Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. MudMax

  MudMax Gearhead

 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 3. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Kun näissäkin on alettu jakaa suojatyöpaikkoja kaikenmaailman sannamariineille ja liandersoneille, niin jälki alkaa olla tätä.
   
  Norri ja Desoto57 tykkäävät tästä.
 4. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Norri tykkää tästä.
 5. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Erityisesti mä tykkään kun perustellaan sillä että se maksaa kuka käyttää. Eikö polttoainevero oo tähän juurikin se kaikista tasapuolisin????

  Välillä voitais lisäverojen luomisen suhteen keskittyä pullataikinan lailla paisuvien menojen leikkaukseen.
   
  litres, Norri, dart -66 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Se ei tuo menoleikkausjuttu toteudu ihan helpolla koska äänestäjät ovat antaneet mandaatin näille hyvinvointiyhteiskuntaa eteenpäin puskeville puolueille. Ja voitte kuvitella että jos jokaista Kreikan saarilta tuotua teinipoikaa kohden tarvitaan neljä uutta virkaa vieraslajihallintoon niin kyllä se maksaa.
   
  PilsnerBil, Desoto57 ja 1purehell tykkäävät tästä.
 7. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  Samaa miettinyt, mutta tuleeko siinä vastaan se ongelma että itseltä tai kolleegoilta saattaa hävitä/vähentyä työt niin että vaikuttaa toimeentuloon, tai vaihtoehtoisesti jollain työkuorma kasvaa ilman tulojen nousua.. Tai en ainakaan mitään muuta järkevää selitystä keksi, ettei mitään isompaa kampanjaa ole jo asian tiimoilta kukaan huudellut. Luulis jonkun tuolla päättävissä elimissä kuitenkin sen verran ymmärtävän, että rahatilanne ei ole pelkästään kiinni tuloista, vaan menot vaikuttaa siihen ihan vastaavalla tavalla...
   
  dart -66 tykkää tästä.
 8. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Noup. Ei tule.
   
 9. Jamppa

  Jamppa Gearhead

  Ja toinen mihin voitaisi keskittyä on että saataisi lisää vientiteollisuutta Suomeen sitä kautta työpaikkoja ja ulkomaankauppaa joka toisi kirstuun rahaa ja ehkä verotulojen noustessa voisi verotusta laskea jopa eikä tarvisi verottaa tappiin asti ja sen yli
   
  Stang_81, Inlinee ja 1purehell tykkäävät tästä.
 10. Norri

  Norri Gearhead

  Älä nyt hulluja puhu. Autoilijoilta on ennenkin verotettu tappiin asti ja ylikin, mutta kaiken kansa nielee mukisematta, joten miksei ruuvia vielä vähän kiristäisi.
   
  rebel_cat68 tykkää tästä.
 11. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  No nyt kun on se GAYPRIDE viikko ja siellä LESBOksen saarella tuhopolttivat asumuksensa niin voisihan tuo meidän lehmähallinto juhlaviikon kunniaksi lennättää ne majattomat vieraslajiset tänne Suomeen turvaan elelemään.
   
 12. Jamppa

  Jamppa Gearhead

  Joo kyllähän tuo hullulta kuulostaa mutta kun kaikesta menee veroa ihan järjettömästi, muustakin kun pelkästä autoilusta , joskus mielessäni laskin että jos vaikka 100k€ hankit niin veroja menee erimuodoissa varmaan noin 80-85%.tulovero 50, alv , polttoaine, diesel vero, käyttömaksu, sähkövero, kiinteistö, yms yms

  vietiteollisuus olisi tässä maassa saatava taas kuntoon ja siihen investointeja, samalla unohdettava nuo Afrikkaan menevät kehitys miljardit. Mutta tämän meidän vihervasemmiston kanssa mennää metsään ja pahasti
   
  rebel_cat68, Desoto57, dart -66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. max

  max Gearhead

  Vittu sitä meteliä mikä syntyisi,jos menisi ehdottamaan Marinin porukalle edes leikkauksia Namibiaan tai Zimbabween menevistä miljoonista.
  Omaa porukkaa kyllä saa monottaa.
  Lapin isoissa ongelmissa olevaa matkailuelinkeinoa ei kannata tukea niillä sadoilla miljoonilla,mitkä menevät Afrikan varmoihin kohteisiin.
   
  Muokattu: 10.9.2020
  Norri, rebel_cat68, Stang_81 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. mcmies

  mcmies Gearhead

  Olisikohan niin, että vihervassarit kokevat namibialaiset ja zimbabwelaiset enemmän omaksi porukakseen kuin suomalaiset valkoihoiset lihaa syövät autolla ajavat heteromiehet? Ja näin ollen kokevat, että eivät monota "omaa" porukkaansa?
   
  rebel_cat68 ja max tykkäävät tästä.
 15. Buick225

  Buick225 Gearhead

  Huom! Veroja maksavat ja työssä käyvät.
   
 16. mcmies

  mcmies Gearhead

  Totta.
   
 17. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Toistaiseksi ollaan kuitenkin saatu jatkaa elämäntapaa melko samalla lailla kuin aiemmin. Mä yritän näiden ituhippien *) kohdalla olla liikenteessä aivan erityisen kohtelias. Mistä niistä tietää tulevat ministerit...

  Jotenkin joskus aistin, voi olla kuvitelmaanikin, heidän ristiriitaiset ajatuksensa. Miten tommosella ruosteruvella olevalla pickupilla ajeleva. stetsonpäinen ”äijä” antaa suojatiellä tilaa, kunnei sitä tee moni muu.

  Mä teen pr:ää.

  *) Vaatteet on mun aatteet, kyllä ne useimmin kääreistä tunnistaa.
   
 18. No shit, Sherlock..

  [​IMG]
   
 19. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Juu t-paidalla saa paljon aikaan. Gösta museosta ”päällepäin terveen oloinen,” on yks mun oma suosikkini.
   
  1purehell ja musta pässi tykkäävät tästä.
 20. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

Kerro tästä muillekin!