Vihreä värilakka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja 4deeSdn, 12.9.2006.

  1. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Eli apuuva! Alkaa usko ja toivo loppumaan kun oon yrittänyt löytää Revell/humbroll vihreän sävyistä värilakkaa. Tuota on ollut kun sillä olen ikkunoitakin sävyttänyt. Mutta nyt sitä ei tunnu löytyvän mistään! Ja perskules kun ois yksi autonkori pohjamaalattu sitävarten. Onko siis havaintoja mistä vois saada? Tietty muunkin merkkiset käy mutta pitää voida ruiskuttaa revell maalin päälle.

    Ola
     
  2. M

    M Gearhead

    vieläköhän jostain löytyy tamiyan maaleja. niissä on (oli) vihreä läpikuultava, joka sopii hyvin juuri ikkunoihin. tais vaan olla, että tamiyan maahantuonnissa oli ongelmia, mutta mutta...
     

Kerro tästä muillekin!