Video erinäisistä autonhakureissuista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja SamiL, 19.4.2012.

 1. SamiL

  SamiL Gearhead

 2. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Jopas jotain, tuopa pitää katsoa ajan kanssa. Siinä on mainiota Checker-asiaa...
   
 3. audiq

  audiq Gearhead

  Olipa mielenkiintoinen video! Harmi, että kyytikuvan äänet oli peitetty musiikilla. Mutta sepostaja oli loistava! Ja viimeisen auton tarinan mielenkiintoisuutta lisäsi vielä se, että katselin kartasta sen kaivoksen olevan ihan nurkilla. -Jokunen kilsa vain matkaa. :eek:
   
 4. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  kivaa tarinaa.. pakko se oli katsoa kokonaan.

  tosin olisin toivonut näkeväni edes yhden entisöidyn esittelyä tai sellaisen jolle tehty jotain noudon jälkeen. suurin "ladossa" olevista näytti olevan yhä siinä kunnossa kun oli ojasta revitty vuosia sitten, ja vain tuodulta tuonne turvaan ja mitään ei laitteille ole tehty.

  (toi viimeiseksi jätetty ajokki patina pinnallaan oli kyllä hieno.. eipä sitä pidäkkään remontoida kauheasti ulkoisesti jollei pakko ole.. mutta jäin myös kaipaamaan auton ääniä ja tunnelmakuvaa sisältäkin)
   
 5. Stout

  Stout 3rd gear

  Hyvä Hannu ja koko kuvaustiimi, tämä on loistava stoori. Sopisi näyttää myös TV:ssä.
   
 6. SamiL

  SamiL Gearhead

  Mutta kun yhtään entisöityä semmoista ei ole, ei koko maailmassa. Jos haluat semmoisen nähdä, niin voit edesauttaa asiaa osallistumalla entisöintikustannuksiin vaikkapa pienoismallin tai T-paidan ostamalla ;)

  www.checker.fi

  Checker ry on entisöimässä täysin alkuperäiseen asuun näistä Hannun aihioista paraskuntoisinta, sitä Ferrexinväristä. Entisöinti on jo edennyt aika hyvin. Tosin takapakkejakin on tullut, kuten esim. viime keväänä noutaessamme koria Peippolasta, oli henkilö, jonka piti hitsata koria, työntänyt sen talveksi ulos ja sen seurauksena lumi oli painanut katon isolle lommolle. Checkerin katossa kun ei ole ainuttakaan tukikaarta. Onneksi nykyinen parempi koriseppä sai sen oiottua.

  Täältä näkee, millaisina ne tulivat Suomeen vuonna 1951:

  http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/k ... edia=74857
   
 7. JesseX

  JesseX 1st gear

  Ai että kun oli mukavaa piristystä perjantai iltaan!

  Kiitoksia hienosta videosta ja onnea ja menestystä entisöintiin. Toivotaan että kaikki menee hyvin tästä eteenpäin! 8)
   
 8. chevy56

  chevy56 1st gear

  delet
   
 9. rane58

  rane58 Double Gearhead

  -Mistäs niitä tuotteita vois ostaa..?[​IMG]
   
 10. audiq

  audiq Gearhead

  Tuolla checker.fi galleriassa "wanhoissa kuvissa" kuva nro 10 ja "Checker A2" kansiossa kuva nro 4, niin mikähän niiden kuvien tarina on?

  Ja onko tuo KX-930 se Kiskon Checker? Jos ei, niin missähän ne kuvat on otettu. -Kiinnitti huomiota nuo talojen katot, kun samanlaisia on Kiskon nurkilla paljon. :lol:
   
 11. SamiL

  SamiL Gearhead

  Espoon Automuseosta voi kysellä.
   
 12. SamiL

  SamiL Gearhead

  Wanhojen kuvien viimeinen, värikuva, on otettu 1958 Ruotsissa. Sen huomaa siitäkin, että auto on pysäköity tien vasempaan reunaan. Meikäläinen on kuvan kakaroista pienin. Pitkä reissu Ruotsiin sukulaisiin tehtiin Haaparannan kautta. Lähtöä edeltävänä yönä autoon oli vaihdettu toinen moottori. Auto oli mennen tullen tupaten täynnä: 6 aikuista ja 3 lasta. Keskipenkeille oli laitettu kovalevy, ettei minun tarvinnut keskimmäisenä istua tyhjän päällä, mutta selkänojaa minulla ei ollut, eivätkä kahden puolen istuvat serkkuni suostuneet kertaakaan vaihtamaan paikkaa minun kanssani. Niinpä matkustin koko reissun polviini nojaten. Ketuttaa vieläkin :lol:
   
 13. starcraft

  starcraft Gearhead

  Erittäin hauska video. Mukavaa kerrontaa autojen hakureissuista. Toivotaan että edes osa aihioista vielä joskus taittaa maantietä omin voimin.
   
 14. Joh.3:16

  Joh.3:16 Gearhead


  Löytyisikö kuvia.Tää on sairaan mageen näköinen.
   
 15. rane58

  rane58 Double Gearhead

  -Kiitti! Täytyykin käydä siellä, viime kerrasta onkin aikaa... :wink:
   
 16. vesaku

  vesaku 3rd gear

  Todella asiallinen hieno pätkä, kaverilla löytyy myös tuollainen Checker, en tiedä milloin alkaa projekti. :rotfl:
   
 17. audiq

  audiq Gearhead

Kerro tästä muillekin!