Vanin pyyhkijät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja barfly, 27.2.2004.

  1. barfly

    barfly Gearhead

    Moro gurut!

    Kertokaas noviisille, mikä on mahdollinen vika, kun Vanissa (6.2 DSL -90) ei toimi pyyhintäasento nro 2. Eli nopein mahdollinen pyyhkiminen?
    Tihku ja 1:s asento toimii ok, mutta kakkonen ei.
     
  2. wili

    wili 3rd gear

    Kosketushäiriö viiksen sisällä? Edellisessä vanissa temppusi tihku toimii- ei toimi- joskus toimii systeemillä.
     
  3. barfly

    barfly Gearhead

    Tarkoittaa kuinka kivaa operaatiota? Eli miten viiksi puretaan?
     
  4. wili

    wili 3rd gear

    En tuota tihkun toimimattomuutta jaksanut aikoinaan selvittää, mutta viiksi purkautuu melko vaivattomasti:

    Ota viiksen tyvestä kiinni, käännä varovasti (vastapäivään? kokeile, en nyt muista ihan varmasti) ja vedä viiksi ulos. Piuhaliitos löytyy rattiputken alapäästä ja johdon voi vetää putken läpi.

    Purkamiseen on varmaan virallinenkin konsti, mutta minä käänsin siitä lähes viiksen päästä näkyvästä liitoksesta veitsellä ja liitos aukesi. Nyt pääsee kiinni sisuskaluihin. Kootessa tippa pikaliimaa väliin. Takaisin asennus käänteisessä järjestyksessä.
     

Kerro tästä muillekin!