Vanteen maalaussapluunat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja hyde, 15.12.2011.

  1. Mopar

    Mopar Gearhead

    Kai tähänkin kohta tulee coca colat ym käytännön vinkit :rotfl:
     
  2. hevimies

    hevimies Gearhead

    tottakai olisin ottanu renkaat vanteilta pois jos kerta hiekkapuhallutan ja pulverimaalaan, mutta lähinnä sitä mietin että jos kestää maali pinnassa yhtä kauan kuin pensselöity niin helpompi ja halvempi on ottaa renkaat irti ja puhalluttaa ja pensselimaalata
     
  3. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Voimapahvisuikale.
     
  4. mke77

    mke77 Gearhead

    mitä niitä ees autosta irrottaa..siitä vaa pyöräyttää pulloa näppäriste...pultit ,jarrulevyt,navanrasvakupit...stod.näkk...myös auton kylkee hiuka...niinku se "autojobbari"...ja kivenkovana viel kehuu "perkule ku löysin hyvän, jollain sokeella papilla ollu saaressa..mitä ny opaskoira ajanu kirkkoon maanataina..." :rotfl:
     
  5. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Jotenkin tuli mieleen ne jossain toisessa topikissa mainitut valmiiksi halkaistut hampurilaissämpylät... :lol:
     
  6. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Kyllä ne halkaistut sämpylät oli ihan tässä topicissa. Mulle tuli mieleen auton "ylimaalaus" jossain toisessa topicissa, eli maalauksen jälkeen asiakas kyseli skrabaa jotta sitten näkis laseista jotain ulos...
     
  7. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    mikähän se pensselöidyn kesto on.pulveria et irti ota helposti kuin liottamalla tinneritynnyrissä(jos ei ole PUR maali) ja puhaltamalla,hiekkapuhalluskaan ei irroita kunnolla.jos lähtee ei pulveri maalausta ole tehty kunnolla.
     
  8. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Eiku perkale niin olikin :rotfl: Taulut... :lol:
     
  9. hyde

    hyde Gearhead

    Kiitos Uoti .Tuo hesari/teippi ideasi on loistava. :D . Olen kuitenkin oikeasti käyttänut noita sapluunoita silloin kun se oli vielä hyvä 'busines'ja huomasin ne vitun käteviksi joten tälläisenä vanhan liiton jääränä ajattelimpa kysästä.
    Tää on tietenkin makukysymys mutta kymmeniä vanteita tolla hesari/teippi
    virityksellä suojanneena todellakin kaipaan noita sapluunoita.
     
  10. tarason

    tarason 1st gear

Kerro tästä muillekin!