VARASTETTU Chrysler 1960-1961 takaluukun kansi!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Windsor, 11.10.2013.

 1. Windsor

  Windsor Gearhead

  Lappeenrannasta varastettu kesän/syksyn aikana Chrysler "varapyörä" mallinen takakontin kansi, joka on käypänen ainoastaan vuosimalleihin 1960-1961. Kansi on täydellinen kaikkine listoineen ja kapselin kera ja väriltään musta.

  Näitä ei ihan hirveesti suomen maassa liiku, eikä paljoa muuallakaan! Kaikenlaisia vihjeitä otetaan yv:llä vastaan. Jos joku tällaista kaupittelee tai on saanut autoonsa uuden kannen, niin kannattaa kysellä, että mistä mahtaa olla peräisin.

  Kuvankin laittaisin, jos osaisin, mutta löytyy varmaan googlen kuvahaulla.
   
 2. TiM

  TiM 1st gear

  Ilmeisesti siis tälläinen malliltaan.

  [​IMG]
   
 3. Windsor

  Windsor Gearhead

  Just tuollainen malliltaan, kiitokset TiMille kuvasta!
   
 4. R/T 222

  R/T 222 1st gear

  nyt ei muuta ku silmät ja korvat auki ja sana liikkeelle noita luukkuja ei kyl turhan paljon liiku niiku ylimääräsiä olis hienoa jos tämä (luukku) pala nostalgiaa palaisi sinne minne se oikeasti kuuluu :cry:
   
 5. paja1

  paja1 Gearhead

  häviskö samalta alueelta mitään muuta? meinaan vaan kun itseltä hävis vanin ja skottarin luukkuja kimppatallin varaston takaa niin ne meni 99,9% varmuudella teryleenihousuisen vähemmistön romukuormaan ja sitäkautta sulattoon.
   
 6. Jupe

  Jupe Gearhead

  Mikä helv#?&i tässä maassa nykyään mättää? Toisilta häviää taivaan tuuliin kokonaiset autot ja toisilta takaluukun kansi? Onko nää jotain tilauksesta tehtäviä keikkoja vai miten ihmeessä pelkkä takaloosterin kansi voi kadota? Vai voiko nää teryleenipöksyt olla todellakin noin "yritteliäitä"?
   
 7. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Kyllä "he" voivat.
   
 8. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Tarkennettakoon että on ruuvattu autosta irti jossa on saanut olla hyvinkin tarkalleen 30 vuotta rauhassa! 99% varmuudella lähti harrastajalle. Suuremmalla varmuudella sanoisin että kiinni ei kannata jäädä! :mad: :wc:
   
 9. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Kukahan sen kehtaa omaansa ruuvata kiinni? :eek: -Käry käy....
   
 10. Lintzi

  Lintzi 3rd gear

  Jo on perkele touhua!!! Mitähän tollasella pöllityllä tekee tässä maassa?! Muutakun aiheuttaa varmasti jonkinmoisen "harmituksen" oikealle omistajalleen. Onhan toi kyllä varmaan ihan siisti vaikka sen sossun maksaman kämpän seinällä roikkumassa... :mad:
   
 11. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  mitä näitä varkausjuttuja olen täältä oodeelta lukenut niin moneen selvinneeseen juttuun on auttanut ratkaisevasti tiedon änkeäminen Facebook - nimiseen yhteisöpalveluun. tavoittaa kuulemma rutkasti enempi väkeä kuin oodee.
   
 12. R/T 222

  R/T 222 1st gear

  pidellää tätä etusivulla jos vaik se perkele löytys :mad:
   
 13. Windsor

  Windsor Gearhead

  Jos nyt sattus varkaalla omatunto kolkuttamaan, niin vois palauttaa pellin sinne mistä hakikin, jos ei kolkuta, niin tukehtukoon vaikka pullaan...

  On kyllä todella raukkamaista touhua!
   
 14. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Harvassa on tuommoiset kannet Suomessa. Kovin montaa F:ää ei ole jossa se on vakiona ja melkeimpä jaksan muistaa autotkin missä olen niitä lisävarusteena nähnyt.
   
 15. 69

  69 Gearhead

  Saman näköinen kansi on myös -57> Imperial, noi "roskapöntön" koristeet vaan on erilaisia ainakin meidän viisseiskassa.
  KORJAUS. Ei ole Impperiaaleissa sama.
   
 16. harri60

  harri60 Gearhead

  Laitoin naamakirjaan kuvan ja textin. On jaettu jo yli 20-kertaa edelleen.
   
 17. R/T 222

  R/T 222 1st gear

  hienoa et tieto leviää ja asiat selviäis ja vaik päästäs porukal luukun haku reissulle :mad:
   
 18. Imperial413

  Imperial413 1st gear

  Tuo varastettu kansi ei sovi ´57-´59 Imperialeihin kun eri muotoinen vaikka suurin piirtein näyttää samalta. Eikä sovi muihinkaan Imperialeihin.
   
 19. 69

  69 Gearhead

  OK. Hyvä korjaus kommenttiini
   
 20. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Nyt sitten kun ajalen omalla "paskapyttytakakansi"-Chrysylläni niin saan varmaan kimppuuni joukon salapoliiseja :x
   

Kerro tästä muillekin!