Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 2. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Tottahan tuo on. Kyllä minäkin voisin arkiajot ajaa vaikka sitten sähköautolla, mutta kun ei lähtösijoitus saisi maksaa paljoa. Tilanne olisi oleellisesti erilainen, jos olisin potentiaalinen uuden/uudehkon auton ostaja. Ainakaan tämmöinen asuntovelallinen yksinhuoltaja ei epävarmassa nykymaailmassa uskalla ottaa määräänsä enempää lainaakaan.
   
  Seevu, Roberto, Inlinee ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. jpalvima

  jpalvima 2nd gear

  Jep, nyt ollaan tosiasioiden alkulähteillä jos yksilöiden pitäisi velkaantua korviaan myöten meidän ikiomassa verohelvetissä sen takia että voguesanna kavereineen saa kertoa meidän asettaneen itsellemme kunnianhimoisia tavoitteita määrän ( Co2 ) takia...saman määrän minkä Kiina pösäyttää taivaalle muutamssa minuutissa.

  Tuottoisampaa kansantaloudelle ja kansakunnalle saattaisi olla että Veikkaus alkaisi takaamaan lainoja Eurojackpotin pelaamista varten. Siinä on sentään edes mahdollisuus jäädä voiton puolelle.
   
  Seevu, Stang_81 ja Inlinee tykkäävät tästä.
 4. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Ei kyllä vihreiden touhuissa ole mitään järkeä. Yrittäkää nyt kaikki äänestyskelpoiset aktivoitua niin että saataisiin pidettyä nuo älyn jättiläiset poissa vallan kahvasta aluksi kuntatasolla...
   
  Väpsy, chevytb02, Joe Hunt ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Tällä hetkellä jos olisi pakko joku kulkine hommata niin max sijoitus olisi muutama tonni,eipä taida tulla minusta sähköautoilijaa vieläkään
   
  Swinger tykkää tästä.
 6. tapsah

  tapsah 2nd gear

  [QUOTE="jpalvima

  Tuottoisampaa kansantaloudelle ja kansakunnalle saattaisi olla että Veikkaus alkaisi takaamaan lainoja Eurojackpotin pelaamista varten. Siinä on sentään edes mahdollisuus jäädä voiton puolelle.[/QUOTE]
  Hyvä idea ehkä paras, mutta muistellaan sitä mten kävi kasinotaloudessa aikoinaan..
   
 7. tapsah

  tapsah 2nd gear

  10 vuoden laina sähkö autoon, entä kun kalliiden tonnien akut joutuu uusimaan ennen kuin laina on maksettu??
   
 8. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Sit otetaan uusi laina ja kassaneiti sanna marin kiittää
   
 9. jpalvima

  jpalvima 2nd gear

  No mutta olihan mm. Osmolla hieno idea siitä että laitetaan omistusasujat maksamaan "asumistulosta" veroa? Samalla lailla voisi laittaa kotona ruokaa laittavat maksamaan ravintolatarjoilun edestä veroa.

  https://www.soininvaara.fi/2009/09/10/asuntotulon-vero/
   
  Joe Hunt tykkää tästä.
 10. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  Ei ollut Osmon idea.
   
  jpalvima tykkää tästä.
 11. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  ST1 dirika Mika Anttonen puhuu autoliiton 100-vuotisjuhlassa teemalla "Mistä energiaa liikenteeseen?"  Hämmästelee kovin kun poliitikot viis veisaavat faktoista tavoitteita asettaessaan.
   
  HSV-88, mopo-ukko ja kerkko tykkäävät tästä.
 12. kerkko

  kerkko 2nd gear

  Anttonen on teekkaripoikia!
   
 13. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  On aika epäreilua verrata Kiinaan tai Intiaan, molemmat kun ovat väkiluvultaan melko tarkalleen 250 kertaa Suomea suurempia. Kaikkia pahoja tekoja voi vähätellä sopivasti vertaamalla.

  Suomen ei tarvitse rientää pää kolmantena jalkana toteuttamaan kaikkea hulluutta eturintamassa, mutta ei se peruste voi aina olla se sama että kun joku muu jossakin muualla (muka) tekee enemmän pahaa niin meidän ei tarvitse tehdä mitään! Itämerensuojelussakin menetettiin 30 vuotta kun keskityttiin valehtelemaan, että kaikki paska tulee Venäjältä.
   
 14. Joo, me täällä muualla odotetaan, että helsinkiläiset lopettaa tämän:

  [​IMG]
   
 15. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Mun piikkiin saa laittaa millisekunnin puolikkaan pössäyksen, kun ostin tänään vajaan tuhannen kg:n verran kiinalaista p...aa (autonostin). En kuitenkaan aio kompensoida pössäystä enkä potea huonoa omaatuntoa.
   
 16. tapsah

  tapsah 2nd gear

  saakohan siihen uuteenkin lainaan valtion takauksen??
   
 17. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Ei, vaan todetaan, että lainan kohde on muuttunut arvottomaksi, ja laitetaan loppulyhennykset välittömästi maksuun. Ulosottokelpoinen ilman oikeuden päätöstä. :poff:
   
  jpalvima tykkää tästä.
 18. kma68

  kma68 Gearhead

  Arkadianmäen viisaat varmaan pitävät tuota kierrätyksenä, sillä kun vesi haihtuu, sataa lumena jne. Tuohon yhtälöön ei kuitenkaan taida kuulua se ylimääräinen ryönä, joka mereen joutuu.
   
 19. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  täällä piti tehdä 7-10 tonnin hiekka erotukset pihalle jottei mummon kusi valu itämereen,turve boikottiin,tuolla vaan lasketteluhiilikasat taustalla jollottaa,vihreitten asuinpaikka.ne ketkä eniten luontoa puolustaa ,vähiten siellä on,sama kuin vähiten työtä tekevät nekin eniten somessa itseään kehuu.
   
 20. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Mies puhuu asiaa
   

Kerro tästä muillekin!