Vannetukun uusi aluevaltaus valkosivurenkaat

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Crash_, 17.3.2013.

 1. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Kyllä 235 menee hyvin 6”vanteelle, joskus ollut 6,5” tuumaisilla jopa 275 eikä ole lähtenyt pois vanteelta. Lähtee vanteelta jos painetta on 0,3bar
   
 2. Poke

  Poke 3rd gear

  Tä? No enkö mä just sanonut että 235 KÄY 6" vanteelle?
   
 3. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Joo niin sanoitkin, lukasin väärin..
   
 4. Poke

  Poke 3rd gear

  Ei mulla huonoa sanottavaa Vitoureista ole. 5 kesää pyörinyt alla 205/75-15 ww-28mm. Erityistä kulumaa ei näy eli aurauskin on ok. Kenties ne ovat kovettuneet ja eivät suostu kulumaankaan. Pykimiä ei ole. Kudokset, ja tasapainoituskin, tuntuvat olevan ok kun ajossa ei tunnu vipatusta. Vielä. Ja se päivä tulee kun tarvitsee taas uudet kummit.

  Olin vain sitä mieltä, että kun Kontio mainostaa ja lupaa tuoda enempi kokoja niin ne olisivat optio hanke. Mutta näköjään se lupaus menee aina vuoden eteenpäin. Ja liekö sitten laatukaan parempaa, en tiedä?

  Ja mä EN tarte 5,5" amerikan vanteille ylileveitä. 215 on levein mitä saa laittaa ja mitä on järkevä laittaa. Vitourit sitten. Onhan niissä perätikin ww-36mm.
   
 5. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Laitoin viime kesänä Vitourit alle Bellyyn, ihan tuntuvat toimivan.
   
 6. Poke

  Poke 3rd gear

  Cooper Lifelinereista ei ole hyvää sanottavaa, paitsi ne ovat kyllä uutena melkein pyöreitä ja mustia kapealla valkoraidalla. Parin kolmen vuoden käytön jälkeen niihin tuli paiseita kylkiin, kudokset hajosivat, joihinkin tuli halkeamia kylkiin. Joku taas kovettui. Ihan se oli onnenkantamoista mikä noista vioista kerkesi ensin. Made in Spain. Toivottavasti niitä ei enää ole olemassa.
   
 7. mpower

  mpower Gearhead

  Ole huoletta,ei ole (enää)Espanjassa tehdasta,varmaan siirtäneet tuotannon Tupeloon vai oisko Tumpeloon!?
  http://coopertire.com/about/facilities
   
  Poke tykkää tästä.
 8. !VivaLaTigra!

  !VivaLaTigra! Gearhead

  Avaudutaanpa Kontio-kokemuksista:

  Paketteja avattaessa yksi rengas erottui joukosta valkosivun ollessa selvästi kellanruskea, muut oli puhtaan valkoisia. Siitä lievästi harmistuneena väsäsin palautepostin Kontiolle, no ei ne siihen vielä kolmen kuukauden jälkeen ole mitään vastanneet.

  Renkaat on kyllä pyöreät ja hiton hyvät ajaa rättirenkaisiin verrattuna. Vanha Buick innostui laukkaamaan noin 10 km/h nopeampaa marssivauhtia maantiellä kun kuski ei enää stressannut sivuttaishyppyjä urapaikkauksissa.

  Noin parin viikon päästä kaikki valkosivut oli ruskeita eli se yksi ei enää erottunut joukosta. En tiedä saako niitä puhtaaksi, en ole vielä koittanut. Buick on patinakuosia muutenkin, joten puhtaanvalkoinen miljönäärisivu olis siinä ehkä hiukan överiä.

  Mutta jotakuta näyttelyauton omistajaa tuo ruskettuminen jo ennen käyttöönottoa voisi harmittaa suurestikin,
   
  jukka1 tykkää tästä.
 9. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Ilmeisesti tämä valkoinen kumiosuus on niin ohut että, sen alla oleva musta kumi puskee läpi tuosta valkoisesta. Kokeileppa varovasti patapatalla, sillä sain tosi vanhoista valkkareista valkeat uudelleen.
   
  esmi tykkää tästä.
 10. toyopet

  toyopet Gearhead

  Minun mielestä ne oli kyllä hyvät, farkun alla pyörivät 5 vuotta kesät talvet, ~100 000km. Niillä pärjäsi ihan hienosti talvella. Ostin ne vissiin vuonna 2000 ja olivat made in USA.
   
 11. Poke

  Poke 3rd gear

   
 12. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  liuotin ainetta ja rättiä,monet lähteneet puhtaaksi,sitten huuhtelu ja vahaa päälle
   
 13. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Vuosi 2019 käy loppuaan kohti, eikä näy Kontioita kuin yhdessä koossa. :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!