Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. electra1

    electra1 Gearhead

    Totta, jos auto voi kaunis olla (kuin morsian :rotfl: ), niin toi on! Eiks se oo lincoln 1940..jotain??
     
  2. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Taitas olla Zephyri..
     
  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    taitaa olla österbergin vette,tuttu osti siitä orkkis tekniikan 327 ja spinneri vanteet silloin aikoinaan,muistelen jälkeenpäin haikailleen orkkistekniikan perään ja huhujen mukaan sinnepäin olisi mennytkin.
     
  4. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    [​IMG]

    Onko tästä vehkeestä lisää kuvia? Nykyään minulla..

    [​IMG]
     
  5. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    toi avo violetti oli vaasalaisen omistama ja oli 454.lla ja manuaalilla.olin omistajan kanssa hakemas autoa GB glas.n pojalta göteborista ja autoa on esitelty start & speedissä 80-luvun alus jutussa jossa oli VILLI,VILLIMPI ja VILLEIN ja toi vette oli se villein...
     
  6. mazeos

    mazeos 1st gear

    Herstin?
     
  7. pequli

    pequli Gearhead

    Herstinpä hyvinkin ja valmistunut kai 2006 ? Olenko ymmärtänyt jotenkin väärin nämä VANHAT valokuvat ???
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Vanhuushan on suhteellista. Suurimmalle osalle viiden vuoden takaiset kuvat ovat uusia, mutta vaikkapa noin 20 vuotiaalle kaverille viisikin vuotta on jo vanha. :rotfl:
     
  9. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Autosta ei mitään havaintoa, mutta täytyy kehua että oletpa hienon vanhan kuvan löytänyt autostasi. Noinkin yksinkertaiseen kuvaan sisältyy paljon ajankuvaa: puhelinlinjojen määrä taustalla, Ford-roiskeläpät ja etenkin 90-lätkä takaluukussa jonka perusteella kuva taitaa olla otettu viimeistään vuonna -73.

    Tämä kuva ei ole kovin vanha, vasta vuodelta -92, mutta pistetäänpä nyt kun uudessa Mobilistissakin oli juttua linja-autoista tehdyistä matkailuautoista. Tämä Helko-korinen Scania-Vabis palveli 80-luvulla Hausjärven nuorisoa reissuautona. Kuvanottohetkellä jo poistunut käytöstä eikä myöhemmästä kohtalosta ole minulla tietoa.

    [​IMG]

    Sinä mielestäni olet ymmärtänyt juuri oikein vanhat valokuvat, sinun laittamasi menneiden vuosikymmenten arkipäivää kuvaavat kuvat ovat juuri niitä joita itse mieluiten katselen.
     
  10. merc

    merc Gearhead

    ^Tuoltahan tuo tallintakapihalta löytyy...
     
  11. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    ^ Hieno homma että bussi on edelleen tallessa! :D
     
  12. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Kiitos, tuli kyllä ihmeteltyä tuota 90-lätkää.. Todella hieno se on ollut. Ei siis ole kuvassa kuin alle 4-vuotta vanha. Toisessa kuvassa tammikuulta 42 ikävuoteen ehtineenä. Kohta uudestaan rakennetulla 170cid kutosella rokkaa hautaustoimiston kukka-auto taas pitkään. Tulen vielä siistimään mm. vanteilla mutta orkkismaali jää ainakin toistaiseksi.

    Kiitti vielä Pande_K tiedoista. Liekkö muilla muistoja/tietoa liittyen autoon?
     
  13. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    ^ Joo 1.7.1973 pakettiautojen rajoitus muuttui 90:stä 80:een km/h ja silloin piti samantien vaihtaa tarrat pakujen takaluukkuun.
     
  14. Geebe

    Geebe Gearhead

    Olikohan tää nyt 80-luvun loppua vai 90-alkua, mutta kuitenkin varmaan vanhaksi kuvaksi luokiteltavaa. Kaverin VPR-Challenger 1971 oli noudettu pohjanmaalta ja ajettu rengasliikkeen kautta maalaamoon. Sittemmin kilviksi tuli THA-1. Nykyään ilmeisesti punaisena JIS-kilvillä.
    Oli pirun hauska auto ajaa 383:lla ja lukkoperällä räkäsladissa hiekkatiellä, tai asfaltilla aikaan jolloin sitä ei osattu nimittää driftingiksi.
    [​IMG]
     
  15. impala67

    impala67 Double Gearhead

    vastaava 66spetsiaali suomiauto on kaverilla talviautona, pyörii länsipirkanmaalla ma-pe joka päivä. ei ole tosin taida olla enää mustilla kilvillä. on se vaan niiiin hieno näky loskaisessa arkiliikenteessä lumisena möhkäleenä. toimii kuin puikki
     
  16. 85840845

    85840845 Gearhead


    Missähän kyseinen Galaxie kulkee tänäpäivänä???
     
  17. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    ^mitä sää sekoilet, eikös joku jo selvittäny ton koslan tarinan...
     
  18. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    onko kellään vaasan näyttelystä kuvaa velipojan -65 GTO.sta 80-luvulta?
     
  19. 85840845

    85840845 Gearhead

    S...na tuu kaikkia juttuja täällä luettua, niin jossain kaislikossa kai lepäs joskus 90-luvun alussa, mutta mitä sitten tapahtuikaan.
     
  20. Remu63

    Remu63 1st gear

    Räyskälästä jälleen,vuodelta 1981
    [​IMG]

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!