Vieläkö Elvis elää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Lassard, 29.7.2005.

  1. Lassard

    Lassard Gearhead

    Moro. Joskus 10 vuotta sitten aloin irrottautumaan jenkkiautokuvioista, koska kyllästyin sisäiseen luokkajakoon. Alkoi näyttää siltä, että mitä enemmän uustuontina tuli hienoja malleja impivaaraan, sitä hölmömpää touhua esiintyi. Jotkut asiallisen mallin omistajat olivat kuin kaikkien bemarikuskivitsien äitejä. Samoin, jos jollain oli 4d/kutoskone-laite, niin mies ei ollu oikein mitään. Perseestä, sanon vaan, vaikka omat autoni onkin ollu isoja kasi/2DHT -vehkeitä, eli omakohtaista simputusta ei ole ollu.

    Käviköhän näilläkään pula-ajan elviksillä mielessä, että sillä perusvalianttikuskilla saattoi esim. oma talo, perhe, tai opiskelut kesken, siinä missä PA-Elvis veti kotona äiskän lihapullia, ja oli maailmaan coolein tyyppi.

    No, jenkki on edelleen tallessa, eikä sitä ihan heti myydä. Mutta jos haluaa viettää aikaa rennommassa porukassa, niin onko hommattava pappatunska?
     
  2. B 50

    B 50 Gearhead

    Riittää kun vaihdat pelkän kaveripiirin.
     
  3. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Joo kyl elvis elää, on siitä kyl viikko kun viimeksi näin ja käytiin kävelyllä, rauhallisesti otti isohkoksi uroskoiraksi lenkin, cooli kaveri :wink:
     
  4. Fender

    Fender 3rd gear

    Kyyllä se edelleenkin tietyissä porukoissas niin on että on ns. true amerikanautoilijat ja sitte on ne ns. siipeiliät. Porissa on tilanne suht hyvä. Suurinpiirtein kaikki amerikanautoilijat ja alan harrastajat on ainakin "morjes" tuttuja. Suurin osa on kavereita.
     
  5. Morgan Kane

    Morgan Kane 1st gear

    montaa kansakuntaa

    Elvis (Rock n Rollin kuningas) elää, mut joka jannun sytämessä.

    Ne jotka määrätyllä automerkillä koreilee ja ryhtyy liian merkkirakkaiks on elviksiä, pienellä E:llä. Onneks omaan kaveriporukkaan ei tollaset elvarit kuulu, sillä itelläni on autokanta hyvinkin värikästä ja arvostan myös itse kaikenkarvaista harrastajakuntaa. (On muuten se pappa-tunakin tallissa).

    Ite en ainakaan lähde määrättyä automerkkiä polvillani kumartamaan ja laita sen paremmin Mopareita, Gm:iä, kuin muitakaan arvojärjestykseen. Sen verran löytyy vanhankansan autoharrastajan verta suonissa, että kaikki moottoriharrastus kunniaan. Olen toki huomannut, jopa joidenkin merkkikerhojen olevan sen verran sisäänpäin lämpiäviä, että määrättyjä autovalmistajia ei suvaittaisi lainkaan. Tälläiset alan harrastajat siis voi unohtaa omaan arvomaailmaansa. Aito harrastaja kunnioittaa kaikkea nostalgista krääsää, merkkiin väriin tai valmistusmaahan katsomatta ja ymmärtää, että jokainen harrastevanhus on säilyttämisen arvoinen.
     
  6. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Re: montaa kansakuntaa

    Ugh! Tästä on erittäin helppoa olla samaa mieltä. Pihassa & tallissa häksätintä maamoottorista, moposta autoon, melkeinpä vois museo (pieni tosin) laittaa pystyyn, viimeinen harrastustapahtuma oli vanhat Fergut... yhteistä nimittäjää kerätylle krääsälle on vaikea nimetä. Vanhaa ja tuiki tarpeellista kaikki tyynni :odroll: .

    Elvis elää myös Venturan sytämessä, kuten niin moni muukin tärkeä asia. Elämäntapa on myös paljon muuta, kuin ulkokultaista esittämistä & ördäämistä. Antaa kaikkien kukkien kukkia tavallaan 8)

    Etsi sopiva porukka... niitä / meitä on monella kulmalla, monenlaista harrastajaa ja "harrastajaa" kuuluu porukkaan. Ota rennosti ja messiin vaan.
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Joo, nyt pitäis ajella forssaan toteamaan onko ilmapiiri muuttunut 10vuodessa. Tuskin se sama krapulainen truckerbabe isotyttö on portilla ohjaamassa yleisöparkkiin. :lol:

    Alkaa veteraaniprätkäporukka olla taas jo liian sisäänlämpiävää eli siitä touhusta irroittauduin.

    Niin juu elvis elää miu ja miu muijan mielestä. 8)

    Rouva innostu bigwheelsistä mutta ei jaksa lähteä pitkään matkaan rämpimään :odroll:
     
  8. Swine

    Swine Gearhead

    Jokainen vähääkään Sleepy sleeperssejä kuunnellut tietää että Elvis asuu Maskussa,k-kaupan yläkerrassa.

    No,mutta asiaan.Harrastaa sitten ihan mitä tahansa,niin aivan uskomatonta luokkajakoa löytyy.Ei kai siinä mitään uutta ole.Mä en jaksa vaivautua tuollaisten miettimiseen,niin on ollut aina ja aina tulee olemaankin.On aika paljon tyylisuuntia ja erikoisia mielipiteitä omienkin harrastusten tiimoilla,mitä ei oikein ymmärrä.Mutta paskaakos niistä,mä teen mitä tykkään ja muut saavat ainakin mun puolestani puuhastella juuri sitä mihin intressit on kallellaan.
     
  9. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    joo tuota, kyllä mäkin arvostan autoa lähes merkkiin katsomatta, amerikkalaisissa pääpaino, mutta jotkut jaappanin ja euruupantuotokset saavat myös mieleni lämpeämään. näihin uusiin tuningbuumin tuotoksiin en suuremmalti ole ihastunut, mieleen tulee aina se pappabetalar homma. itsellä malibu on kutosneekerimalli alkujaan, ja perhettäkin on ja lainaa tarpeeksi... mut harrastetaan sen verran mihin rahkeet riittää. 8)
     
  10. redneck

    redneck 1st gear

    Missäs biisissä moinen totuus kerrotaan? Jäi vaan vanhaa Sleeppari fania kaiveleen, kun ei muista niin ei muista... :mad:
     
  11. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    eikös se oo sleepy sleepers sings elvis levyn kappaleiden välissä olevia höpinöitä? :odroll: samalla levyllä elvis paljasti mistä se lanne liike oli peräisin: karva oli jääny terskan ja esinahan väliin ja yritti irrottaa sen lanteita vispauttamalla! :rotfl: :rotfl:
     
  12. Jaska

    Jaska Gearhead

    sings elvis levyltähän se.
     
  13. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Juu ja Elviksen parta; sen on kuin suomen metsät... Kasvaa niin että tuhina kuuluu :)
     
  14. chevy355

    chevy355 1st gear

    mä taas kuulin et Elvis asuu varubodenissa, siis siellä tukholman lähiössä :lol:
     
  15. valsu67

    valsu67 1st gear

    Korjaan:kuin pulisongit
     
  16. Swine

    Swine Gearhead

    Sleepy Sleepers sings Elvis levyn välihöpinöissähän tuo on,niin kuin tuossa edellä mainittiinkin 8)

    Noita välihöpinöitä siteeraamalla saa välillä läsnäolijoiden pakan sekaisin,on tullut huomattua.Velipoika kuittasi kerran aikoja sitten ruokapöydässä siskon pölinät huudahtamalla: "Irma,haista v*ttu!!!"
    Ja hauskaa oli kun sisko ei hiffannut että mistäs nyt tuulee
    :)
     
  17. valsu67

    valsu67 1st gear

    Irma,oothan sä loppupeleissä mahtisonni :rotfl: :rotfl:

    Sleeppareitten välilöpinät on kyllä parhaita,almatädin illuusiolla varsinkin,paskalehti Paavo Pönttö puhelimessa...
     
  18. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Juur näin. :-D
     
  19. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

    Hahaa pitää taas kaivaa sleeppareitten levyt esiin.


    Henkilökohtaisten osastoo!: kaimaani etsii kirahvia...... saako tupakoida LÄRVI KII!!!!

    Ministeri Nieminen teille minun pitikin soittaa, oletteko masturboineet viime aikoina.

    SAASTAA KANSALLE!!! :lol: :lol: :lol:
     
  20. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Re: montaa kansakuntaa

    Otti päähän kun se sisäsuomen sanomalehtien niskahevitukka-telkkarisohvaperunatoimittajapelle M.A. väitti elvistä p-fiiliksi.

    Se seurustelujuttu on ollu 50-luvulla vähän eri homma kun nykyään, tuumailtiin tossa rouvan kanssa.
     

Kerro tästä muillekin!