Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu ilman paitaahan sitä poikosena oltiin siihen aikaan. Mihin on jäänyt myös foliot ja pumpulit näyttelysomistuksena? :lol:
     
  3. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Taas kiinnitän huomiota muuhun kuin kuvan varsinaiseen kohteeseen. :D

    Just yhtenä päivänä juolahti mieleen, että enpä ole aikoihin nähnyt tuollaista liftback-Corollaa jollainen tuossa näkyy Pontiacin edessä http://tulilanka.pic.fi/kuvat/Misc./Ene ... G_0020.jpg . Yhden kaverin isobroidilla aikoinaan oli tuollainen ja oli siihen aikaan olevinaan ihan hieno vehje, tavallisista Corolloista poikkeava ja vähän sporttinen.
     
  4. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Puhumattakaan Fiat Mirafioiri 2000 Racingistä, ja taitaa taustalla olla Opel Kadett GT/E.
    Eipä noita enää paljoa näe.
     
  5. ata

    ata Gearhead

    Kadett näyttäisi olevan kelta-valkoinen väriltään, tai sitten kokovalkoinen ja varjo ja toyotan lasit saavat alaosan näyttämän keltaiselta. Auto näyttäisi olevan Kadett C1-mallinen, jonka ikäiset GT/E:t lähtivät tehtaalta musta-keltaisina ja 1.9E-moottorlla, kun taas faceliftatut ja 2.0E-koneiset C2-malliset (joissa selvimpinä eroina ulkonäössä isot etuvilkut ylhäällä etunurkissa, kun C1-mallissa on pienet erilliset vilkut puskurin alla) lähtivät kelta-valkoisina.

    Sitä vain funtsin, että onko se aito GT/E (jotka ovat erittäin harvinaisia, ja olivat jo tuolloin sitä) vai GT/E-lookkeri... Niitä mustakeltaisia GT/E 1.9:jä kun tehtiin vain 8660 kpl ja keltavalkoisia GT/E 2.0:ia vain 2234 kpl. Kokovalkoisena se voisi olla toki myös Kadett Rallye, joita niitäkin tehtiin vain 19174. Siis kun noita C-mallin Kadetteja siis tehtiin yhteensä yli 1,7 miljoonaa kappaletta, niinkuin vertailukohtana noiden erikoisten sporttimallien valmistusmääriin ja miksi niitä ei näkynyt usein edes aikoinaan, suuri osa kun niistä meni kilpailukäyttöön jo uusina.

    Hitsi kun siinä on tuo Toyota edessä... :D
     
  6. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  7. slitre

    slitre 1st gear

  8. Muki

    Muki Gearhead

    En ole tuottanut "lisäarvoa" mihinkään sitten kahdeksankymmenluvun, josko silloinkaan, mutta tästä rohkenen kommentoida että yksi oodeen parhaita threadeja. Ennen oli kaikki paremmin, ihan oikeesti, jos on eri mieltä niin tuskin on silloin elellyt tai jos on, niin on vähän tosikko jos tätä nykymeininkiä pitää jotenkin onnellisena aikana.

    Kiitos kaikille jotka ovat vanhoja fotoja tai kommentteja laittaneet.
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Huom. muuten aika massiivinen MB-edustus, on eri vuosimallejakin. Jännä tosiaan katsella kuvia kun itse on näemmän tullut oltua samassa paikassa jotakuinkin samaan aikaankin...
     
  10. impala67

    impala67 Double Gearhead

    [​IMG]
    http://tulilanka.pic.fi/kuvat/Misc./Enempi+vanhoja/IMG_0006.jpg

    Kregah mikä tunnelmapläjäys! betonin kaunis kuviointi ja pihan suunnitellut istuttamattajättämiset, sekä 2 käsittämätöntä ajoneuvoa kuin toiselta planeetalta! mutta mitä tapahtui VLX-34 "SS"4d impalalle?
    kuvan huonous on oma arvonsa, ja tuo raivostuttavan tuttu ilmiö siitä kun kamera ei kunnolla siirrä filmiä, joskus tekee kuvista suoranaista taidetta.
    ...mutta kyllä se otti aikanaan päähän kun vilimin lopulta sai kehityksestä.

    nyt vain harmittaa kun kuvaa ei jostain suojaussyystä saa linkitettyä...
     
  11. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    mä suunnittelin kans vuosia sitten et tekis omat sivut ja laittais koodin pätkän et kuvia ei voi lainailla mut en jaksanu/ollu aikaa :odroll:
     
  12. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Siitä osoitteesta pitää poistaa perästä se ?hash kököstys

    [​IMG]
     
  13. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    [​IMG]

    Piti tsekata, olinko ottanut kuvan tuosta Pontiacista samasta paikkaa, kuin tuolla edellisissä. Ei aivan sama paikka.
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    Varsinkin mitä tulee harrasteautojen katsastamisiin, palkkatasoon, silloiseen virkamieskoneistoon, muotiin, ravintolakulttuuriin ja politiikkaan? :lol: Yksi lankapuhelin per talous, ei nettiä, kaksi kanavaa televisiosta ja nekin paskasta ja postimerkin kokoisesta ruudusta.

    Joo, on se nähty, mutta lukuun ottamatta b- ryhmän rallihirmuja, en kaipaa kyllä takaisin. Mikäs nykymeiningissä on vikana?

    Näitä kuvia on kyllä kiva katsella. Kiitos täältäkin! Sori OT.
     
  15. TeeJii

    TeeJii 1st gear

    Palkkataso lienee ainoo suurempi muutos. Se nimittäin ei oo muuttunut. Voi olla, että joku on vuosien saatossa päässyt parempiin hommiin, mut ostovoima ei oo ainakaan parantunut. Sama työ 1980/4d Dart vs, 2012/4d Dart... :rotfl:
     
  16. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    ei täss ajass oo mitään vikana,,,aika kultaa muistot,,mutt on tämä parempaa aikaa kun vaikk 80-luku,,,,kukas sitä kurjuutta kaipaa :eek:

    paitsi itse mietti aina ett ennen oli asiat paremmin :rotfl:

    kiva miettiä että olis 70-luku ja berneriltä sais tilata muskeli moparin,,

    mutt tuskin se silloin on ihmeelliseltä tuntunu :rotfl:
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

  18. MudMax

    MudMax Gearhead

    Niin oli 8)
    Joo, silloin sai esim. Amazoniin kasin ja A-mopsiin Hemin, eikä pakettiautostakaan maksettu veroja edes takapenkin kanssa.
    Nyt täytyy maksaa kaikille pullamössöille hirmuliksat ja kilpailla itte halpatuonnin kanssa :wc:
    No, eiköhän tämä kupla joskus puhkeakin....
    Niitä taitaa olla lisätty entisestään bryssän määräysten takia?
    Perse paljaana sen parempi kuin farkut kainalossa? Eiköhän 25 vuoden päästä tatuoiduille kuulapäille naureskella samaan tapaan kuin takatukille ja tennissukille nyt? :lol: Aika näyttää...
    Sieltä pääsi ajoissa pois ja poket pitivät piripäät sekä muut rikolliset poissa, ja kivaa oli.
    Ainakin asiat tuli hoidetua, mm. tiet eivät olleet samanlaisia kynnöspeltoja kuin nyt, kun niitäkin hoidettiin kun rahoja ei hukattu kreikkaan yms.
    Elektroniikan kehitystä ei voi kiistää.
    Pomo sanoi jo 20-v. sitten: "57 channels and nothing on"
    28" postimerkki, mutta who cares, viitaten edelliseen....

    Ralli meni kyllä piloille jo isolla rahalla joka toi B-ryhmänkin ja raha on pilannut sittemmin (lähes) kaiken muunkin urheilun täysin....... :wc:
    Netti kaatuu jos kaiken luettelee, mutta jos ihan vaikka turhien julkkisten, vapaana kulkevien rikollisten ja päihde/mielenterveysongelmaisten määrää vertaa........
    Tästä samaa mieltä :D Kiitos ja sori myös OT :oops:
     
  19. Remu63

    Remu63 1st gear

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    Foordikuvat Räyskälästä 70-luvun lopulta ja Monaco Porista -79
     
  20. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    B-ryhmäkö sun mielestä ison rahan ralliin toi? Tule nyt iso mies pois sieltä syntymäpullostasi.
     

Kerro tästä muillekin!