Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. zilu

  zilu Gearhead

  Millasnooren dartti?
   
 2. Putte

  Putte 1st gear

  Mainittakoon tässä, että tää Pelle, josta Fmila mainitsee on Per Gästrin, jonka kunniaksi muistopalkinto keirtää edelleenkin FHRA:ssa.
   
 3. Jaska Betala

  Jaska Betala 2nd gear

  joo savon ukkoki ihan innostu ku näkee noit FMILAN kuvia
  ja kivoja tarinan pätkiä eli kiiti ja lisää noita
  t jaffu
   
 4. buickadi

  buickadi Gearhead

  räyskälän ? yleisö parkkia
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 5. fmila

  fmila Gearhead


  Kyllä se taitaa olla näköharha, kyllä tossa vaiheessa tais olla molemmat pyyhkiät paikoillaan, kuvahan on otettu ikkunan läpi niin kuin heijastuksista saattaa huomata.

  Dartin väri vaihtui sitten myöhemmin, kait syksyllä -77, mulla ei oo kuvia edes siitä uudella värityksellä. Päävärinä tumma suklaan ruskea ja katto ja helmat kullan keltaiset. Auto matkasi multa itään päin siinä asussa ja huhujen mukaan pitäis kait olla Porvoon seudulla vielläkin??? Tekniikka kait vaihtunut, ehkä useammankin kerran ?? Vaihteisto ainakin automaattiin :argue: ja oisko ollut 318 tai jotain :-? :-?

  Ite kun oon kaikki varsinaiset kisat aina ajanut manuaalilla, noi "invamopot" on kyllä cruising käytössä ihan paikallaan, mut ei ne kilpureihin kuulu, ainakaan mun käskiessä :rotfl:

  Olihan tällä treadilla siitä kuva Tikkurilan jäähallin parkkikselta ACS:n kuvien kera joku 300 sivua sitten??

  t.AM
   
 6. gremlin

  gremlin Gearhead

  Nakyyko Rebelille tuolta ekan kuvan letukan klasien lapitte farmari-lada?

  Ja toisessa kuvassa taitaa olla takavasemmalla isan veljen sininen -64 Cutlass
   
 7. pequli

  pequli Gearhead

  Tällä kertaa ei kuvia, vaan kysymys. Hot Rod De Luxe on jo jonkin aikaa julkaissut lehtitalon kuvaajan Eric Rickmanin 'vuosikertakoosteita', joissa on paljon aikanaan julkaisemattomia arkistojen aarteita. Eli se kysymys: Missä ovat Veekasin ja Street/Racen vanhat kuvat arkistoituna? Olisiko näistä mahdollista koota ennenjulkaisemattomista kuvista kooste?
   
 8. buickadi

  buickadi Gearhead

  Chevyjä
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 9. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Näkyy kuinnii? Luuletsä et mä oon joku ladabongari? Joskus kuittaillu Remulle kun sen kuvissa monesti lada taustalla. Tosin vanhat pierut muistaa että joskus talvella kun oli omat autot paskana jouduin ajaa mutsin ladalla.
  Kuvassa toinen veljesten Chevyistä. Niitä sanottiin veljeksiksi ja kaksosiksi vaikka omistajat ei olleet sukua, autot oli lähes identtiset näillä veijareilla jotka harrastivat kakkakepposia toistensa autoihin, mutta nehän vanhat pierut muistaa ja uudet lukijat eivät halua kuulla, eihän?
   
 10. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Hehe! Ei missään nimessä :lol: KERRO LISÄÄ!
   
 11. ss-65 2d coupe

  ss-65 2d coupe 3rd gear

  Hei buickadi! eikös toi fastbackki ole roobertin vetoauto,millä hän veti sitä -70 camaroo kisoihin ja sit kerran kisoihin mentäessä traileri irtos impalan perästä tuhoisin seurauksin....
   
 12. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  On kattellu samoja lehtiä. Hienoa historiallista kuvamatskua. Yleensä lehtien toimitukset ja lehtitalot säästää noi arkistoissaan. Uskonpa toimittajienkin lukevat tätä topikkia mutta laita ihmeessä viestiä ja juttuehdostusta toimitukseenkin päin.
   
 13. Pande_K

  Pande_K Double Gearhead

  Taustalla chopattu Mini, mutta ei ilmeisesti kuitenkaan sama kuin tässä kuvassa, näyttää ainakin tuo Räyskälässä kuvattu keskeneräinen miedommin madalletulta.
  [​IMG]
   
 14. ata

  ata Gearhead

  Hämeenlinnassahan nämä kaksi viininpunaista Chevyä vaikuttivat noihin aikoihin, suurimpana erona takavalot jotka toisessa oli vaihdettu toisenlaisiksi, muuten lähes identtiset, mitä nyt toisessa oli tuplamäärä maskin knöölejä muistaakseni. Nämä nyt tulivat mieleen.

  Ei Hämeenlinnassa kauheasti tuohon aikaan (80-luvun alussa) jenkkiautoja pyörinyt, sitäkin erikoisempaa olikin sitten se, että noita Chevyjä oli kaksi lähes identtistä...

  nimim. "Hämeenlinnalaisen Backyard Doorslammers-kerhon jäsen joskus vuonna miekka ja kypärä"
   
 15. buickadi

  buickadi Gearhead

  Näinhän se tais mennä Roopertin taimistoa tuan aidan takana...ajoiko muuten tällä sitte kisaa kun camaroa korjattiin
  [​IMG]
   
 16. buickadi

  buickadi Gearhead

  Onko tämä se "toisenveljen"auto
  [​IMG]
   
 17. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Mun käsittääkseni tää on toi NCV

  [​IMG]


  lähti multa kustomprojektiksi Raaseporiin ja valmistuu pikku hiljaa
   
 18. ata

  ata Gearhead

  Tää on tosiaan se toinen, "tuplaknöölinen"...

  Kuva on muuten tolleen äkkisältään vilkasten otettu about tuosta paikasta: http://maps.google.com/maps?q=H%C3%A4me ... 39,,0,5.02

  Googlen street view-kuvan perusteella autokoulu on edelleen samassa paikassa, mutta ei enää Hämeenlinnan Autokoulu-nimisenä (tuo näyteikkunassa ollut auton pienoismalli oli muuten hieno, tuli sitä aina pikkujannuna jo ihailtua), lukkoliike on edelleen samalla paikalla samannimisenäkin, kampaamo on muuttunut Sirpasta Sibeksi, ja Helios-kamerakaupan tilalle on tullut lukkoliikkeen laajennusta. Se on jännä kuinka tuollaisen paikan tunnistaa aivan heti, vaikkei ole koko kaupungissa asunut muutamaan kymmeneen vuoteen... :D
   
 19. TiM

  TiM 1st gear

  Samaa havainnollistamis-pienoismallia tuli itsekkin pikkupoikana käytyä katsomassa aina kaupungilla käydessä. :wink:
   
 20. ss-65 2d coupe

  ss-65 2d coupe 3rd gear

  kyllä roopertti ajoi muutaman kisan camaron tekniikalla tolla cupeella(buickadille)kunnes tuotti uuden kopan camaroon.....paras aika oli jotain 13 pintaan...
   

Kerro tästä muillekin!