Varaosia jenkeistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mustarauta, 8.12.2014.

 1. Mustarauta

  Mustarauta 2nd gear

  Onko joku tilaamassa jenkeistä osia kimppatilauksella?Itsellä kun ei ole luottokorttia ja kun on työttömänä on kortin saanti hankalaa?Miten esim.tilaus rockautosta onnistuu parhaiten?Tarvetta kun olisi (g20 van Vm.1989 5,7 tbi)lehtijousien osille.Suomen hinnat on aivan älyttömät kyseisille osille!Kaikki vinkit otetaan mielellään vastaan.
   
 2. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Ei Rockautoon luottokorttia tarvi. Onnistuu debit -kortillakin.
   
 3. INVICTA

  INVICTA 3rd gear

  ja pankkisiirtona... tulipa kokeiltua sitäkin.
   
 4. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Nordean ja Dansken electronit käy myös.
   
 5. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Katselin äsken ekaa kertaa rockauton sivuja.....Ei vois epäselvemmäks sivuja saada :odroll: ...Aikamoinen taituri pitää olla,jos meinaa jotain löytää tuolta :-? HUH HUH :mad:....Ja minullakaan kun ei ole minkäänvaltakunnan visa/muutakaan sellaista korttia,jolla vois maksaa... :odroll:
   
 6. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Täh? :eek: Noi Rockauton sivut on aivan huiput selkeydessään ja toimivuudessaan. No, onhan siellä toki muutamia virheitä ja hiukan pitää perehtyä, sekä googlettaa osanumeroita epäselvissä tapaukssa, mutta 95%:sti tuo on yksi parhaimmista nettikaupoista. Varsinkin kun ottaa huomioon valikoiman laajuuden.

  Kuinka nykypäivänä voi elää ilman pankkikorttia??? :-?
   
 7. INVICTA

  INVICTA 3rd gear

  ei kai tuo nyt enää helpommaksi voi mennä. valitse merkki, sitten vuosimalli, malli ja koneen koko jonka jälkeen pääsee katsomaan varaosa-valikoimaa. ja tosiaan maksaa voi pankkisiirtonakin eli jos omistat edes pankki tunnukset niin onnistuu.
   
 8. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Saako pankista edes pelkkää automaatikorttia nykyään?
  Nuo kortit mitä mullakin on, ovat ihan peruskortteja, sattuu vain se Visa electron lukemaan.
   
 9. reynolds

  reynolds 3rd gear


  No joo...täytyy perehtyä noihin sivuihin tarkemmin,mutta mitä nyt äsken uudestaan niitä katselin ja hain ihan auton merkin/vuosmallin/moottorityypin mukaan,niin löytyyhän sieltä,mutta tarkkana kuitenkin saa olla....Ja mitä tuohon pankkikorttiasiaan tulee,niin on minulla pankkikortti,tosin sillä ei voi muuta kuin nostaa rahaa,maksaa sillä ei voi (Se oli minulla ehdoton vaatimus pankille,silloin kun kortin uusin muutama vuosi sitten)...Eli aina maksan käteisellä missä sitten liikunkin :-?
   
 10. Teemu T.

  Teemu T. 2nd gear

  Rockauto rocks! Homma toimii kuin junan vessa. Mitä sitä valittaa jos ei ole luottokorttia eikä voi maksaa? Ei ymmärrä. Hae sitten sieltä missä se käteinen käy. Ei kai siinä muu auta? Varsinkin jos on ollut ehdoton vaatimus pankille, ettei voi tehdä muuta kuin nostaa rahaa. Voi morjens...
   
 11. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead


  Siis sulla on ns. automaattikortti, ei pankkikortti ;)

  Joskus muinoin oli itselläkin automaattikortti, alaikäisenä, sen jälkeen Visa Electron.
  Toimii nykyään kaikkialla, nettimaksut, kotimaa, ulkomaat.

  Jos ehdoton must on maksaa käteisellä, ei kannata surffailla noissa nettikaupoissa.
   
 12. GMies

  GMies 3rd gear

  Kyllä sinun kannattaa hankkia VISA-kortti jos on tarvetta ostaa ulkomailta jotain osia-tarvikkeita.
  Myös kannattaa kirjautua PayPal-maksupankkiin, jolloin maksut on helppo suorittaa turvallisesti.
  Amerikasta tulee osat melko nopeasti, joskus alle viikon ja valikoimat ovat runsaat.
  Osat tulee kaiken lisäksi usein kotiovelle, että ei tarvitse lähteä niitä etsimään kovin kaukaa. Postin kautta tulevat paketit joutuu joskus noutamaan Postista.
  Tullauksen voi tehdä netissä.
  Rockautossa ja muissakin varaosakaupoissa kannattaa huomioida se, että siellä myydään myös halpaa kiinansontaa, mutta niinhän sitä myydään täälläkin.
   
 13. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Mulla on sen takia ollut aina vaan pelkkä nostokortti...Kun aikoinaan tuli aika tiiviisti viihdyttyä paikallisissa baareissa,niin ei tullut sitten mahdollisuutta "vinguttaa visaa" ja seuraavana päivänä sitten todeta,että "kaik meni!"...Siinä se suurin syy...toki kun on aina tottunut rahalla maksamaan,niin eipä sitä visakorttia ole silleen osannut ottaakkaan :odroll:
   
 14. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Unohda se Visa, otat sen pelkän electronin, ei oo pelkoa että vingutat sen luoton tyhjäksi, tilin pystyy juomaan tyhjäksi vaikka kävisi automaatilta aina rahat nostamassa.

  Visa, Mastercard, American Express, yms. Nuo on niitä luottokortteja.

  Visa Electron taasen pelkkä maksukortti, tsekkaa ennen maksua onko rahaa edes tilillä.
  Mutta toimivuus on yhtä laajaa kuin luottokorteissakin.
   

Kerro tästä muillekin!