venakopan pultti poikki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja valsu67, 22.3.2007.

  1. valsu67

    valsu67 1st gear

    PErkkele katkes pultti käyttis pösöstä,hyvii ehotuksii millä pois,liian hankalassa paikassa ettei pääse poraamaan ainakaan...
     
  2. Rover v8

    Rover v8 Gearhead

    Hitsaa mutteri kiinni siihen pultin tynkään.. Ja suojaa hyvin paikat kipinöiltä.. :lol:
     
  3. valsu67

    valsu67 1st gear

    On kyl aika hankalassa paikassa, just tulipellin puolella,1,9 16v kone kyseessä.ei se tiukassa ees oo,mutta kun sais pyörimään vaan.mutta kun ei saa edes lyötyä uraa pultin päähän.ettiä helvetin pieni viila jos sais sen verran tehtyä uraa että meisselillä sais pois.
     
  4. KALE

    KALE Gearhead

    Jos ei sovit lyömään uraa niin sitten kokeile naputella pistepuikolla
    pultin päähän vinottain. Moni katkennut pultti lähtee tolleen helposti,
    reunaan vain naputtelua.
     
  5. buick8791

    buick8791 1st gear

    Koeta saada siihen pultinpäähän jonkinlaista epätasaisuutta poralla tai jollain muulla astalolla. Sitten teet sopivaan pikkuruvariin haaran muotoisen pään, terävät päät. Sitten vain rauhallisesti pyörittelemään. Käytä aikaa ja luota itseesi! Tuo naputtelukin, mista aikaisemmin mainittiin, edesauttaa asiaa. Kyllä se sieltä tulee.

    Suojaa venakoneisto homman ajaksi.
     

Kerro tästä muillekin!