vanista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Joukojs, 20.10.2011.

  1. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    sellanen ongelma ilmeni juuri kun sain hampurilaisen syötyä että kun yritin laittaa vania käyntiin niin ei tärähtänyt ajattelin aluksi että purkaa/ei lataa akkua mutta oli yleismittari onneks autossa ja ihan normit lukemat oli ja virta pysy akussa. sitten kun vähän ajan päästä starttasin ni tärähti käyntiin mutta seuraavan kerran kun pysähtyy voi olla että ei lähe ja pyörittää laiskasti ja tuntuu kun ei tarpeeksi potkua sais tai sitten ei sytytä.... onko kokemusta ? ei jaksais jännittää joka kerta kun lähtee autolla etttä lähteekö vai eikö.. (kerran laitettiin apuvirrala käyntiin kun sahasin akun loppuun niin heti lähti) :eek: :-?
     
  2. rapis

    rapis 1st gear

    tarkista moottorin maadotus. Tai sitte startti menossa vaihtoon.
     
  3. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    voisko hehkutulpilla olla jotain tekemistä asiassa?
     
  4. rapis

    rapis 1st gear

    Ymmärsin että pyörittää laiskasti - ei oikein kuulosta hehkutulpilta. Mutta (sen enempää juuri tästä autosta tietämättä)eikös hehkut ole helpot testata nehän lämpiää kylmässä koneessa niin että tuntee ihan sormi pelillä?
     
  5. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    antasin ääneni kanssa moottorin maadotukselle!
     
  6. lumikola

    lumikola 1st gear

    Hehkuttaako se lämpösenä? Puol lämmin kone joka ei viel ota hehkuja päälle,yleismittarilla "ehjät" akut ja puol kömö startti niin lopputulos on juuri kuvaillunlainen.. :odroll:
     
  7. Stoge

    Stoge 2nd gear

    Vaihda startti siihen vaniin, ni loppuu probleemat!
     
  8. taata

    taata 3rd gear

    Onhan akunkengät kunnolla kiinni?
     
  9. 4 wheel ride

    4 wheel ride 1st gear

    laita koneen maadotukset kuntoon
     
  10. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Ehkä ensimmäisenä noi kolme viimeistä ... Tosin ensimmäisenä tarkistaisin akunkengät (sehän on helpoin ja halvin ). Ja tietysti myös muutenkin akun kuntoon ja ikään kiinnittäisin huomiota.
    Seuraavaksi koneen maadoituksen... (seuraavaksi helpoin ja halvin)
    No ehkä tässä välissä myös sammutus-solenoidin tutkisin että saa virtaa kun on virrat päällä. (tarkisus helpo, ja suht helppo+halpa korjatakkin jos vain sähkön saannista kiinni).
    Sitten ehkä olis sen startin vuoro (tosin siitäkin ensin tarkistaisin johtojen liitokset, ja tarvittaessa vaihtaisin sen kuttaperkka-palikan jossa ne johdot on kiinni). Jos ei sekään auta, niin ehkä sitten olisi koko startin vaihto.
     
  11. miguli.jalkanen

    miguli.jalkanen 1st gear

    Mulla oli sama ongelma joskus besamallissa.Startti irti ja uudet hiilet ni johan alkoi pelittämään.Kannattaa plärätä maadoituket läpi myös
     

Kerro tästä muillekin!