Vappupäivän rompetori & kokoontuminen Liedossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja MuscTor, 10.4.2006.

  1. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Liedon mobilistit ry järjestää jälleen perinteisen (jo 21 v.) harrasteajoneuvokokoontumisen rompetoreineen Liedossa 1.5.2006 klo 09.00-15.00 ZOOLANDIAN parkkipaikalla kuten viime vuonnakin. Opastus Zoolandian kylttien mukaan pääteiltä.

    Liedon mobilistien puolesta allekirjoittanut toivottaakin kaikki viettämään Vapunpäivää Lietoon !

    Ja linkissä se virallinen ilmoitus: http://www.torinoproject.com/images/Lie ... u_2006.jpg
     
  2. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Homma lähenee, pidetääs aihetta näkyvissä...

    Vappupäivä menee mukavasti wanhaa (ja uudempaakin) kalustoa silmäillessä, vaimoväelle ja lapsille on nähtävää Zoolandian puolella jos ei pyörillä kulkevat kiinnosta. Huikopalaa moneen nälkään ja janoon löytyypi niinikään...

    Vappuaaton juhlinkien jäljiltä siis serpentiinit pois silmiltä, kakarat autoon ja virallisemmassa ajokunnossa oleva puolisko rattiin 8)

    Mikäs tämän parempi tapa viettää vapaita !
     
  3. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Huomenna !
     
  4. jart$u

    jart$u Gearhead

    Paljonkos on myyjiä tulossa paikalle?

    (itse itselleni vastaten, ihan mukavasti myyjiä paikalla, ottaen huomioon ajankohdan...)
     
  5. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    No niin, tapahtuma on sitten takana ja suosio oli suurempi kuin milloinkaan, niin myyjien, kävijöiden kuin ajoneuvojenkin määrällä laskettuna, mihin loistava sää varmasti antoikin hyvät edellytykset.

    Tapahtumahan on järjestetty tämä mukaanlukien jo 21 kertaa ja jos suosio on jatkossa vastaavanlainen, tapahtuman perinteistä "tule ja mene kuten haluat" -luonnetta joudutaan muokkaamaan lähinnä liikennejärjestelyiden osalta. Nyt alkoi alueen paikoituskapasiteetti olla jo ylärajallaan, semminkin kun toki keväästä riippuen kenttäalueen pohja ei tähän aikaan vuodesta vielä kanna kunnolla, vaan jouduttiin tyytymään asfalttialueisiin. Sisäänmenotie oli lähes tukossa ja autoja oli parkissa päätiellä ja lähiteillä asti. Myyntipisteet, joita oli ennätysmäärä, tämän hetken tietojen mukaan n. 40-50, saatiin sovitettua paikalleen aika jouhevasti, mutta harrasteajoneuvoalue ei toiminut riittävän hyvin liikennejärjestelyiden puutteesta johtuen. Yleisöpaikoitus samaten, kuten edellä todettiin.

    Paneudummekin tähän huolella ensi vuotta ajatellen ja saammekin varmasti liikenteenohjauksen, paikoituksen ja harrasteajoneuvoalueet toimimaan asianmukaisella tavalla.

    Kiitoksia kaikille kävijöille ja myyjille Liedon Mobilistien puolesta ja tervetuloa uudelleen ensi vuonna parempiin puitteisiin !

    (jart$un kysymykseen en valitettavasti ehtinyt vastaamaan ajoissa, mutta olihan vastaus selvinnyt omatoimisestikin :D )
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    :odroll: Lähes tukossa oli kyllä sama asia kun tukossa. Onneksi istuin takapenkillä kun YRITETTIIN lähteä pois, muuten olis ollu tällänen ukko ratissa :mad: vaikka kyllä emäntäkin rupes hiiltymään.
    Tohon sisäänmenoväylään kannattais ehkä harkita pysäköintikieltoa tulevaisuudessa!!
     

Kerro tästä muillekin!