VAROITUS! Tarkkana myyntipalstalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ylläpito, 15.5.2008.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Ylläpidon saamien tietojen mukaan Overdrive.fi:n osto- ja myyntipalstalla on kaupattu tuotteita, joita ei sitten olekaan ennakkomaksun jälkeen toimitettu. Ostajan saamien tietojen mukaan on vahvoja perusteita epäillä, että kyseessä on tahallinen huijaus.

    Ylläpito kehottaa käyttäjiä varovaisuuteen ostoksia tehdessään eikä ennakkomaksusta kannata sopia etenkään jos myyjä on entuudestaan tuntematon. Se, että on OD:n rekisteröitynyt käyttäjä tai on kirjoittanut tänne lukuisia viestejä ei ole mikään takuu henkilön luotettavuudesta.

    Mikäli havaitsette epäilyttäviä myynti-ilmoituksia tai kaupantekijöitä, jotka toimivat nimimerkin takaa, ottakaa yhteyttä ylläpitoon.

    Mikäli olette joutuneet huijauksen uhriksi tai epäilette joutuneenne huijauksen uhriksi, ottakaa yhteyttä viranomaisiin ja ylläpitoon. Ylläpito avustaa viranomaisia tapausten selvittelyssä.


    Rikosten tutkinta on viranomaisten tehtävä, keskustelupalsta ei ole oikeussali. Huijauksista on syytä varoittaa palstan käyttäjiä, mutta tässä on oltava varovainen jottei kolmansien osapuolten yksityisyydensuojaa ja oikeuksia loukata.

    Mikäli olette kevään 2008 aikana ostaneet OD:n palstoilta tuotteita, joita ei teille ole koskaan toimitettu, ilmoittakaa asiasta ja ko. nimimerkeistä aluksi vaikkapa ylläpidolle.

    yllapito @ overdrive.fi tai YV nimimerkille "Ylläpito".



    Keskustelun jatkot: http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=139222
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!