Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. Mutku

    Mutku Gearhead

  2. Mutku

    Mutku Gearhead

  3. gremlin

    gremlin Gearhead

    http://tulilanka.pic.fi/kuvat/Misc./Bin ... N_1_17.jpg
    Isani vanha auto. Olisko ollu meilla johonkin -70 luvun loppupuolle saakka. Myytiin Poriin ja sielta joskus jalkeen johonkin.
    ~10v sitten laatikko tuli rempattavaks sedalleni ja siina tuli ilmi etta oli samasta autosta. Olisko silloin ollut entisoinnissa jossain ita-suomessa?

    Kuvassa viela lokasuojissa Imperial merkit mitka joku runkkari varasti American car shown parkkipaikalla helsinkissa. :mad:
     
  4. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Jälleen hienoja ja mielenkiintoisia kuvia Tulilangalta , kasvot sais kyllä minun mielestä olla myös tunnistettavissa . Joo kyllä sielä tuttuja autoja löytyy useitakin . Kuva [​IMG] n. 1978 veikkaan Keimolassa auton silloinen om. Eku keneltä ostin sen v.-79 . Kuvat 16,17,18 samasta paikasta . [​IMG] useissa jutuissa mainittu "Kankelin letukka" maalaus Pekka Leino jollen väärin muista . [​IMG]kuvat 19,20,21, "Pokon" soto Lahden toriparkissa n.v.-79 tuttu näky joka viikonloppu . [​IMG] kuvat 30-40 ,olisko tämä "rebel58" exä , pyöri myös Porvoossa joskus.
     
  5. 383

    383 Gearhead

    rebel 58 oli 68. minkä auton etupuskuri tossa 69 on
     
  6. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Kiitos :) Toi kasvojen peittäminen oli pyyntö kuvien omistajalta. Toi punanen -69 Chargeri on kuvattu Porvoossa, oli silloin henkilöllä jolta nää kuvat sain. Samalla henkilöllä myös se harmaa Chargeri, kuparinen Challengeri, Polara, Monacot ja Impala.
     
  7. superB

    superB 1st gear

  8. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    No nyt oli aivan erityisen hienoja kuvia...

    Mitähän tälle kuuluu:
    http://tulilanka.pic.fi/kuvat/Misc./Bin ... AN_1_5.jpg
    Onkos tuo sama joka oli (yksivärisenä) metallinhohtopunaisena myöhemmin liikenteessä, tai jonkun kerran sen näin 80-90-luvun taitteessa? Ainakin silloin luulin sitä Kanadan malliksi = Valiantin keula/Dartin perä.
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Mikäs heppu tää BINGO on? Äijällä ollut todella asiallista kalustoa piiiiiitkääään!
     
  10. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    :rotfl:

    Paikallinen harrastaja, aktiivinen 70-80 -luvuilla. Nyt jo vanhempi herrasmies. Oli tuttu jo pikkuskidinä, nykyään ollaan samassa firmassa töissä. Kaikki sen Porvoossa tuntee kutsumanimellä Bingo.
     
  11. bdr529

    bdr529 1st gear

    Aika omaperäiset ja tavallaan ihan tyylikkäät "liekit" - en oo koskaan nähnyt tuollaista maalausta missään muualla:

    [​IMG]
     
  12. 0132

    0132 Gearhead

    Ettei olis Eddie Van Halenin auto? :rotfl: on kyll melko häröt maalaukset mut melk komeet silti, varsinki tuo keula
     
  13. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Vanteet/renkaat vois olla vähän tyylikkäämmät.. Hienoja kuvia!!
     
  14. Mutku

    Mutku Gearhead

    Joo, erittäin hienoja historiakuvia. Kiitos Tulilanka & Bingo.
     
  15. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ylöspäin taittuvat sivuputket kruunaa komeuden.
     
  16. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Ohhoh!

    Aikamatka menneeseen maailmaan.

    Erikoisvanteet olivat jo suorittaneet invaasionsa Suomeen, mutta useimmiten vain taka-akselille. Edessä peltivanteet kapseleineen olivat edelleen käyttökelpoiset, vaikka osassa autoista oli jo ihan nelipyörä-erikoisvanteet.

    Mutta missä majailivat L-88 scoopit? Jossain Atlantilla rahtilaivassa, tulossa kohti Neuvostoliiton kyljessä majaillutta Suomineitoa? Mirrapurkkien ja muitten hilemaalien seassa ehkäpä...
     
  17. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Toi kuvissa näkyvä Dodge Dart GT -66(ABT-1) on täällä Iisalmessa talikaverilla ja voi hyvin.Tainnu tulla tänne jo 80-luvun alkupuolella ja ollu samalla omistajalla lähes siitä asti.
     
  18. fmila

    fmila Gearhead


    Tää kuva näyttäis olevan kuitenkin Porista ja vuosi -79. Tais olla kauden alkupään kisoja; eka tai toka? Toi Ekun takaluukku peittää just paljon tosta kuvasta, mutta bongasin sieltä kuitenkin oman Camaron keula ja konepelti pystyssä. Kytkin remppa piti tehdä varikolla kesken lajittelun. Ei muuten jäänyt ees yhtä lajittelukierrosta välistä kun oltiin taas valmiina uuden levyn kera. Kiitos siitä "in memorian" Patrik "Linkku" Lindqvistille. Sain häneltä heidän varalevynsä ja keskitysakselin lainaan. Siihen aikaan oli varikolla muutenkin kaveri apua aina saatavilla, myös saman ryhmän kilpailijoilta :rotfl: eikä niin kuin myöhemmin "sponssi paineiden" myötä tullut :poff: :poff: meininki

    t.AM

    ps mut kiitti hienoista kuvista, paljon oli tuttuja autoja, kun ei toi Porvoo ollut silloinkaan kauheen kaukana (18 min sillalta Mellikän Essolle tai jotain semmoista ja moottoritietä ei ollut viellä olemassakaan :wink:
     
  19. Remu63

    Remu63 1st gear

    Hienoa kuvamateriaalia 8) Kiitokset sekä kuvaajalle että Tulilangalle!
     
  20. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    :D Silvuplee vaan!

    Toi kuvissa ollut musta Monaco BH-616. Onkos siitä mitään tietoa. Kuten kuvista näkyy ni se palo sisältä. Sähköpenkistä kuulema lähti. Tuliko siitä vielä auto?

    Mun pitää kysellä lisää tosta "Eddie Van Halen" Valiantista :rotfl: Kuva vuodelta -75- Ite taputin vielä kakkaa lattiaan.

    Hauska ku tunnistaa noita paikkoja kuvista. Tossa kohdassa missä Valiantti seisoo on nykyään yhden rivitalon parkkis. Vallun kanssa just eikä melkein samassa kohdassa seisoo lankomiehen Chrysleri parkissa.
     

Kerro tästä muillekin!