Vihreä dart

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja jaketin, 28.9.2009.

  1. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    olin hiliattain muuttanu tähän tupahan kun tuasta naapuri pihasta rupes sellaanen "sakari" lauma kaatamahan ristus isua koivua ja se oli muutoonki jo vähä vinos meikälääsen suuntaha, jotenki epäluattamus lausehena siirtelin polaraa ym. kauvemmas, ne sellaasella olemattomalla lauran käikälehellä jonka helesinkiläänenki sais polovia vasten poikki pönkääli sitä mukamas kaato suuntahan. siinä tuloo jesus häjyä jäläkiä kun pitää 5kpl keski ikääsiä paskamahojaki viälä muiluuttaa :D
    eikös siihen luiskahuulen päällen ollu joku riuku joskus kaatunukki?
     
  2. Jimmy Dart

    Jimmy Dart 1st gear

    ekoilua

    On oikeesti ikävä darttia, joka sulautui niin hyvin ympäristöön, ei erottunut mitenkään muusta liikenteestä :rotfl: , joka leikki olevansa HYBRIDIAUTO sammuttaen moottorinsa aina ennen liikennevaloja ja säästi sähköä polttaen vain toista ajovaloa. Ilmastointi oli omasta takaa kesät talvet. Ilmankosteus autossa oli suosiollinen kaikennäköisille pikku hyönteisille.

    Syksyisin se oli päällystänyt ittensä puiden lehdillä, talvella lumen alla piilossa tai huurteen peitossa. Lähti käyntiin ilman apuvirtaa, paitsi sellaisilla pakkasilla kun kukaan ei muutenkaan lähtis ulos. Ovet sai auki ilman lukkosulaa kun ei ollut tiivistettä, joka ois jäätyny.

    Tuulilasi suli yleensä aurinkoenergialla (parin tunnin skrapaamisen aikana) ja kuski sai hyötyliikuntaa kolaamisesta, lapioimisesta auton työntämisestä...
    Koneelle kelpasi kierrätysöljy(laatu kuin laatu) ja se jaksoi käydä viidellä kuudesta.Varaosat oli yleensä käytettyjä ja hitsauspellit romikselta.
     

Kerro tästä muillekin!