Videon lisääminen kännykästä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja caprice305, 18.8.2018.

  1. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Miten me saataisiin liitettyä videoita kännykästä od:lle? Aijaa.fi kautta saa kuvat, mutta ilmeisesti od ei hyväksy videoita? Vai johtuuko se aijaasta? Youtube tietty yks, mutta jos joku pieni video vaikka näyttämään miten jokin toimii, niin youtube vähän.... ja oma lehmä tässä on, ettei noi salasanat pysy päässä, niin youtubet ym on aina taistelua et pääsee kirjautumaan.

    Kiitos ja anteeksi.
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  2. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Aijaa toimii mutta en tiedä saako suoraa videoupotetta tähän vai linkki vaan
     
  4. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

  5. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Onneks on whatsapp :poff:
     
    Karpov tykkää tästä.
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    No, jos käyttää vaikkapa Android puhelinta, niin lähes varmasti on Google-tili. Ja se on myös suoraan Juutuubin tili... Ei siinä tarvi mitään ihmetellä.
    Eri juttu on siiten se, että olis ollu Youtube tili ennenku se meni Guukkelille, sillon siellä on kaks tiliä sulla. Sitä ei ne osaa edes pyynnöstä korjata. Mutta videot voit jakaa hienosti sillä Googletilillä.
     
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Uudistuuko se youtube vielä koko ajan käyttöliittymältään?

    Voisin jopa palata käyttäjäksi mikäli ne käyttöliittymäraiskauiset olisi lopetettu ja ei tarttisi koko ajan opetella uudestaan mistä mikäki namiska löytyy.
     

Kerro tästä muillekin!