vanteitten cromaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja dillen aspeni, 16.4.2002.

 1. dillen aspeni

  dillen aspeni 1st gear

  onx jossaki päi suomee mikä cromais vanteita ku mun aspenissa on iha mokoma nätit vanteet muuten mut rupee cromi hilseilee pois?no on jotkut american racingin 5-puola vanteet,eli jos jollaki on yli määräsiä nii vois ostaa...
   
 2. KTM

  KTM Gearhead

  Ei löydy sellaista kromaamoa. Yritin itse etsiä vastaavaan vaivaan ratkaisua ja kukaan ei pystynyt auttamaan. Kertovat kaikissa kromaamoissa saman tarinan. Vanteiden muoto on ongelmallinen ja elektroidit pitäsi saada ihan vanteiden pinnan lähelle. Toisinsanoen pitäisi tehdä aikamoiset vannekohtaiset viritykset ja se maksaa enemmän kuin uudet vanteet. Onnistuu vain sarjatuotannossa. Jos vanteet heitetään sinne altaaseen kuten puskurit, niin pinnasta tulee kromaamojen mukaan erittäin huono ja kromia ei ole joka paikassa missä pitäisi olla.
   
 3. Pave

  Pave 1st gear

  EX- sinkittäjänä voin sanoa että vanteiden pintakäsittely sähkökemiallisesti on todellakin vaikeaa. Yleensäkin tuollaiset kuperat / syventyvät ja erikoisen muotoiset kappaleet.
   
 4. Gtamazon

  Gtamazon Gearhead

  Nii mää vein volvon takapuskurin ja vanteet viroon kromattavaks. oli puolen päivän homma ja hyvät niistä tuli. sano vaan että ei sais olla hirveen ruosteiset tai rasvaiset. homma makso n. 1000mk.
   
 5. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Tekikö Viron pojat pohjatkin?
  Mikä paikka ja missä?
   
 6. merc

  merc Gearhead

  Joo,yhteystietoja kaivattaisi...
   

Kerro tästä muillekin!