Vesivehmaa FHRA Street Race & No Prep Challenge #2

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Vermilion, 13.6.2022.

 1. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Tnäänkin FHRA mokas. Järjesti tapahtuman sadepäivälle! Vittukuvituttaa, just ku tultiin non-prepatulla laitteella noupreppiin.

  Katushuutoutti tuntui kiinnostavan tosiaan, mut kun pari tyyppiä järjestää ja tulee siitäkin ennen ja jälkeen lunta tupaan sieltä sun täältä, niin kattoivat etteivät jaksa järjestää helmiä sioille. Ei ole stressin ja vaivan arvoista. Idea on vapaasti muiden käytettävissä ja luulen että voi jopa kysyä Panoxilta sponssia jos se menee lyhentämättä osallistujille?
   
  Herje, kari6767, et1133 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. XVD

  XVD Gearhead

  Kyllä riittää itkijöitä ja valittavia. Vittu menkööt suolle syömään mansikoita jos luulevat niitä sieltä löytävänsä. Se on kelit mitä on ja järjestäjille kiitos ku yrittävät etes jotain. Toisin ku nämä marisiat jotka kotona makaavat maha pystyssä ja valittavat ku ei tämä toimi. Vittu menkää suolle ja koittakaa tulla sieltä takasi..iliman nettiä.
   
  MJF, chevy 2, jknR ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Hyvin oli Vesivehmaa järjestetty. Katsastus sisäänajon yhteydessä trailerilta tuntui toimivalta.

  Aika ison joukon tekijöitä tuntui vaativan, keltaliiviä oli siellä täällä. Harjakonekin käväisi ennen kuin jotui luovuttamaa.

  Ens kerralla taas.
   
  tyyp360 tykkää tästä.
 4. litres

  litres 3rd gear

  Nooh...tuloksia tältä päivältä?
   

Kerro tästä muillekin!