VANNEASETUKSISTA.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 28.7.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Terve.

    Ei liene aivan meikäläisen raaserin oikea paikka, mutta kysyn kuitenkin. Rakentelen tuossa aikani kuluksi (pikkuhiljaa) vw kuplaa -73 ja hommasin tuossa uudet (lue käytetyt jotka puhalsin ja maalasin) vanteet 14" ja 6" leveät; peltiset tietenkin. kuplan vakivannehan on 15"x4,5" ja rengas 165. noh - näihin paukautin päälle eteen 165/70R14 ja taakse 185/70R14. tästä tuli sitten pieni ongelma > takana rengas asettuu aika hyvin lokarin alle, mutta edessä renkaan kontaktipinta jää lokarin alle vaan vanne ei! kysyin AKEsta, että onko laillista > eivät antaneet oikein selvää vastausta...miten on - onko kenelläkään tietoa tästä, että pitääkö koko paketti vanteineen jäädä lokarin alle vai ei.

    vastailkaa vaikka > rujo@suomi24.fi

    t. jwa
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    riittää kun kulutuspinta on lokarin reunan sisäpuolella, eihän se vanne sitä kuraa roiski :wink:
     
  3. KajS

    KajS Gearhead

    fisu on oikeassa. Ja sitten vielä se seikka, ettei vanteen ulkoreuna ole ulompana kun auton korin levein kohta (jota ei sitten mitata peileistä vaan korista).

    Katso vaikka vaneja, joissa on 8 tuumaa tai leveämmät vanteet edessä, niin kulutuspinta on lokasuojan sisällä, mutta rengas "pullistuu" ulospäin. Tietty vaan siinä tapauksessa, että kyseessä on perusvani niinkuin elokuvien murtovarkailla, eli ei runningboardseja tai maxxlook-levikkeitä etc.
     

Kerro tästä muillekin!