Vannetukun uusi aluevaltaus valkosivurenkaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Crash_, 17.3.2013.

 1. Poke

  Poke Gearhead

  Tä? No enkö mä just sanonut että 235 KÄY 6" vanteelle?
   
 2. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Joo niin sanoitkin, lukasin väärin..
   
 3. Poke

  Poke Gearhead

  Ei mulla huonoa sanottavaa Vitoureista ole. 5 kesää pyörinyt alla 205/75-15 ww-28mm. Erityistä kulumaa ei näy eli aurauskin on ok. Kenties ne ovat kovettuneet ja eivät suostu kulumaankaan. Pykimiä ei ole. Kudokset, ja tasapainoituskin, tuntuvat olevan ok kun ajossa ei tunnu vipatusta. Vielä. Ja se päivä tulee kun tarvitsee taas uudet kummit.

  Olin vain sitä mieltä, että kun Kontio mainostaa ja lupaa tuoda enempi kokoja niin ne olisivat optio hanke. Mutta näköjään se lupaus menee aina vuoden eteenpäin. Ja liekö sitten laatukaan parempaa, en tiedä?

  Ja mä EN tarte 5,5" amerikan vanteille ylileveitä. 215 on levein mitä saa laittaa ja mitä on järkevä laittaa. Vitourit sitten. Onhan niissä perätikin ww-36mm.
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Laitoin viime kesänä Vitourit alle Bellyyn, ihan tuntuvat toimivan.
   
 5. Poke

  Poke Gearhead

  Cooper Lifelinereista ei ole hyvää sanottavaa, paitsi ne ovat kyllä uutena melkein pyöreitä ja mustia kapealla valkoraidalla. Parin kolmen vuoden käytön jälkeen niihin tuli paiseita kylkiin, kudokset hajosivat, joihinkin tuli halkeamia kylkiin. Joku taas kovettui. Ihan se oli onnenkantamoista mikä noista vioista kerkesi ensin. Made in Spain. Toivottavasti niitä ei enää ole olemassa.
   
 6. mpower

  mpower Double Gearhead

  Ole huoletta,ei ole (enää)Espanjassa tehdasta,varmaan siirtäneet tuotannon Tupeloon vai oisko Tumpeloon!?
  http://coopertire.com/about/facilities
   
  Poke tykkää tästä.
 7. !VivaLaTigra!

  !VivaLaTigra! Gearhead

  Avaudutaanpa Kontio-kokemuksista:

  Paketteja avattaessa yksi rengas erottui joukosta valkosivun ollessa selvästi kellanruskea, muut oli puhtaan valkoisia. Siitä lievästi harmistuneena väsäsin palautepostin Kontiolle, no ei ne siihen vielä kolmen kuukauden jälkeen ole mitään vastanneet.

  Renkaat on kyllä pyöreät ja hiton hyvät ajaa rättirenkaisiin verrattuna. Vanha Buick innostui laukkaamaan noin 10 km/h nopeampaa marssivauhtia maantiellä kun kuski ei enää stressannut sivuttaishyppyjä urapaikkauksissa.

  Noin parin viikon päästä kaikki valkosivut oli ruskeita eli se yksi ei enää erottunut joukosta. En tiedä saako niitä puhtaaksi, en ole vielä koittanut. Buick on patinakuosia muutenkin, joten puhtaanvalkoinen miljönäärisivu olis siinä ehkä hiukan överiä.

  Mutta jotakuta näyttelyauton omistajaa tuo ruskettuminen jo ennen käyttöönottoa voisi harmittaa suurestikin,
   
  jukka1 tykkää tästä.
 8. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Ilmeisesti tämä valkoinen kumiosuus on niin ohut että, sen alla oleva musta kumi puskee läpi tuosta valkoisesta. Kokeileppa varovasti patapatalla, sillä sain tosi vanhoista valkkareista valkeat uudelleen.
   
  esmi tykkää tästä.
 9. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Minun mielestä ne oli kyllä hyvät, farkun alla pyörivät 5 vuotta kesät talvet, ~100 000km. Niillä pärjäsi ihan hienosti talvella. Ostin ne vissiin vuonna 2000 ja olivat made in USA.
   
 10. Poke

  Poke Gearhead

   
 11. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  liuotin ainetta ja rättiä,monet lähteneet puhtaaksi,sitten huuhtelu ja vahaa päälle
   
 12. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Vuosi 2019 käy loppuaan kohti, eikä näy Kontioita kuin yhdessä koossa. :odroll:
   
 13. E38

  E38 1st gear

  Soittelin Vannetukkuun n 2kk sitten ja ainakin silloin puhelimessa lupailtiin 235/75/R15 -koon ilmestyvän myyntiin loppuvuonna. Vähän on kyllä usko koetuksella, kun nyt myynnissä ei ole mitään valkosivun kokoa. :odroll:
   
 14. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Vuosi 2019 oli ja meni. Nyt lupaillaan 30.3.2020. Uskoiskohan?o_O
   
 15. DD6

  DD6 Gearhead

  Viimeisin tieto: huhtikuun loppu. Laitoin 225/75R14 -koon tilaukseen. Itketään sitten yhdessä.
   
  1purehell ja jarkko359 tykkäävät tästä.
 16. f34

  f34 Double Gearhead

  Nyt sitten vielä korona, joka sotkee toimituksia tai ainakin siihen on hyvä vedota.
  Eikös nuo Kiinasta tule, siellähän tehtaat jo toimii, toki viiveellä.
   
 17. DD6

  DD6 Gearhead

  Viime torstaina alkoi renkaita tippua pihalle. Mustia, pyöreitä, reikä keskellä ja leveä valkosivu kyljessä. Fontti oli selkeästi apinoitu Firestonen klassikkorenkaista. Ei saatu vielä alle, mutta eipä ne hallin lattialla leipää pyydä.
   
 18. DD6

  DD6 Gearhead

  Vkonloppuna pyöräyteltiin kumit vanteille. Ihan renkaan näköisiä ovat, mitä nyt yksi ei meinannut nousta vanteelle niin millään (käyttämättä ylimääräisiä taikoja). Testasin yhdellä Cadillacin vanteella, johon rengas nousi parilla paukahduksella, joten luultavasti vika/ominaisuus on enemmän tuossa vanteessa. Pitänee vähän hioa hapettuneet pinnat siistimmäksi tai käyttää kunnollisessa rengasliikkeessä, jossa välineitä ja uskallusta on enemmän.
   
 19. Lassi

  Lassi Gearhead

  Voisko joku ottaa kuvan renkaasta, että onko se loppuunsa saman näköinen kun mitä mainoskuvissa? Pintahan taisi näyttää aika pitkälti bfg:ltä..
   
 20. Gimis

  Gimis 1st gear

  Tuu tänään klo 13 Hyrylän kruisinkiin, näät livenä käkkylän alla.
   

Kerro tästä muillekin!