Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. Moparboy440

  Moparboy440 3rd gear

  [​IMG]
   
  kerkko ja isalmela tykkäävät tästä.
 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kuppa
   
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kuva on Imatranajot FB sivuilta ja siellä väitettiin että kuva on vuodelta 1974. Luultavasti kuva on kuitenkin vuodelta 1973 koska siinä juhlitaan Teuvo Länsivuorta joka voitti luokan 250 ccm ao vuonna. Mutta mikä on tuo avoauto merkiltään ja malliltaan ?

  [​IMG]
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 4. Pande_K

  Pande_K Double Gearhead

  Eikös tuo 1971-73 Ford Mustangilta näyttäisi? Netistä etsitty vertailukuva.

  [​IMG]

  Ajankohtaan nähden sen verran näyttävä ilmestys tuo punavalkoinen, etten hämmästy yhtään vaikka joku tunnistaisi yksilön ja tietäisi sen vaiheista. Sekin vaihtoehto tietysti, että on vaikkapa Ruotsista Imatranajoihin saapunut, mutta siltikin.
   
 5. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Mussehan se ja pimutkin Marlboron väreissä.

  Olisikohan pääsponsorin silloinen mainosauto.
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ehkä 60- tai 70-luvulta

  [​IMG]
   
  juhi71, kerkko, Kustom STW ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. PrTala

  PrTala 1st gear

  Hienoja muistoja !

  Tällaista vanhojen kuvien ja muidenkin muistojen ja harrasteautojen tietojen pitämistä hallinnassa olen pohtinut. Nämäkin kuvat on nyt täällä keskustelun alla, mutta kun niitä haluaa katsella muistaako mistä pirusta ne löytyykään ja voiko niitä jakaa tutuille ?

  Aloitin tänne OD keskustelun otsikolla "Harrasteautojen tiedot ja muistot". Kuulisin mielelläni teidän ajatuksia olisiko hyödyksi siihen modattu verkkopalvelu ?
   
  leksa ja kerkko tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!