Venäläinen autoradio?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja B 49, 27.12.2012.

  1. B 49

    B 49 Gearhead

    Mistähän vehkeestä peräisin?

    [​IMG]
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    6-70 luvun vaihteen eliten putkiradio?
     
  3. E.P.

    E.P. 1st gear

    taitaa olla.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  4. B 49

    B 49 Gearhead

    No niinpä näyttäisi olevan.
     
  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    ..venäläistä kalustoa epäillen niin ei tuo varmaan ole vaan eliten radio; melko varmaan se on "Lokakuun Vallankumouksen Putkiautoradiotehtaan malli 3, pieni" :D

    Malli 1 on iso edustusautoihin, malli 2 keskikokoinen esim Volgat yms ja malli 3 on pieni; pienet henkilöautot ja kuorma-autot... :rotfl:

    Ainakin noissa lentävissä vehkeissään ne on käyttäneet samoja osia eri koneissa; olikos Mi-8 helikopterissa oli sama (lähes) paineilmajarrujärjestelmä pyörissä kuin Mig-21.....miettikääs miten paljon helikopterissa tarvitaan käyttöjarruja pyörissä (seisontajarru sitten erikseen...)
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Kyllä ne ihan kivat on jos jossain rinteessä lähtöä odottelee :lol: Veli-itäiset kun niillä sodissa pörräilee
    Ja lentotuki alukselle liukulaskeutumisessa kanssa muuten jarrut tarvii :eek:
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    joo mut laittaaha hyö volgan jarrut gaz kuorma autoonkii. taitaa olla siinä kolhoosibussi mallissakin samat hilut. tosin harvoin näkee henkilöautossa jarruputkia joihin sopii tavallisen kokoinen sisään.

    eikös tuo mi-8 ole vertaansa vailla säätötekniikaltaan, linkkumallin sähkökytkimiä? kestää sähkömagneettisen pulssin... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!