Vappupäivän harrasteajoneuvomeet ja rompetori, Lieto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja MuscTor, 22.4.2007.

  1. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Jällen on Vappu koittamassa.

    http://www.overdrive.fi/tapahtumat/tapahtuma.php?id=173

    Tervetuloa Vapun viettoon koko perheen voimin, ohjelmaa löytyy autoilusta kiinnosteluille ja myös eläintarhan puolelta perheen muille jäsenille.

    Tällä kertaa liikennejärjestelytkin pitäisi toimia !
     
  2. JUHA P

    JUHA P 1st gear

    Juu,vaikka Opelilla ajetaankin toivotaan harrasteparkin paremmin toimi-
    van.Viimeksi lenkkasin kipeellä koivella toiselta puolelta Lietoa :soosoo:
    Kun harrasteperkki oli täynnä uusia tavallisia käyttiksiä.
    Onkos tuosta tapahtumasta jossain mainosta?Jos vaikka myymään...
    JUHA P
     
  3. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Kyllä nyt pitäisi harrasteparkkikin toimia, liikenteenohjaukseen on panostettu ihan eri tavalla ja alueet ovat selkeämmin erillään.

    Ilmoitus löytyy esim. OD:n tapahtumakalenterista , jonne tuo avauskommentissakin oleva linkki vie. Vähän isompana mm. Torinoprojectin Uutisia -sivulla:

    http://www.torinoproject.com/News/Uutisia.htm

    Paikka ja sattuneesta syystä aikakin on siis sama kuin ennen, eli Vappupäivänä 9:00-15:00 !

    Myyntipaikoista lisätietoja antaa tarvittaessa Laaksosen Ilkka, 0400-940 466, mutta homma toimii kuten viimeksikin eli ennakkovarauksia ei tarvita, myyntipaikka on 10 euroa ja maksu peritään paikan päällä jossain välissä päivää. Fair enough ?

    Tervetuloa, niin myymään kuin katselemaankin !
     
  4. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    No niin, paikat ovat kunnossa ja ensimmäiset myyjät olivat jo saaneet pöytänsäkin kuntoon.

    Viimevuotisten liikennesumien välttämiseksi sisäänajotieltä ja parkkialueelta tulee huomenna löytymään asianmukaisista liiveistä tunnistettavaa alan harrastajaa jotka antavat koordinaatteja, lisäksi erilaisia opastekylttejä yms. on kylvetty sisäänajoreitille niin, että paikka sille käyttikselle, harrastevehkeelle tai myyntipöydälle pitäisi löytyä aika hyvin.

    Toivottavasti vielä säiden valtiatar Esteri on suosiollinen ja pitää sukkahousut jalassaan... :lol:

    Lyhyt sanallinen opaste:
    - Harrasteajoneuvoilla suoraan parkkialueen Zoolandian puoleiseen päähän lippusiiman taakse vasemmalle, paikalla on myös opastekyltti.
    - Yleisöparkki on harrasteajoneuvoparkkia ennen kun sisäänajosuunnasta katselee.
    - Myyntialueelle suoraan ihan Zoolandian rakennuksen eteen ja käännös oikealle, kyltit löytyy.
    - Tarvittaessa otetaan käyttöön "varaparkki" yleisön käyttöön ja ohjataan tulijat sinne.

    Näistä eri alueista (harrasteajoneuvot, myynti, yleisö) löytyy iso kuvallinen opaste sisäänajotien varrelta, noin varmuuden vuoksi
    :lol:


    Tervetuloa !
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ja toimihan se. Ja harrasteautojakin oli kiitettävästi saapunut paikalle. Vielä kun sääkin oli suosiollinen niin mikäs oli hienoja autoja katsellessa. :p
     
  6. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    No niin, tapahtuma on nyt pidetty ja ilokseni voin todeta, että saimme hyvin positiivista palautetta homman toimivuudesta tänä vuonna, jotakin siis opittiin edellisestä, jolloin emme olleet varautuneet yllättävän suureksi paisuneeseen kävijämäärään.

    Liikenne saattiin pysymään hyvin ojennuksessa, harrasteajoneuvopuolellakin tila riitti, joskin välillä jouduttiin vähän lippusiimoja siirtelemään ulommas, mutta kaikki saatiin mahtumaan.

    Myös myyjät tuntuivat olevan tyytyväisiä omaan alueeseensa hieman parkkipaikoista sivussa. Osa myyjistä saapuu paikalle jo edellisenä iltana, joten Zoolandian karavaanari-infra otettiin tervetulleina vastaan sähköineen, vessoineen ja ruoanlaittotiloineen sun muineen. Järjestelyllä saatiin myös parkkipaikat täysin yleisön ja harrastepelien käyttöön, vilkkaamapana aikana oltaisiin oltu viimevuotisella mallilla tilanteesssa, jossa tila olisi loppunut kesken. Tosin tänä vuonna ei niin olisi siltikään päässyt käymään, sillä varalle varaamaamme parkkitilaa myyntitilojen viereisellä "pellolla" ei tarvinnut ottaa käyttöön, valmiudet siihen oli.

    Tästä on hyvä jatkaa, konsepti sinällänsä on kasassa, ensi vuonna yritämmekin sitten saada tapahtumaan vähän uutta lisäksi. Ja uskomme kestävämme tällä järjestelymallilla aika paljon enemmänkin yleisöä ja pitää silti homma hyvin toiminnassa.

    Ai niin, joitakin kuvia löytyy http://www.torinoproject.com/Presentati ... ppu_07.htm

    Valitettavasti olin sen verran kiinni heilumassa keltainen liivi päällä siellä sun täällä, etten ehtinyt kuvaamiseen niin keskittyä :lol:

    Kiitoksia kaikille kävijöille, toivottavasti tapaamme ensi vuonna uudelleen !
     

Kerro tästä muillekin!