Vani 6.0

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Gummisti, 24.4.2019.

  1. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Onkos kellään täällä kyseistä kampetta. Mietin vaihtoa mut millanen juoppo tuo mahtaa olla?
     
  2. illi

    illi Gearhead

    Tere. Mulla on aika paljon kokemuksia näistä. Nyt -08 6.0 pitkä Explorer ajossa. Matka 12 kaupunki nyt 18.6. Ennen 20.7 ...tyhjäsin katit niin tippui 2L/100km kaupunkiajossa. En hissutele...varmaan menis hiukka pienemmälläkin. 285 kumitkin tekee osansa. Illi
     
    Gummisti tykkää tästä.
  3. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Jotain tällästä meinasinkin, kiitos tästä. Harmi kun ei duramax koneisia juuri ole tyrkyllä.
     
  4. illi

    illi Gearhead

    Millasta haet. Pihassa 06 pitkäkori duramaksikin.
     
  5. illi

    illi Gearhead

    Tai tehdään siitä mieluisa....11kpl purettuna:rotfl:
     
    Gummisti tykkää tästä.
  6. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Sais olla mielellää korkea ja sisustettu malli, ei mitää gargo mallii. Yks -06 tuos olis tarjol mut melkein 25 t hinta alkaa vähän puistattaa. Ja melkein sais nelikko olla. Tulis tuon F-350 duallyn tilalle
     
  7. Gummisti

    Gummisti Gearhead

  8. illi

    illi Gearhead

    Ok. Duramax ja nelikko. Quigley pajan tekemät ainoita. Virosta 5.3 vortecilla 1500 alustalla awd . Hinnat kohtalaisia "busseilla"kin. Ruotsissa tarjontaa myös hyvin. Näistä kun kyttäilee niin löytyy alle 20tke hyvinkin.
     
  9. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Tarvii käydä verestämäs muistikuvaa noista 5,3 sta Melkosen laiska laite oli mitä joskus lahdes kävin katsomassa.
     
  10. illi

    illi Gearhead

    No...mun 08n 194 TKM ajetun saat samaan rahaan. Tehtaan ikkunoilla (saman korkuiset kun ovissa=nätimmät) muuten samanlainen. Penkit 6kapua +sohva. 20"alut... korkee ja pitkä niinkun kuvan auto. Laita numero niin kilautellaan huomenna. En tyrkytä omaani. Voin neuvoa hankinnassa...muutaman ostaneena:lol:
     
  11. illi

    illi Gearhead

    Ei ole laiska jos tikissä. No tietty jos vertaa ton sun kamppeen vääntöön niin alhaalta ei lähde. Parhaiten kiekaisee 60-130 välin.
     
  12. Gummisti

    Gummisti Gearhead

  13. illi

    illi Gearhead

    Ja kun katit tyhjäsin omasta niin tuli paukut takas...kiitti vaan jonelle roihupeltoon vinkistä...kun ei käyny ittellä mielessäkään että voi olla noin tukossa.
     
    Gummisti tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!