Verhoilijaa keinonahalle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja kenworth78, 25.1.2012.

  1. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Selailin aikani tätä palstaa ja en nyt suoraan omaan kysymykseen liittyvää vastausta löytänyt (yritin oikeasti).

    Eli hakusessa AMMATTILAINEN joka tekee siistiä jälkeä (alkuperäistä vastaavaa), kohtuu hintaan. Hommana tehdä kuvan mukaiset oviverhoilut keinonahasta (materiaalin sävy pitäisi saada lähelle alkuperäistä kun kattoverhoilu jää vanha), ohjaamon takakulmat (sama timantti toppaus) ja yksi muu kappale.

    Laittakaa hyvien mutta kohtuu hintaisten verhoilijoiden yhteystietoja, kiitos.

    [​IMG]
     
  2. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Verhoomo Asko Hämäläinen, Rautalampi. Yhteystiedot löytyy googlellakin. Ne mitä oon hänen tekeminään nähnyt on kyllä mun mielestä hyviä.
     
  3. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Kiitos. Tiedätkö onko hänellä myös materiaalit saatavilla?
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

    Antiikkivärjättyä keinaria. Oli suosittua seitkytluvulla... :D
    Onpas "amerikan joe" laittanu paffit rumasti ruuveilla kiine! Kannattais pistää pahveihin klipsut ni tuls siistimmät vaikka kuinka nuo ruuvit kuuluisivat pahveissa olla. :wink:
     
  5. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Klipsu kiinnitykset ei onnistu oven rakenteen vuoksi ainakaan kovin helpolla, ja ruuvien tehtävä on osittain pitää ovi nipussa. Alkuperäisellä kiinnityksellä mennään.

    Tarjouksia on saatu ja yhden verhoilijan kanssa edetty jo vierailu asteelle.
     
  6. Buddy

    Buddy 1st gear

    Ajoneuvoverhoilussa harvoin kuljetaan helpointa tietä ja kaikki on mahdollista jos verhoilijalla on järki päässä elikkä kyky soveltaa asioita. Voihan ovien osat ensin ruuvata tai niitata kiinni ja vaikka tehdä erilliset kiinnikkeet ovien puolelle joihin klipsut kiinnitetään mutta ymmärrän toki jos alkuperäistä haluaa ja auto museoidaan niin näkyvät ruuvit ovat lähes pakolliset.
    Sanoin just yhelle entisöijälle joka päätyi samaan ratkaisuun sinun kanssasi näkyvien ruuvien suhteen että "siksi teen itselleni rakenneltuja autoja museoautojen sijaan jotta voin vapaasti muutella rumentavia yksityiskohtia". :wink:
     
  7. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Tuota... jos nyt vilkaiset vaikka kuvassa olevaa blogia ennen kauheiden johtopäätösten vetämistä mitä tyylilajia tai suuntaa rakentamiseni edustaa :poff: . Ja mitä toteuttamisen monimutkaisuuteen tulee niin voin vakuuttaa että varmasti taitoa löytyy jos ruuvit haluan piiloon, yrityksemme tekemillä tuotteilla ammutaan mm. maailmanmestaruuksia ja kokemusta kellon tarkasta koneistamisesta löytyy 40-vuoden ajalta.

    Ymmärrän että tarkoituksesi on hyvä, mutta neuvoisin hieman perehtymään ihmisten osaamiseen ja tarkoitusperiin omassa rakentamisessaan ennen kovin radikaalien lausuntojen tai mielipiteiden esittämistä.
     
  8. Buddy

    Buddy 1st gear

    Ohhoh ja hohhoijaa! :odroll: Älä ny hiilly! :D

    Kyllä mä näen asian näin että jos showverhoiluista puhutaan niin ovipahveissa olevat näkyvät ruuvit ovat VERHOILIJAN osaamattomuuden, viitseliäisyyden puutteen tahi rahanahneuden osoitus. Mun "Bedrodiin" ei tule näkyviä ruuveja sisustaan kuin ehkä aurinkolippojen kiinnitysjalkoihin mutta taidan tehdä niidenkin päälle peitelevyt. Ruuvit ovat rumia ja osoitus kompromisseista.

    Hienoja ovat kuorkkisi! Erittäin hienoja ja muihin niihin liittyvien rakenteluseikkojen kommentoimiseen ei mulla riitä tietämys eikä eteenkään kiinnostus mutta verhoiluseikkojen kommentoimiseen riittää. :wink: En mä ol vittumainen ihminen vaik se näistä mun kirjoituksistani näin olisikin välillä tulkittavissa elikkä tarkoitusperäni ovat perin hyviä... Huumorini on kyllä vähän joskus kieroutunutta kuulemma. :D

    Onnea ja menestystä showkuorma-autojenne rakenteluun toivottaa
    Jouni Ringborg
    puh: 0400 875565
     
  9. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    On meitä....

    Kiitos kaikille kysymykseen vastanneille ja vinkkia antaneille. Asia hoidossa ainakin alustavasti . :wink:
     
  10. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Verhoilut on tehty ja maksettu. Arvosanaksi voisi antaa 9 :D . Miksi ei kymppiä johtuu, ettei juuri oikeaa värisävyä löytynyt ja ompelukaluston hieman pieni koko tähän hommaan rajoitti muutamassa kohtaa aivan alkuperäisen kaltaisen tekemistä (olisi pitänyt jerkku piisata ommella koko ovipahvin läpi). Hinta laatusuhde kohdallaan. Pieniä yksityiskohtia olisi vielä voinut viilata, mutta kokonaisuutena hyvä.

    Hintaa materiaaleineen tuli 1199eur (sis. Alv.23%) ja siinä on:
    - 2kpl oviverhoiluja
    - 2kpl ohjaamon takakulman verh.
    - 2kpl erillisistuin kyynärnojilla (kaavat ja mallit piti muokata käymään alkuper.istuimesta)
    - 1kpl makuuohjaamon kulkuaukon suoja
    - 1kpl verho ohjaamon ja makuuohjaamon väliin (sis. nepparit)

    Voin suositella Verhoomo Asko Hämäläisen palveluita.
     
  11. kenworth78

    kenworth78 1st gear

  12. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Näyttää kyllä pirun hyvältä :D

    Odotan kyllä innolla semmoista hetkeä ja tapahtumaa, missä tuota voi tiirailla livenä 8)
     
  13. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Kiitos. Näillä näkymin se on Hot Rod & Rock Show jos suunnitelmat toteutuu ja ko. kampe huolitaan sekaan.
     

Kerro tästä muillekin!