vantaacruising parkkis uhattuna?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja impala67, 11.1.2005.

  1. fe390

    fe390 Gearhead

    juu, eiköhän tuolla Heurekan parkkiksella kannata olla niin kauan kuin mahdollista. Sitten joskus kun rakennustyöt alkavat niin katsotaan tilanne uudestaan.
    Sekään ei ole varmaa, että suljetaanko koko parkkista työmaan takia. Pitäähän turistienkin autonsa jonnekin jättää.
     
  2. Savis

    Savis Gearhead

    Kuinka paljon on nykyään siellä cruisaajia? 8)
     
  3. VM.79

    VM.79 Gearhead

    Ite suosittelisin kyl jäähallin parkkista!!! sinne luulis mahtuvan isompikin kööri.
     
  4. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    Sitä vaan että ton jäähallin vieres(tien toisella puolella)on asutusta, et joku asukas voi ottaa herneen nenään mm. kumin poltosta ja pistää stopin koko hommalle. vaikkakin onhan siin heurekan parkkiksen vieres kans asutusta.Mun mielestä ei mitään merkitystä millä "parkkiksella"sitä oltais,mut ottaen huomioon et sais järjestää cruisingit muulloinkin jos sattuu niin ikävästi et virkavalta pistää näppinsä peliin ja kieltää koko homman (esim.jäähallin parkkiksella kokoontumisen)
     
  5. platuart

    platuart Gearhead

    Heurekalla tuskin on työmaata ensi kesänä. Kaavasysteemit on vasta työn alla ja sen rulianssin läpimeno vie vähintään kuusi kuukautta. Ja kyllä se parkkipaikka silloin suljetaan kun se joskus alkaa. Se parkkiksen kohta on nimenomaan se työmaa! Siihen ne laajennukset tulee ja siitä joelle päin. Kysyin tätä asiaa, siis aikataulua, duunissa (Vantaan kaupunginmuseo) meidän rakennustutkijalta, joka painii just näiden asioiden kanssa, joten aikataulu pitäs olla aika varmaa..jos mikään nyt varmaa nykyään on noissa hommissa. No anyway, kruisataan vaan ensi kesä ihan rauhassa.
    PLATU
     
  6. Porukan määrä vaihtelee aika paljon, mutta parhaimmillaan on parikin parkkirivistöä autoja yhtäaikaa parkissa n. klo 21-23 välisenä aikana. Joskus ollaan oltu kolmistaankin, kun on ollut pakkasta huhti- tai lokakuussa. Eihän se määrä mitään ratkase vaan laatu. Merkkiä en nyt rupee sen kummemmin hehkuttelee, mutta jotkut autot ja kuskit liikkuu pikkupakkasellakin.
     
  7. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead


    Ahaa!!!! GM mies on naamioitunut mopar aiheisen nimimerkin taakse :rotfl: :rotfl:
     
  8. Fetisisti

    Fetisisti 1st gear

    Asiahan ei minulle mitnkään kuulu, mutta tuolla on tila kuitenkin aika niukassa. On suhteellisen paljon roskaa yms yms.

    Taas korsossa olisi ehkäpä 20-30 autoa vetävä parkki, sokevan edessä. Tikkurilan lukion parkkia jos kehtaisi käyttää olisi sekin yksi vaihtoehto. Eli kyllä noita paikkoja riittää, jos joku tahtoo voin ehdottaa vielä jotain. Vaikken asian kanssa ole missään määrin tekemisissä.

    EDIT: oho, en lukenutkaat kovin tarkasti tuota yhtä kohtaa. Hyvä ettei parkki vielä mene teiltä alta. (anteeksi häiriö :oops: )
     
  9. retro

    retro Gearhead

    Tylsä ja syrjäinen paikka, mutta bombereiden käyttämä jussla uusine, isoine asfalttiparkkipaikkoineen tarjoaa asutusta häiritsemätöntä aluetta... Eikä sitä Mikkolaa nyt ihan tosissaan oltu ehdottamassa. Se on todellakin vähän ahdas ja syrjäinen paikka. Onhan tuolla jusslassa se huonoa että se on keskellä ei mitään, mutta samalla se on luettavissa hyväksi puoleksi. Mutta niin kauan kuin Heurekalla mennään, niin mennään siellä.. 8)
     
  10. Fetisisti

    Fetisisti 1st gear

    Kehtaisiko näin ulkopuolisena joskus tulla katsastamaan kalustoa? Kiinnostusta olisi itselläkin mutta lompakko rajoittaa homman pelkkään haaveiluun.
     
  11. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Miksei kehtais.
    Tota, ton Tikkurilan kuitenkin suurin osa ihmisistä tietää ja tonne tulee ihmisiä muualtakin kun ihan nurkista. Ei oo esimerkiks mulla aavistustakaan missä on erinäiset Mikkolat, Jokivarret ja Jusslat.
     
  12. Matti

    Matti Gearhead

    mielestäni olisi hyvä saada tuollaaset rakkarit pois katukuvasta kokonaan :rotfl:
     
  13. BulletV8

    BulletV8 1st gear

    Mites toi homma tänä kesänä ? Että onko siitä laajennuksesta kuulunut mitään uutta? Varmaan se juttu on jo unohdettu aikapäiviä sitten :) (toivottavasti) :oops:
     
  14. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Mitenkä onko Heureka vielä voimissaan tänään.
     
  15. BulletV8

    BulletV8 1st gear

    Tottakai :pinup: kaikki sinne vaan :D
     
  16. 2fast4you

    2fast4you Gearhead

    Cruisinkia

    Aika hyvä cruising paikka olisi portti-puistossa "uuden" Koti Anttilan parkkiksella ! Eli kiven heiton päässä IKEAsta.
    Myös vanha kunnon letka-ajelu täytyisi elvyttää !
     
  17. Dodge 360

    Dodge 360 3rd gear

    Re: Cruisinkia

    Aivan totta
     
  18. 2fast4you

    2fast4you Gearhead

    Vantaa cruising

    Hyvä cruising paikka olisi Portti-puiston Kodin1 ja 1st bensiksen parkkipaikka.Tyhjenee totaalisesti Kodin1 sulkeuduttua,tilaa ainakin 300autolle kulku 3sta suunnasta ja hyviä burnis paikkoja. :p
    Portti-puisto on n.2km päässä Heurekalta itäänpäin( ...HongKongilta vasemmalle...Kuusikon mäki ylös...Tukon ohi...olet liikennevaloissa josta edessä näkyykin jo Kodin1+MustaPörssi...ja olet paikanpäällä.)
     
  19. Jabatus

    Jabatus Gearhead

    Re: Cruisinkia

    Nimen omaan... Koska en ymmärrä sanaa Cruising tossa nyky muodossa, koska vaan ajetaan Heurekalle parkkiin ja muutama auto ajelee ympärillä...
    tapahtumassa ei mitään vikaa sinänsä, mut Meeting olisi kuvaavampi sana nyky hetkeen.
     
  20. fe390

    fe390 Gearhead

    Re: Cruisinkia

    Valtaosa porukasta ei oikein pidä ohjatusta cruising-toiminnasta. Menneinä vuosina yritimme järjestää erilaisia ajoja, mutta osallistujia ei pahemmin ollut.

    Ehkäpä pitäisi kehittää vakiorundi jonka varrella suosituimmat kahvilat ja grillit. Kyseistä lenkkiä voisi sitten ajaa omaa tahtiin. Jos reitistä tulee suosittu, niin letka-ajo muodustuu itsestään, mutta Heurekallakin on koko ajan autoja.

    Nyt vaan reittiä ehdottamaan ja katsomaan mitä tapahtuu!
     

Kerro tästä muillekin!