Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    kuva

    Aukee, selaimena Firefox.
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    aukee, selaimena explooreli.
    4kuvaa 28:sta kuvasta jää aukeematta.
    ja kuviakin saa isommaksi.
     
  3. 6.2

    6.2 1st gear

    Juurikin näin, auton osti uutena ja toi suomeen isoisäni Kunnari Pinola joka ajoi autolla johonkin 80-luvun lopulle jonka jälkeen se meni mehtälän jussille. Jussi oli siis toinen omistaja. Myöhemmin se seisoi muutaman vuoden ulkona ylivieskassa tämän Arin vanhempien pihassa osittain purettuna ja huonosti peitettynä..taisi siinä mennä aika huonoksi? Autoa yritettiin ostaa parinkin tyypin voimin ja kyselin sitä myös itsekin eikä ollut myytävänä. Missähän lienee nykyään ja missä kunnossa,ois mukava tietää. Tästä autosta kiinnostus harrastusta kohtaan itsellä lähti, oli mukava pojankoltiaisen istua sohvapenkillä kun kauppaan mentiin, tais papalla olla jopa stetsoniki päässä joskus ajellessaan. 8) Satellite on tuotu suomeen v.-72 koska mummon patistuksesta muuttivat takaisin suomeen, lähipiiristä kuulemma vietiin isäni ikäinen nuorimies vietnamiin ja sitä ei mummo isälle halunnu. Vuoden vanha auto lähti sit mukaan. Siitä löytyy vanhoja kuvia jonkuverran, pitääpä kaivella joskus esille.
    EDITTIÄ: ja tuo charger jos on sama auto mikä ylivieskassa oli, maalattiin kerran pinolan maalaamossa yli asti. Tais olla kortteen Gunnar kuka sen silloin omisti, seisoi myöhemmin kortteen konepajan pihalla pitemmän aikaa eli tais perheeseen jäädä.
     
  4. timothy

    timothy 1st gear

    Nostalgiaa

    KIITOS sille, joka laitteli Pori 80 kuvia. Näkyi vähäsen meikän silloisesta ajokista yhdessä kuvassa. Niiden ruskeiden 50 lukulaisten sämpylöitten oikeasta reunasta näkyy chevy pick up -63. Kuvissa näkyy myös sininen Challanger. Riikosen Simo oli sen edellisenä yönä laitellut lakkaa ja toi auton vielä hieman kosteana halliin.
    Muistaakseni näyttelyssä oli se kahdesti palanut ss chevy. Palon jälkeen se oli rakennettu kokonaan uudestaan ja oli näyttelyssä. Autosta piti tehdä juttu V8 lehteen ja olivat soittaneet kaverille ja sopineet kuvauksista. Olivat sanoneet vitsinä, että älä nyt vaan polta sitä. Kaveri oli muutaman päivän päästä soittanut ja sanonut...tuota...se paloi. Oli ajanut tallista ulos ja jätti auton pyörimään ja kun tuli sisältä ulos, niin chevy roihusi ilmiliekeissä. Kaveri kumminkin rakensi auton uudestaan ja autoon tuli ymmärrettävästi liekkimaalaus.
    Mulla pitäis olla jossain vuosilta 78 ? hesan näyttely kuvia. Tai oikeestaan kuvat on hävinneet, mutta negat saattaa jostain löytyä.Laittelen tänne jos jostain löytyy.
     
  5. montego

    montego 1st gear

    Tais mennä pyhäjärvelle tuo chargeri joskus 90-luvulla, nyky sijainnista ei tietoa.
     
  6. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Sellainen keltainen Charger vaikutti aikoinaan P-järvellä, nykyään taitaa olla kuitennii aika lähettyvillä, eli P-pohajanmaalla?
     
  7. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Se Pyhäjärven Chargeri on eri auto. Tämä Kortteen Chargeri on Haapajärvellä ja on ollut työn alla jo kauan. Muutama vuosi sitten puhuin sen omistajan kanssa ja se oli silloin jo melkein valmis. Pyhäjärvellä on/oli samanlainen ,mutta siinä ei ollut luukkulamppuja, eli ei SE. Sekin oli keltainen, kuitenkin mustilla raidoillla ja vinyylikatolla.
     
  8. MJF

    MJF Double Gearhead

    Se Pyhäjärven Charger on Haapavedellä. Kuveja sivulla 107.
    Joskus 6-7 vuotta sitten työmaalla puhuivat että yksi tehtaan hitsari olisi ostanut tuon Kortteen Chargerin. Kertaakaan en autoa nähnyt eikä tainnut tulla henkilöä puhuteltua, mutta sellainen mielikuva olisi että Haapavedellä olisi ollut sekin.
     
  9. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    107 :wink:
     
  10. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    vanhoja

    Shitbox Dodge oli 66 2d Dart 360:sellä, jonka teki Holmesiks tituleerattu kaveri. Se oli sen eka jenkki alta parikymppisenä. Samalla ahkeralla hepulla oli myöhemmin Record farmarissa 360, kupla crownin rungolla ja letukan motilla ja Malibu 454:sella, Cutlass stw jne.
    Ei taida nyttemmin harrastella autoja vaan ramppaa työn puolesta maailmalla, on peräti tekniikan tohtori koulutukseltaan.
    Kuvia ei o, koska meillä ei ollu kaveripiirissä kellään kameraa niihin aikoihin.
     
  11. NURMALE

    NURMALE 1st gear

    Ton rekordin muistan joskus nähneeni Tapiolassa jossain parkkihalli swapissa, suhteellisen häiriintynyt yhdistelmä oli silloin noin niinku nuoren miehen silmin katsottuna, myös kupla sbc:llä kuulostaa tutulta, sen näin maxi marketin parkkis swapissa, hauskoja yhdistelmiä ne oli silloin ja käsittääkseni täysin toimivia.
     
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

  13. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    vanhoja

    Noin, lisätään tohon vielä että "toisella juhanilla" on muidenkin kuplajuttujen jälkeen nykyään C3 vette tai pari? ja jotain harrikoitakin hän on välillä laitellut.
     
  14. timothy

    timothy 1st gear

    korjaus

    Muisti teki tepposet. Se Simon vasta maalattu sininen siellä Porissa -80 olikin Cougar eikä mikään Challanger :D
     
  15. superbird

    superbird Gearhead

    Tama on Pitka-Simo Rebel58:lle
    [​IMG]
     
  16. Remu63

    Remu63 1st gear

    Re: korjaus



    Tämäkö?
    [​IMG]

    Tässä stadin cruisingis 80 luvulla
     
  17. timothy

    timothy 1st gear

    Sama auto. Simo oli vedellyt viimeiset lakat edellisenä yönä ja siksi tuli teipattuna halliin. Tuossa maalauksessa jotain ajatonta...
     
  18. JUX-26

    JUX-26 1st gear

    Ari on myynyt Plymarin ja se majailee nykyään kuuleman mukaan Oulussa.
    On laitetu kuntoon ja liikenteessä jälleen.
     
  19. harri60

    harri60 Gearhead

  20. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

Kerro tästä muillekin!