Venttiikoppien huohotus 318cid

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Stance, 8.4.2006.

  1. Stance

    Stance Gearhead

    Tyhmä kysymys mutta tyhmä on kysyjäkin..onkos mitään ideaa siinä että koneen pelkääjän puoleisessa venttiilikopassa ei ole huohotusta lainkaan? Kuskin puoleisessa kopassa on PCV, mutta järki sanoisi että toisella puolella pitäisi olla ns. "breather cap". Nyt öljyn täyttöaukko on tukittu plugilla. Työntää nimittäin öljyä ilmeisesti tuosta korkin ohi juuri pelkääjän puolelta.
     
  2. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Ihan oikein sä sen funtsasit, toiseen koppaan pcv-venttiili ja toiseen joko ns. breather cap, tai letku ilmanputsarille. Kampikammion korvausilman on tultava jostain.
     

Kerro tästä muillekin!