VHT maalien toimitusvaikeudet.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja slant six, 3.4.2008.

  1. slant six

    slant six Gearhead

    Nyt kannatta ostaa varastoon sävyjä joita luulee tarvitsevansa. Valmistus tietyiltä sävyiltä toistaiseksi lopetettu. esim Mopar engine blue, tehtaalla viime vuonna sattuneen tulipalon johdosta. Näin kerrottiin Keräsen automaalikaupasta Kouvolasta. :(
     
  2. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Mun mielestä vieläkin vaikeampaa on noita vht maaleja ylipäätänsä saada jostain ostaa. Ja jos niitä sitten sattuu hakemaan pitkän matkan päästä ei niistä toimi läheskään kaikki. Päätin siirtyä mobitiven edustaman eastwoodin tuotteisiin. Toivottavasti toimivat paremmin. Ainakin ostaminen oli helppoa!
     

Kerro tästä muillekin!