Varaosienhankinta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja hotanpa, 29.5.2012.

  1. hotanpa

    hotanpa Gearhead

    Tähän loppui varaosien osto yritykset suomi kaupoista. Kun tarpeeksi on kuunellut ei oota, tai ei edes tiedossa milloin/jos tulee, niin päätiin tilata suoraan amerikan pojalta.

    Ei ehkä halvin tapa, mutta se helppous kun saa kaikki osat samalta hyllylltä ja kotiin toimitettuna. (Halvempi se kuitenkin oli mitä luulin)









    Macsilta osat tuli.
    :D
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    :rotfl: Mitäs kotimaisia firmoja olet koeponnistanut?
     
  3. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Jatkokysymys heti perään: Mitä osia olet kysellyt?
     
  4. hotanpa

    hotanpa Gearhead

    Firmoista jotka mainostaa alan lehdessä.
    osia...bensapumppu, öjljypumppu, generaattori, startti, tiivisteitä, letkuja, releitä....kaikkea mitä projekti autoon kuuluu.
     
  5. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Sulla on joko tosi erikoinen peli tai sitten et ole kysellyt oikeista paikoista. Kyllä mä olen saanut kaiken tarvittavan toimittajien kautta, mikäli vaan kyseistä tuotetta valmistetaan. Eri asia on sitten ne osat, joita kukaan ei tee, vaan joutuu itse keksimään ja teettämään jossain...
     
  6. hotanpa

    hotanpa Gearhead

    Ehkä niin, mutta jos sinulla on kiire ja haluat kaikki samasta kaupasta niin kyllä silloin suosittelen ulkomaan kauppaa. Säästyy aikaa ja hermoja.
     
  7. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Ihanko tosi?
    Pistän viestin paikalliseen vauhtikauppaan ja kerron mitä haluan ja osat toimitetaan Amerikasta ovelleni. Joko lentorahtina tai konttirahtina. Lisäksi maahantuoja ottaa vastuun vääristä lähetyksistä ja tietotaitoa löytyy, jos vaikka joku tuote sattuu olemaan huonoksi koettu.
    Miten tuosta voi tulla helpompaa ja nopeampaa ellei jollain toimittajalla satu olemaan Suomessa varastossa tarvitsemaani osaa.
     

Kerro tästä muillekin!