vanin maalaaminen temadurilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja spike, 8.10.2012.

  1. spike

    spike Gearhead

    Onko kukaan kokeillut maalata termoplastiselle maalille temadurilla? Onnistuuko? Testasin juuri acetoni rätillä että todella on termoplasinen maali ja vastaus on kyllä. Ei huvittaisi vetää koko autoa pellille jos ei ole pakko.

    Saako vm 90 vaniin korjauspeltejä? Tarvitsisin molemmat takakulmien alareunat ja vasemmanpuoleisen lokasuojan kaaren.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Korjauspeltejä saa!
     
  3. Hai

    Hai Double Gearhead

    Multa löytyy joitain peltejä hyllystä.
    Ainakin se kaari vas. puolelle.
     
  4. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Parcolor nimisellä yrityksellä on myynnissä thermopastisen maalin päälle sopivaa eristeainetta,ainakin sivuilla on maininta.En ole kokeillut toimiiko aine.
     
  5. Beornegar

    Beornegar 3rd gear

    En ole testannut mutta uskallan sanoa että 100% varmuudella keittää. Temadurissa on niin ärhäkät ohenteet että varmasti alkaa kuplimaan. Jos ei huvita hioa, niin jokaiselta automaalivalmistajalta löytyy tuohon thermoplastisen päälle sopivaa eristemaalia
     

Kerro tästä muillekin!