Verhoilu kysymyksiä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Gummisti, 9.4.2010.

  1. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Kertokaas nyt tyhmälle, että mikä ero on ompelukoneissa,
    kun puhutaan 2 ja 3 syöttö koneista.
    Eli miten eroaa tavis "joka muorin" koneesta.
    Ja jos jollain nyt sattuis vahingossa olee verhoilu hommiin sopiva kone niin tarjota saa, nii pääsee harjottelee. Halpa pitää olla :wink:
     
  2. Buddy

    Buddy 1st gear

    Alasyöttökone on sellanen ompelijamummojen käyttämä konetyyppi joita on ollut jo 1800 luvulta lähtien. Jalan alla on syöttölevy joka vetää ommeltavaa materiaalia. Tällä konetyypillä et saa kelvollista jälkeä jos ompelet esim. nahkaa.
    Neulasyöttökone on edellisen kaltainen mutta lisäksi neula koukkii vetolevyn mukana syöttäen ommeltavaa materiaalia. Tällä konetyypillä voit tehä jo jotakin mutta en suosittele.
    Kolmisyöttökoneessa on edellisten syöttöjen lisäksi jalka joka kävelee materiaalin päällä (walking foot sewing machine) tikkausten tahtiin. Tämän konetyypin kanssa onnistuminen on enää käyttäjästä kiinni.

    Halvan kolmisyöttökoneen hankinnan onnistuminen on myös itsestä kiinni koska sanojen kolmisyöttö ja halpa yhdistelmä on perin absurdi mut ei kuitenkaan mahdoton sillä itse löysin kolmisyöttö Jukin 400:lla eurolla vuosi sitten. Kannattaa selailla Nettimarkkina, Huutonetti ja Keltainen pörssi sivustoja päivittäin.
    Jos 1480€+ALV ei tunnu pahalta niin voin antaa yhteystiedot myyjään joka myy uusia 267 Adlereita edellämainittuun hintaan. Ostan itselleni sellaisen heti kakkoskoneeksi kun saan rahaa! On paras mahdollinen kone Jukin ja Adler 167:n jälkeen...
     
  3. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Thank juu
     

Kerro tästä muillekin!