Vannetukun uusi aluevaltaus valkosivurenkaat

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Crash_, 17.3.2013.

 1. SamiL

  SamiL Gearhead

  Sentin pystyheitto on kyllä tolkuttoman paljon. Vaikkakin rengas litistyy tietä vasten, niin ei se sentin patti siitä oikene.
  Luulin, että American Racing oli pelkkä vannemerkki :eek:
   
 2. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Audiin hankin aikanaan Kiinan renkaat (235/45/18) ja auto tutisi alkuun jonnin verran tietyllä nopeudella. Käytin rengasliikkeessä pariin ja vain yhdestä renkaasta löytyi pystyheittoa, Ei sentään sennttiä ,mutta kuitenkin.
  Uuden sain tilalle takuuna ja sen jälkeen olleetkin hyvät.
   
 3. Crash_

  Crash_ 2nd gear

  Hei jeesiä nyt kaverit!!!! LOPPU KIRIN PAIKKA! TÄÄ VIIKKO ENÄÄ AIKAA NOUSTA. Uhraa nyt pari sekuntia klikkaamalla tämä linkki auki ja tykkäämällä siitä postauksesta. (älä avaa sitä rengas linkkiä!!!) HUOM TARKISTAKAA! Että olette nimenomaa tykännyt siitä postauksesta ettekä avanneet sitä rengaslinkkiä ja tykäänyt sieltä... https://www.facebook.com/vannetukku/pos ... 7186580881

  Ja muistakaa että tykkäämällä autatte mua mutta samalla ite voitte kans voittaa lahjakorttia tonne ;) Kopsatkaa linkki ja laittakaas jakoon...
   
 4. olympia60

  olympia60 1st gear

 5. mesev8

  mesev8 3rd gear

  mulle tuli tommoset viime viikolla, en vaan ole vielä kerennyt asentaa,renkaat näyttää kyllä ihan hyvältä mutta sehän ei kerro koko totuutta,aion pistää ne monacon alle ja luulen kyllä et kelpaa mulle :D
   
 6. RaiRai

  RaiRai Gearhead

  Mulla on Sebringissä pari kesää olleet alla 16" Nankang Toursport 611 (jos oikein muistan) ja ihan kelpo renkaat. Ei ole mitään tutinoita tms, eikä nämä Nankangit tuollaisista pystyheitto yms. ominaisuuksista ole muutenkaan tunnettuja. Ei varmaan pärjää TM:n testissä jarrutusmatkoissa / vesiliirto-ominaisuuksissa huippurenkaille, mutta normiajossa hyvät ajaa ja ainakin tuossa autossa tuntuu olevan hiljaiset.
  Omien kokemusten perusteella ennemmin ostan Nankangit kuin esim. BF Goodrichit tai varsinkin Cooperit.
   
 7. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  No vähän liioittelin :) Puhutaan nyt milleistä joka siis jo näkyy renkaan pyöriessä selvästi, eihän nyt oikeesti senttiä heitä mikään rengas. American Classicia tarkoitin en racingiä :rotfl: menee kiireessä aina asiat sekasin.
   
 8. olympia60

  olympia60 1st gear

  Kävikin sitten niin etteivät tiedä mitä myyvät. Renkaat oli kyllä muuten kuten pitikin mutta valkoista raitaa niistä ei löytynyt. :mad: :poff:
  Niille tulee samalla tilauskoodilla kahta eri rengasta, raidalla tai ilman...? :eek:
   
 9. mesev8

  mesev8 3rd gear

  Mitä he---ttii mulla tuli 4 kpl ja yks ei ollut paketissa kaikki muut oli paketoitu, siinä irtonaisessa oli raita enkä avannut niitä muita,kun ajattelin asentaa ne vasta muutaman viikon päästä,täytyy mennä repiin auki ne muut paketit,
   
 10. Crash_

  Crash_ 2nd gear

  Oho :eek: Kannattaa valittaa. Aika outoa moinen....
   
 11. mesev8

  mesev8 3rd gear

  hu hu oli ihan oikeet renkaat paketissa,sitä ehti jo pelästyä että ei tullu se mitä tilasin :D
   
 12. olympia60

  olympia60 1st gear

  Selvennykseksi vielä, nämä raidattomat renkaat oli kokoa 215/70/15.
   
 13. Juila

  Juila 1st gear

  Mistähän löytäisi edullisesti vastaavanlaisia koossa 205/70R15 & 225/65R15?
   
 14. karra

  karra Gearhead

  http://stores.ebay.de/Reifen-Discount-B ... 34.c0.m322

  Tuolta voi tilata ohi ebaynkin, maksu EU-pankkisiirolla, rahti oli pari vuotta sitten kolmisenkymppiä, tai siis lisähinta jos rahdataan Suomeen.
   
 15. Damned

  Damned Gearhead

  Onko näistä Nankangeista jo kertynyt ajokokemusta?
   
 16. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Näkyy tuolla Guntherin ebayssa olevan Muro merkkinen rengas. Sehän sopii hyvin...
   
 17. Bukero

  Bukero Gearhead

  kyllä noissa offroad kumeissa löytyy sentin heittoja,puhumattakaan tuon itäystävän tekemistä krazin ja zilin donitseista
   
 18. Silvarello

  Silvarello Gearhead

  American classicit (205 60 15 2" valkosivulla)ollut alla viidettä vuotta. Tai siis ainakin edessä. Ostin kyllä neljä, mutta yks kului kämmenen kokoiselta alalta loppuun. Muissakin samanlaisia "runkovikoja" mutta lievempänä: Laidat kuluu, mutta aina vain yhdeltä kohdalta ja ohjauskulmat ei tunnu auttavan asiaa. toisella puolella n 4mm ja toisella nollassa
  En oikein voi niitä kehua.

  Pari vuotta sitten korvasin takarenkaat halvimmilla Korealaisilla Aurora merkkisillä mustilla kumeilla, kun eihän nuo skirtsien alta näkyiskään ja ovat kuluneet aivan tasaisesti.
  Juuri niin kuin renkaiden odottaisi kuluvan.

  Tästä oppineena en enää katso valmistusmaata vaan myös hintaa. Maapallolla ne kaikki on tehty ja näyttää olevan ihan tuurikauppaa, mitkä on hyviä.
  Viimestään ens talvena on hommattava eturenkaat leveellä valkosivulla ja en kehtaisi lyödä päätä seinään noiden Amerikkalaisten renkaiden kanssa, joten tuo saksan ebay-sivu kiinan muroineen näytti mielenkiintoiselta jos niin voi säästää satasen/ rengas.
   
 19. mesev8

  mesev8 3rd gear

  On ollu nankangit alla nyt noin parituhatta kilsaa ja ei voi valittaa, ihan hyvin pelittää Monacon alla,aion ostaa Plymouthiin samanlaiset.
   
 20. ventora

  ventora 2nd gear

  terve.onko kellään tälläistä romurenkaana jo,tarvis koittaa saako tuon valkoraidan levennettyä valkosivuksi?
   

Kerro tästä muillekin!