Verhoilu settejä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Mustarauta, 31.10.2013.

  1. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Saako suomesta valmiita verhoilupaketteja ,tarvis saada tollasta sinistä plyysiä vanin etupenkkeihin .Asennus onnistuu itseltä mutta jos noita löytyy missä hintaluokassa täällä pyöritään vai pitääkö tavarat tilata isonveden tuolta puolen?
     
  2. Damned

    Damned Gearhead

    Etikkö nyt siis semmosia valmiita verhouksia, jotka laitetaan entisten tilalle?
     
  3. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Kyllä,juuri selaiset olis tarkoitus laittaa.
     
  4. stailaaja

    stailaaja 1st gear

    isonveden takaa hommattuja verhoiluja laittanut nyt niin monta jotka mehikaaanot laittaneet siestan aikana tehden niin en kyllä suosittele. esim keinonahka materiaali on pellin luokkaa pehmeydessä :)
    kyllä ne laadukkaat tekeleet sielläki maksaa,ja niitä sieltä löytyy. niitä edukkaimpia en kyllä suosittele. joutuu pehmusteita muokkaan+ kirraileen , sitten on vielä etupenkit keskenään erikokosia olleet..
    ja jos ei ylläreitä tule pehmusteista esiin kun revit vanhat poies niin on ihme, on niin amerikkalaisesti tehty noi vanien penkit.. esim kiinnitysvedot uupuu että saa kirratua ettei näytä päiväpeitolta :)
    plykäripäällisten hintoja löytyy esim tammersuojalta -> istu hyvin ja ota sydänlääkkeet ensin.... ;)
    joitain vanin penkkejä tehny ihan vanhat poies ja uudet kaavottamalla, saa vimpan päälle. pistäppä yyveetä niin ihmetellään jos löytys apuja verhoiluun.
     
  5. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Noin sivumennen sanottuna olen ihmetellyt sitä, että joillakin rapakontakaisilla firmoilla ei löydy sellaista osaamista/tietoja, että kykenisivät tarjoamaan esim. penkinpäällisiä automalliin, joita ei mallikohtaisesti löydy hyllystä, mutta toisen mallin päälliset - joita hyllystä löytyy - toimisivat yhtä hyvin mittojensa puolesta. Toisin sanoen myydään vain mallin mukaisia päällisiä ilman, että vaivauduttaisiin tarjoamaan jonkin muun mallin päällisiä sijaistamaan.

    Törmäsin tällaiseen aikoinaan MoParin C-korin kohdalla. No, asia on jo hoidossa uuden mittatilausverhoilun myötä. Olisihan valmiiden osien käyttö ollut kätevää. Mutta toisaalta oli hyvä kannattaa suomalaista työtä ja osaamista, joka oli paras valinta.
     

Kerro tästä muillekin!