Vieläkö E-Bodyt kiinnostaa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BRAKE DRUM, 17.7.2019.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  TN ja Z11 tykkäävät tästä.
 2. kimmok2014

  kimmok2014 2nd gear

  TN, Z11 ja Qtti tykkäävät tästä.
 3. Qtti

  Qtti 2nd gear

  Uuh! Nyt on hieno auto Mikalla myynnissä!!
   
  faffeli, kimmok2014 ja Z11 tykkäävät tästä.
 4. Z11

  Z11 Gearhead

 5. klunssila

  klunssila Gearhead

 6. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Eihän sitä aina kerkeä kun kauppaa täytyy tehä. Kovin paha tuo ei näytä olevan mutta takalokasuojien vaihto tuolla puolentoistametrin hitsaussaumalla ei käy järkeen.. Jenkkityyliä.
   
 7. Z11

  Z11 Gearhead

  Ville, vaikka auto ei minun olekkaan niin voin sen verran kommentoida että huomaan Coupe miehen reaktiot tässä. Avoon ei ole saatavana full quarter panelia ja koska ylästanssi ei ole kulmaltaan riittävän hyvä niin avoon kannattaa vaihtaa se näin omasta mielestäni, helppo tinata sauma tossa keskellä. Näitä korjaustapojahan on yhtä monta kuin korjaajaa, Coupeen vaihtaisin koko paneelin.
   
  VilleTre, PPRCuda ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
 8. Z11

  Z11 Gearhead

  Tässäkin kahta koulukuntaa, toiset ensin, toiset kun korikehikko on jäykistetty ensin ettei tule vääntymiä, avo on aika herkkä vääntymään. Tosta on hyvä jatkaa vaikka soodalla. Kuten sanoin, ei auto ole minun, tehköön omistaja miten haluaa. Molemmat mielestäni toimii avon kyseessä ollessa.
   
  kimmok2014 tykkää tästä.
 9. arskazone

  arskazone Gearhead

  Tarttis tehä sillee ja tällee-niinku tehtaalta tullut...

  [​IMG]

  Tummilla pojilla tullut ruokis tms ja....

  AZ
   
  MJF, TN ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
 10. arskazone

  arskazone Gearhead

  TN ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
 11. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Kenen / mikä V-code Challenger on myyty jokunen vuosi (vuonna 2015?) sitten Ruotsiin? Käsittääkseni Sublime.
   
 12. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Eikö se ole kuitenkin tärkeämpää ja hatun noston arvoista, että tekee aloittamansa loppuun?
   
  rosswell47 tykkää tästä.
 13. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  No mutta eikös tässä juuri ole kyseessä keskeneräisenä myytävä projekti?
   
 14. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Jo vain!
   
 15. arskazone

  arskazone Gearhead

  Olisin "markkina analysoijalta" kuullut tästä enemmän?!

  t.AZ
   
 16. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Autoa tarjottiin ostettavaksi ystävälleni ja hän siitä minulta kyseli. En osannut tähän(kään) mitään vastata ja siksi käännyin viisaimpieni puoleen.
   
  Muokattu: 1.9.2019
 17. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Kevin Hartin Cuda huonossa hapessa.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 18. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Kuski oli mällännyt sen ja Hart apparin paikalla. Kuulema selkään tullut osumaa... tosin ketään kiinnosta kuski :D
   
 19. Myös Maikkari oli huomioinut sen:

  [​IMG]
  [​IMG]
  Yhdysvaltalainen näyttelijä-koomikko Kevin Hart joutui sunnuntaina rajuun onnettomuuteen istuttuaan oman autonsa kyydissä Kalifornian Calabasasissa.

  Hart ja tämän vuosimallin 1970 Plymouth Barracudaa ajanut Jared Black saivat viranomaisten mukaan vakaviksi luokiteltavia selkävammoja, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

  Onnettomuus tapahtui, kun Black menetti tehokkaan muskeliauton hallinnan ajautuen ulos tieltä. Auto rikkoi tieltä suistuessaan aidan ja pyöri jyrkässä rinteessä kattonsa kautta ympäri.

  Hart pääsi autosta ulos omin voimin, mutta Black ja kyydissä ollut Rachel Broxterman jäivät jumiin rusentuneeseen autoon. Broxterman, joka on Blackin kihlattu ja Hartin vaimon personal trainer, ei saanut merkittäviä vammoja.

  Black ei ollut onnettomuuden sattuessa alkoholin vaikutuksen alaisena. Viranomaisten mukaan kaikki kolme ovat onnekkaita ollessaan hengissä.

  Hart oli ostanut auton itselleen 40-vuotislahjaksi heinäkuussa, eikä se ollut ihan sieltä vakioimmasta päästä. Tuunauspaja Speedkoren rakentaman auton konepellin alla mylvi 6,4-litrainen remmiahdettu V8 Hemi, jossa kerrotaan olleen 720 hevosvoimaa.

  Uniikissa autossa oli käytetty runsaasti hiilikuitua, sitä oli madallettu reippaalla kädellä ja sisustakin oli laitettu täysin uusiksi.
   
 20. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  En nyt tiedä mitä ajoit takaa ,sitä että-kö jätin oman projektin kesken vai? Hei ,jokainen tekee kuule Pepe omat ratkaisut ja se ei kuule sulle kuulu pätkääkään miksi siihen päädyin.Eikä se tee minusta huonompaa harrastajaa ollenkaan?!Ihan taloudelliset realiteetit painoi päälle ja se että viihdyn lasteni kanssa enkä viitsi olla "paossa" autotallissa kaikkea vapaa-aikaani.
  Jos sulle tuli nyt hyvä fiilis vittuilusta niin osuinpa oikeaan kun joskus viittasin kuinka sisääpäin lämminnyttä porukka on näiden autojensa kanssa. Mitään ei saa arvostella ,ei edes työmenetelmää. Ja kyllä arvon Pepe, olen taatusti tehnyt sinua enemmän peltihommia. Itseasiassa 37.5h viikossa.
   
  Muokattu: 2.9.2019

Kerro tästä muillekin!