Vanhoja videoita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Rinnewood, 3.10.2009.

 1. karra

  karra Gearhead

  Tämä nyt ei oikein tähän kuulu mutta tavallaan kuuluu, koska tunti sitten kuuntelin Radio Suomea ja siellä kreivi Carl-Erik Creutz suoritti esipuheen Chrysler Corporationin automainokselle ja sitten eeetteriin kaikui tämän mainoksen ääninauha.

  http://www.youtube.com/watch?v=BJvx8dhvyRM

  Ohjelmassa itse asiassa soitettiin autoaiheisia biisejä (mm Renegadesin cadillacista oli tehty mosseversio) ja aasinsiltana Darttiin oli Aku Ankkulin joku biisi ja siis Peitsamo.
   
 2. Torino69

  Torino69 3rd gear

 3. Torino69

  Torino69 3rd gear

  Huhut nauhojeni loppumisesta olivat ennenaikaisia, vielä riittää:

  Helsinki Drag Race Festival Malmilla 1998

  http://youtu.be/B48FaeTifDM
   
 4. Torino69

  Torino69 3rd gear

 5. karra

  karra Gearhead

  EDIT vahingossa postasin väärän videon! Anteksi!
   
 6. 1320

  1320 Gearhead

  Oho, meidän nykyinen kilpurikin näkyi siinä tositoimissa!

  Hienoa nähdä, että näitä viitsitään digitoida, hauska katsella noita lähetyksiä, näkee ihan erilailla miten autot käyttäytyy kuin kuvia katselemalla. Miten sä muunnat noita kasetteja digitaaliseen muotoon? Olisi hauska koittaa itsekin, telkkarinruutua kuvaamalla ei tullut ihan yhtä hyvälaatuista tavaraa:

  [youtube]VwmisDZRlfI[/youtube]
   
 7. karra

  karra Gearhead

  Sorry nettiterrorista, postasin pari pv sitten vahingossa väärän sliipparivideon. Tässä oikea:

  https://www.youtube.com/watch?v=WJqNIf6BCr8

  Muutama asia; onko nuo Salon Esan autoja? Pari kertaa olen Esalla käynyt autoasioissa itsekin. Ja videossa näkyy mopareja enemmin kuin chevyjä, yksi käkkyläkin oli. Kolmantena pointtina itse solisti eli Dave Lindholm. Kaikkihan tunnistaa alkuperäisen biisin :D
   
 8. raggare

  raggare Gearhead

  Ei kellään sattuis olemaan Orlando Power Street Finals kisoja vuosilta - 94 ja - 95?
  Eli silloin kun Panuma oli mukana kilpailussa.
  Ja aikaa ja energiaa laitaa niitä youtubeen.
  Ois hienoa katsella niitä pitkästä aikaa.
  Olen myös halukas ostamaan kyseiset videot dvd-muodossa.
  Harrastelia ystävälliseen hintaan tietty.
   
 9. Torino69

  Torino69 3rd gear

  Helppoa hommaa! Hankin pari vuotta sitten Magix Video Saver 4 -ohjelmiston ja sen mukana tulevan kaapelisetin jossa sovitinpalikka. Hintaa kertyi siihen maailmanaikaan 59 euroa ja rapiat päälle. Asensin ohjelman kannettavalle tietokoneelle, laitoin kaapelin kiinni VHS-nauhurin taakse ja toisen pään läppäriin. Sitten Magixin ohjelma läppärillä käyntiin, nauha pyörimään ja läppäristä klikkaan että 'tallenna'. Tallennuksen jälkeen Magixin ohjelmalla teen pieniä muokkauksia kuvaan, kuten reunusten siistimistä, ja 'leikkaan' pätkiksi eri ohjelmien väliltä tai otan pois mainoksia. Sitten vaan julkaisu YouTubeen ja itselle poltto dvd-levylle. Eikun kokeilemaan vaan, tallennusohjelmia ja kaapelisettejä on muitakin markkinoilla, halvempiakin!
   
 10. 383

  383 Gearhead


  https://m.youtube.com/watch?v=PfpnyzRL-xc
   
 11. raggare

  raggare Gearhead

  Loistavaa. Paljon kiitoksia.
   
 12. Torino69

  Torino69 3rd gear

 13. Torino69

  Torino69 3rd gear

 14. Torino69

  Torino69 3rd gear

 15. Torino69

  Torino69 3rd gear

 16. Torino69

  Torino69 3rd gear

 17. anglia67

  anglia67 3rd gear

  En ole varma onko tämä linkki ollut täällä jo aiemmin.Youtuben ihmeellisestä maailmasta bongasin nostalgisen filmin kisoista joita tuli itsekin nuorena kloppina seurattua paikan päällä (räyskälä 1983) https://youtu.be/8RpCe2fpiJw
   
 18. C-barge

  C-barge Gearhead

  Tää clippi nyt rupee olee jo vähän tuoreemmasta päästä kun on 2000 luvulta, mut kuitenkin. Kisa oli vuonna 2001 Tartossa ja toi on "pro" luokan finaali. Sikäläisten säätnöjen mukaan ei katuautossa saanut olla kaaria joten järjestettiin sitte pro luokka autoille joissa voi olla myös kaaret. Siinä olikin jos jonkunlaista osallistujaa, paikalliset ajoivat monet kahdessa ruhmässä, eli sekä katuluokkaa että pro:ta. Ja sit oli tietty jotain rallivehkeitä ja mutia kilpureita. Kisan edetessä paikalliset kuitenkin putosivat kyydistä ja semeihin oli menossa enää suomalaisia. Sovittiin sit kimpassa et unohdetaan tollaset sliksimittelöt ja ajetaan normikaturenkailla. Mulla oli renkaina 165-14 hakkapeliitat ja voitin omassa semi lähdössä Kaislan Timon Dartin, aika oli muistaakseni jotain 12.6. Lahden Jussi taas voitti omassaan Paavolan Sepon myös 12 sekan ajalla. Finaali sovittiin Jussin kans ajettavaks sillee et lähetään suurimmalla vaihteella läpät levällään liikkeelle ja pidetään spedu pohjassa, kävi sit miten kävi.

  https://www.youtube.com/watch?v=PZvDSVtxzx8
   
  impala67 tykkää tästä.
 19. kotr

  kotr 3rd gear

  Ai saatana!! Olipahan sikanen lähtö :D sutiko se maaliin saakka?
   
 20. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ei, renkaat oli niin matalat et välläri loppu kesken jossai 250-300 metrin kohdalla. Koitin pitää rundit jossain 6500:ssa ja sit ku eka kerta meni rajottajaa vasten sutimatta ni rupesin himmaamaan. Loppui oli muistaakseni 167. mut toi oli sillee avartava kokemus ku nois kyläkisois näki jengii jotka meni suunnilleen vastaavii aikoja ja "suti maaliin asti". Ei ne oikeesti tainnu sutia. 14.4 oli mun mielestä yllättävän hyvä aika tolla suorituksella.
   

Kerro tästä muillekin!