Videoita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pas(i)kiainen, 30.6.2014.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  esmi tykkää tästä.
 2. karpo29

  karpo29 3rd gear

  En tieda mihin ketjuun tama nyt kuuluisi, mutta parin paivan takainen G-Body video. Auto on todellinen mummon silmatera, ostettu ensimmaiselta omistajalta, viettanyt kaikki vuotensa samassa osoitteessa.
   
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 4. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Noin 9 minuutin romuralli vissiin New Yrkissa 1976

   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  faffeli ja esmi tykkäävät tästä.
 7. f34

  f34 Double Gearhead

  Oikeaoppinen öljyn lisäys
   
 8. Hiukan klassista viihdettä etätyöntekijoiden ja miksei muidenkin aamuun:

   
  JYR tykkää tästä.
 9. camaro1

  camaro1 Gearhead

  Whistlindieselin tekemät videot YouTubessa, ei meinaa Itelle oikeen aueta tuo autojen tuhoaminen kun ei oo tuo Lontoo hallusa. Mut jokainen tyylillää..
   
 10. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Koko filmi on kuvattu muistaakseni Montrealissa. Olen nähnyt tuon aikanaan teatterissa eikä tiedetty kyllä yhtään mitä mentiin katsomaan. Siinä kohdassa kun alun väsynyt saksofoni vaimeni ja Armando Trovaiolin jäntevä murhamysteerifunk lähti soimaan särkyvän lasin, konepistoolin papatuksen ja sireenien ulvomisen säestyksellä, tukka nousi pystyyn eikä laskeutunut kyllä enää koko leffan aikana.
   
 11. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Jokseenkin järjetöntä touhua sanon, mutta mikäs siinä kun rahaa tulee...en totta puhuen ymmärrä tollasta tuhoamis vimmaa :odconfused:
  Mitä enempi WD:ta haukutaan ja mitä enempi saa tappouhkauksia yms, niin sitä enempi se niitä autoja tuhoaa...kaikki autot tuhotaan jossakin vaiheessa.

  Tällä hetkellä kidutettavana 100 tonnin Sema Show F-350...haudattuna juuri maan alle peltoon...taisi syttyä konehuoneesta palamaan kun poltti kumia siellä :odconfused:


  Tuossa on paljon mielekkäämpää katsomista...kivasti möyryää 392 Hemi Jeep:n pellin alla kun Lite Brite:n Kevin kiipeilyttää "Step Child":a kallioilla Sand Hollow, Utah:ssa. :odcool:  LiteBrite:n videot muutenkin hyvin tehty ja niissä näytetään myös Jeep:n rakentelua...Gladiator:sta tuli hieno ja sehän myös lahjoitetaan :odwink:
   
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 13. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  The Surfers kiihdytystiimin tarina, 51 osaa. Ajankulua korona-arkeen.

   
 14. always bb

  always bb Gearhead  Nämä on ihan valkoihosten tekemiä
   
 15. always bb

  always bb Gearhead  Mopar ja foorti dominoi 1970 great years
   
 16. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  On oikein värifilmille dokumentoitu, kallista. Semmonen ohjelma on varmasti käsikirjoitettu ja ohjattukin. Ja sisältö suunniteltu. Finlandijassakin tiedän annetun tietylle osalle tuotannon väestä vapaata tehdasvierailujen ajaksi. Ja vielä tuossa vuosituhannen vaihteen tiellä. Ei haluttu vieraiden näkevän ihan kaikenlaista työntekijäainesta. Tuskinpa se Suomessa keksittiin.
   
 17. Larry

  Larry Double Gearhead

  Valmista tulee

   
 18. always bb

  always bb Gearhead  Hyvin pysyy tiessä pompannappi
   
  hmr66 tykkää tästä.
 19. always bb

  always bb Gearhead  Fanikar
   
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Amerikkalaisissa elokuvissa on joskus hauska opening scene

   

Kerro tästä muillekin!