venakoneisto

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja santeri1488, 25.5.2020.

 1. santeri1488

  santeri1488 1st gear

  mahtaakohan olla venttiilinjousi poikki kun pyörittää startilla konetta ja keinuvipu paina jousen alas niin kuuluu naksahdus, koneen käydessä tasanen naputus. säädöistä ei pitäis olla kiinni 3 kertaa säätäny keinut eri metodeilla ja aina sama pakoventtiili nakuttaa . vai voiko hydr nostaja pitää tollasta ääntä? pakoventtiili tuskin ottaa mäntään kiinni jos kerta keinut on säädetty oikein?
   
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Jatko korvaan kiinni ja kuuntelemaan, selviää tarkka paikka helposti.
   
 3. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Näethän sen jousen kunnon varmaan ihan silmällä että onko poikki?

  Mahtaisko sulla olla siellä nyt vaikka joku virinokka laitettu, jossa nostoa enemmän? Silloin voi kulunut keinuvipu tehdä omia temppujaan, tarkista keinun kunto.
   
 4. santeri1488

  santeri1488 1st gear

  jostakin luin että ei välttämättä nää jos vaikka yläpäästä on poikki mutta kaikkee sekundaa nettiinki mahtuu. jyrkempi nokka on joo mutta en rullakeinussa äkkiseltään mitää ihmeellistä nähny täytyy vielä tsekata se uudestaa ja tönäri samalla. ajattelin et jos joku osaa heti sanoo missä vika kun startilla pyörittää ja kuuluu naksahdus, kone käynnissä ku putken kans kuuntelee ni en osaa paikantaa missä vika sillonhan syitä voi olla monia sen takia helppiä täältä ekana kyselin ennen ku alan repii imusarjaa irti ym
   

Kerro tästä muillekin!