitä sytyteltiin useammankin kerran bensalla ja aina sammuivat. Ehkä siinä tuli Artsilla/järjestäjillä aikataulupaineita kun väliaikaohjelman suoritus alkoi kestää paljon suunniteltua kauemmin. Kyllä hieman ihmeteltiin katsomossa kun aidat oli vain hetken palaneet, niin sankarit kiihdytti jo vauhtiin... :eek:
     
  4. fmila

    fmila Gearhead

    No pannaan Wapun kunniaksi lisää...
    Vanha pieru muistelee vol.55 :

    Artsihan on vanha crossi/mantsa (enduro) -kuski ja siksi ei noi ojat oo ollut koskaan mikään este. Oltiin joskus Pellen kanssa katsomassa (mekin ajettiin mantsaa) Kärhänlenkkiä, jossain Mänstsälän takamailla. Kisan reitti kulki pitkin peltoja ja siellä oli kahden ristiin kaivetun ojan ylitys. Ojien ylitykseen oli tehty ns. kahdenpuun sillat. Artsin edellä tulleet kuskit olivat ruuhkautuneet siltojen ylitykseen 3-4 kuskin jonoon ja Artsi saavutti heidät. Ei hän kauaa tilannetta arvioinut vaan nykäs vanhalla vauhdilla molemmista ojista kerralla yli, käyttäen hyppyrinä tosi jyrkkää muta kasaa joka oli kaivettu siitä ojien risteyksestä juuri sinne tulo puolelle peltoa. Artsin loikka oli tosi korkea ja pudotus sen mukainen, eli päätyi nutulleen. Hypyssä oli korkeutta varmaan 4-5 metriä, mutta vauhti maahan nähden korkeintaan 20 kmh. No lipan jälkeen pellosta kuului karmee kiroominen pyörää käyntiin polkiessa ja viellä ankarampi kun se ekan liikkeelle lähtöyrityksen jälkeen sammui, tais jäädä joku 4:s vaihde päälle sen hypyn jäljiltä. :argue: :mad:

    Sen pikiksen maali oli ihan siinä meidän edessä ja Artsi tais olla ainakin kaks minuuttia ennen niitä sillan käyttäjiä sen pätkän maalissa :rotfl:

    Hyppy oli niin huikea, et keneltä tahansa muulta olis mennyt luita poikki, tai ainakin pyörästä runko/iskarit/vanne yms. Mut Artsin "vahvistukset" auttoi taasen

    Sorry pitkä OT mut Hauskaa Wappua Kaikille

    t.AM
     
  5. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    nyt alkaa meneen jo todella OT, mut muistan artsin jostain 80-luvun RR kisoista räyskälästä...

    siellä pitkällä takasuoralla sillä jotenkin vähän peli alkoi hyytyyn ja erän jälkeen selostaja (olisko ollu peräti jorma pulkkinen?) kyselemään, että mitä tapahtu?
    artsi vastas:
    "nousi ku¤li pystyyn, oli pakko alkaa taputtelemaan sitä alas."

    että tämmöstä.
     
  6. superbird

    superbird Gearhead

    ACS 1989
    [​IMG]
    Timo Lehtimäen turbo dragster
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. superbird

    superbird Gearhead

    Tässä kaikki ACS 1989 kuvat http://kuvablogi.com/blog/2662/126/

    Sitten jotain sekalaista vuosien varrelta.

    Pari kuvaa Chargerista intin parkkikselta 80-luvulta.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Parin kaverin Dart ja Duster 80-luvulla.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Loppuhuipennukseksi kuva 1972 El Caminosta, tällä aloittelin amerikan auto harrastusta reilu 20 vuotta sitten. Oli sen verran suuri p***a että reilun vuoden päästä lähti kiertoon! Sen jälkeen ei ole ollut kuin parsoja, lieneekö hyvä vai huono asia :eek:
    [​IMG]
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Supabööd! Toi sun eka kuva. 72 luukkulamppu SE Charrger? Sanoit että olit intissä ´silloin. Minä vuonna toi kuva on otettu ja mistä? Asuitko Lauttasaaressa ja teitkö tuollaisem korinvaihdon Metsälän rekkaterminaalin pihalla?
    Siellä tehtiin saman värinen. Sinä? Toi auto? Sä tunne mut jostain ja olin silloin Metsälässä ja satamassa paljon ennen omaa firmaani. Tiesin lähes kaikki jenkki-eemelit ja Metsälässä tehtiin paljon autoja, jopa tai lähinnä työaikana..
     
  9. superbird

    superbird Gearhead

    Charger kuvattu talvella 85/86 Kajaanissa Kainuun Prikaatin parkkiksella. Muistikuvani mukaan oli aito Charger, ei korinvaihto. Voin muistaa väärinkin kun tuosta on aikaa jo jonkin verran.

    En ole koskaan asunut Lauttasaaressa enkä koskaan ole tehnyt korinvaihtoa!

    Pitkän-Simon olen tiennyt jostain 80-luvulta ja on joskus juteltukin. Voisin viikon päästä laittaa kuvaa HEMI-1 rekkarisesta Cuda:sta. Olen silloin käymässä Suomessa! Menikö kilpi oikein?
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    HEM-ll meni oikein. En silti saa sua päähän. Tervetuloo kuvaa JES-58 Jaggea. Heh, parkkisakossa lissut kirjoittanu YES-58, pitäsköhä yrittää kumota moinen niiden virhe? Eihän se ole mun auto! Jes jes jees YES.
    68
     
  11. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Toi Charger on pyörinyt täällä Ylivieskan seudulla melkein uudesta lähtien. Muistaakseni on tullut muuttoautona maahan joskus 72-73. Silloin oltiin justiin siirtymässä valkopohjaisiin kilpiin, eikä Oulun läänissä ollut enää lyhyitä rekisterikilpiä jäljellä, joten tää Chargeri ja samaan aikaan muuttoautona tuotu Satellite rekisteröitiin Ylivieskassa poikkeuksellisesti Keski-Suomen läänin kilpiin.

    [​IMG]

    Toi Chargeri toimi paikallisen konepajayrittäjän käyttöautona monet vuodet. Jos en väärin muista, jossain vaiheessa alkuperäisen koneen tilalle olisi nostettu jossain vaiheessa ryppyreuna 318.
    Auto seisoi monet vuodet konepajan parkkipaikalla, eikä se seisominen tehnyt sille oikein hyvää. Sille ei tehty mitään, mutta sitä ei kukaan halunnut myydäkkään. Viimein se sitten sai uuden omistajan tästä aivan lähikunnasta ja taitaa olla vieläkin samalla omistajalla.
     
  12. Buick55

    Buick55 Gearhead

     
  13. cuda69

    cuda69 Gearhead

    tuo vihreä satellitehan oli Pinolan Väinöllä Vähälläkankaalla Ylivieskassa.Pudaksen Ari osti sen ja toi Ouluun.Nykyisestä olinpaikasta ei ole tietoa.
     
  14. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Niin se tais olla, että K-alkuiset kilvet on Kuopion läänin kilvet.
    Satelliten eka omistaja ja maahantuoja oli just tää Pinola. Auto seisoikin Pinolan automaalamon pihalla monet vuodet. Pinolalta auto siirtyi Mehtälän Jussille, jolla se oli aika kauan. Ari osti sen Mehtikseltä ja se meni Ouluun. Viimeisin havainto autosta on parin vuoden takaa, Arin vanhempien pihalta pohjamaalissa, pressun alla. Eli olisko se kulkeutunut takaisin Ylivieskaan.
     
  15. superbird

    superbird Gearhead

    Simolle muistin korjaus lääkettä! http://kuvablogi.com/blog/2662/31/
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    MITÄ VITTUA!?!?!! Sä oot Tikkanen! No nyt aukes. Sorrry vanhan repelin 58sek viive.
    Mitä tulee HEM-l niin se on musta ja aito. Timpalla Pornaisisssa ollut pitkään. Respecta!
    HEM-ll on oranssi eikä ole aito.
    Tikkanen kun tuut vanhalle mantereelle niin ota yht. Ois kiva nähä vielä. Jaa uuupps. Sorry viimeks ku nähtiin niin olin pienessä simassa. :oops: ja muut nolot hymiöt tähän..
    58
     
  17. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    ton kasarmin tunnisti helposti kajaaniksi. 04 tuolla taustalla näkyvässä rakennuksessa taisi pelleillä jääkäreitä. omaki 72 Camino kerkes tuolla parkkipaikalla pariin otteeseen seistä.

    [​IMG]

    toi sun valkone kamino tais olla jossai v8-makasiinin jutussa mainittu ? en vaa muista et mikä juttu se oli. jostai talvipakkasista ja suorasta kutosesta taisi olla juttua ?
     
  18. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Muistaakseni Ari yritti myydä plymaria siinä onnistumatta ja lahjoitti sen ehkä pojalleen,auto vissiin odottelemassa inspiraatiota?
     
  19. wege

    wege Gearhead

    Steppari savuttaa.....[​IMG]
    [​IMG]
     
  20. eekoo

    eekoo Gearhead

    aukeeko teillä muilla ekan viestin ekat kuva , siis sivun 1 aloituskuvat, kuvatxti aukee mutte kuvat... ilmeisesti kolmas kuva aukee...
     

Kerro tästä muillekin!