Veidec 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja forssu, 25.6.2008.

  1. forssu

    forssu Gearhead

  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Paluuta tekeviäkin listalta löytyy: Poutiainen TF, Kivinummi SG ja Luppe S/SS
     
  3. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Mä uppaan tän nyt ylös, sillä Mantorpiin on enää muutama päivä.
     
  4. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Oujee, kaxpyörästen puolella menee myöskin hienosti, Fredrik Fredlund Ahvenmaalta ykkösenä, Selkämaa omassa luokassan kuudentena...

    Pro Modifiedin paras Suomalainen "Kitti" Nyström, :D !!!

    Voi hitto ku ei olla tuolla...
     
  6. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    FlatOut-teamin junnut kutsuttiin torstaina erikoisvieraiksi tutustumaan Lex Joonin Top Fueliin Mantorpissa. Tapahtuma sai alkunsa naapuruudesta Alastarossa, suomen/hollannin opettelusta hammaspyykillä aamuisin kraanan vieressä ja viattomasta kuva/nimmaripyynnöstä lapsille.
    Pienet pojat olivat aivan täpinöissään saadessaa kutsun vierailuun oikealle isolle TF-varikolle Mantorpiin. Uskon että isommatkin olisivat olleet vastaavasta täpinöissään.
    Hienosti hoidettua PR:ää, mutta enemmän sitten vaikka Takaluukussa-lehdessä, kun saan kuvatkin.
    Meikä kärvistelee viikonlopunkin duunissa, ja meidän pojilla on noin kivaa... Epistä!
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toihan se on meidän vanhempien osa mut onneks siitä saa hyvän mielen ja nauttii itekin oikeestaan yhtä lailla että omilla junioreilla on kivaa :wink:
     
  8. triniemi

    triniemi Gearhead

    Super Compissa kolme suomalaista jatkoon, Soronen, Pietilä ja Sassi!
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

  10. Putte

    Putte 1st gear

    Ja onhan Twineissäkin Piensalmi kahdeksantena.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    No, olethan se sinäkin tainnut joskus oikein "viran puolesta" Joonin ja monen muunkin fuel teemin pilttuussa vierailla. Joonin tiimissä se tumma kaveri kyllä ahkeraan kyseli sanoille suomenkielisiä vastineita.

    Ei näköjään pojat kisassa pärjänneet, kun eivät näkyneet ekan kierroksen voittajien listassa, harmi sinänsä.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Ja S/SS ryhmässä peräti neljä: Vallius, Manninen, Markkanen ja Palasmaa. Näytti Kivinummen Anttikin päässeen jatkoon SG:ssä.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Pääsi näköjään Lindvallkin juuri kahdeksan joukkoon, eli kyllä niitä suomalaisia huomennakin viivalla nähdään useammassa ryhmässä.
     
  14. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Joo, ja älyttömän mielenkiintoista ja mukavaa se on ollutkin. Kiitti, että olen päässyt noinkin vastuulliseen hommaan. Onneksi on tullut opeteltua noita kieliä joskus. Tossa hommassa on tullut opittua lajistakin aivan valtavasti.
    Meidän pojille on ollut helpoa perustella kieltenpiskelun tärkeys juuri sillä, että on kiva, kun voi sitten jutella (muun muassa) drag racingistä ulkomaisten kilpakaverien kanssa.
    Tänään kuulemma pojat (12 ja 9 vee) olivat Mantorpissa vuolaasti sujuvalla englannilla jutelleet Urs Erbacherin tiimin junnukuskin Noah Stutzin kanssa - isät myös - ja onkin mahdollista, että ensi vuonna Alastarossa nähdään junnukuski myös Ursin tiimistä.
    Tosin niissä Ruotsin säännöissä on vieläkin joitakin eriskummallisuuksia, joten vieläkin peräänkuulutan sitä, että eri maiden isot herrat istuisivat saman pöydän ääreen ja yhdenmukaistaisivat säännöt. Tästä olen puhunut jo ainakin kaksi vuotta.
     
  15. triniemi

    triniemi Gearhead

  16. bulldog´s

    bulldog´s Gearhead

  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    Eurodragsterilta:

     
  18. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    FlatOut teamiltä kuulin suoraan, että Make on OK, mutta katsotaan, saako autosta vielä tähän kisaan kapistusta.
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Pro ryhmissä monen suomalaisen päivä päättyi ekaan rundiin. Pyöräpuolella jatkoon selvisi ainoastaan prostock bikessä Fredlund. Autopuolella jatkoon menivät Halinen ja Nixxon, muille päivä päättyi heti alkuunsa.
     
  20. triniemi

    triniemi Gearhead

    Vaikuttais rata olevan kunnossa, Pro Modin toisella kiepillä kaikki ajat 6.1 - 6.2!

    Super Compin semeihin Soronen ja Sassi, SG:ssä Kivinummi jatkaa, Uba S&SS semeissä myös ja pyöräpuolellakin ainakin Savolainen jatkossa.
     

Kerro tästä muillekin!