venetietoutta? bayliner tiivisteitä mistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja rokki383, 19.2.2009.

  1. rokki383

    rokki383 Gearhead

    joku foorumilla on kuitenkin touhunnu veneittenkin kanssa ni ajattelin kysästä, kaverilla kun on ongelma baylinerin keulapalan+ jonku luukun tiivisteiden kanssa, sellasta aika special profiililla olevaa tiiviste nauhaa, lähinnä J kirjaimen muotosia ja niissä on sellaset pienet väkäset. näitäkin vielä kahta eri lajia. toinen kumia ja toinen muovia, etolasta ei ainakaan saa, tietäsköhän joku?
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    amerikasta joutuu kaiveleen ja tilaamaa :eek: suomalaisilta toimittajilta ei saanu mitään bulinerin osasia kun joskus koitin ettiä tuulilasin listoja,sivulasia,kiinnikkeitä yms yms... kyseessä oli -89 capri,uudemmista malleista en tiiä josko niihin sais.
     
  3. daimleri

    daimleri Gearhead

Kerro tästä muillekin!