Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. Jamppa

  Jamppa Gearhead

  Jori85 tykkää tästä.
 2. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  Tuo on HSL:n tilaama selevitys eikä hallituksen. Samoin hallitus kiisti että pysäköinti ei tule olemaan verotettavaa tuloa.
   
 3. Jamppa

  Jamppa Gearhead

  Niin nuo meinaavat yleensäkin kiistää kaiken tuollaisen, sitten se lopulta ilmoitetaan että tällainen tulee.
   
  Norri ja rebel_cat68 tykkäävät tästä.
 4. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Juu niin se hallitus aikoinaan sano ettei markkaakaan devalvoida.
   
  rebel_cat68, Jori85 ja Jamppa tykkäävät tästä.
 5. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  Totta, mutta ei sitä voi etukäteenkään kertoa että kuukauden päästä muuten markan arvo puolitetaan. Vois tulla säpinää rahoitusmarkkinoilla.

  http://www.aut.fi/etusivu_vanha/tilastot/verotus_ja_hintakehitys/valtion_verotulot_tieliikenteesta

  liikenteen verotus ei mielestäni ole merkittävästi kasvanut 10 vuoden aikana. Palkat on kyllä noussut vaikkei se siltä tunnu. Suurimmat korotukset liikenteeseen on tullu sinistä väriä liputtavien puolueiden puolesta joten oikeastaan otsikko pitäisi olla sinistä vittuilua. Luuleeko ihmiset että liikenteen verotuksen nosto on jotenkin linkattu ympäristönsuojeluun? Ei taida mennä pennin jeesusta ympäristön suojeluun tuosta potista. Tekosyy vaan saada hyväksyntä verojen nostolle.
   
  impala67 tykkää tästä.
 6. Jamppa

  Jamppa Gearhead


  Ei olisi kannattanut manata
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006632095.html


  Joo eihän noista liikenteen verotuksesta mene juuri mitään tiestöön. Eikä myöskään luontoon. Kyllä ne rahat työnnetään aivan jonnekin muualle. Mutta vihreät ne pääsääntöisesti noita liikenteen ja teollisuuden veronkorotuksia haluavat.
   
  Norri tykkää tästä.
 7. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Rahat työnnetään muihin maihin kuin Suomeen, se on hallituksen linja ja sitä tämä kansa halusi vaaleissa kun äänesti.
   
  rebel_cat68, Jori85 ja Desoto57 tykkäävät tästä.
 8. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  jos ne on noita kuvassa pää alaspäin roikkujia niin tilanne voi vielä elää. Meinaan kädet jos pettää ja niskat on nurin niin määrä saapujista Suomeen voi pienetä. Okei, myönnän oli huono.
   
 9. max

  max Gearhead

  Joo,kyllä tuo ”Oma maa mansikka ja muu maa mustikka” karsastaminen juontaa jo pidemmällekin aikavälille sekä korkeampaan johtoon.
  Tavja Halosen piti mennä Kallialan sotavammasairaalaan tapaamaan veteraaneja mutta ei joutanut.
  Hänen piti mennä huopatukkien Halal lampaan teurastusjuhlaan riemunpitoon.
   
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Nykyinen punavihreä feministilesbohallinto tähtää siihen että suomalainen mies kuolee sukupuuttoon. Lesbolehmäin teknologiataidot eivät tosin vielä riitä siihen women only lisääntymiseen joten ahrikasta ja araapiasta tuodaan siittäjiä lehmäin käyttöön. Onnistuminen on tietysti vähän niin ja näin kun sieltä suunnilta tulevat tuikkaavat jyvänsä mielellään kannaksen toiselle puolelle.
   
  Zejk1, Norri, hartsa69 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  Vihreiden ongelma on kun ne ei tiedä mitä ne itekkään haluaa. Nehän ajaa alvin nostoa jotta kulutus vähenisi. Varmaan ihan hieno juttu, eihän aina tartte ostaa uusinta puhelinta tai telsua. Mutta samaan aikaan he vaativat että ihmiset ostais päästöiltään pienempiä ajoneuvoja ja siirtyis uusiutuviin lämmistysratkaisuihin. Nehän ei tietty maksa mitään eikä niiden osto ole kulutusta. 20% polttoaineenalennus on 40€ kuussa pelkillä mun työmatka-ajoilla. Sehän on suurempi korotus kuin liittokierroksilla saatu. Mutta auttaako tuommonen alennus että esim. paperikone saakin jatkaa toimintaansa? Reino Rekkamies joutuu laskemaan ajotunnin hintaa jolloin sille jää vähemmän taas näppiin rahaa. Tuskinpa onnibussi laskee entisestään hintoja tollasen muhkean alennuksen myötä tai taksit.

  jarru rumpu on vissiin jo alottanu aikasin :lol:
   
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 13. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Esim.toi viimeisen polttoaineveron korotus ois voitu jättää tekemättä ja sen sijaan lopettaa tukirahojen syytäminen ulkomaille. Olis hyödyttänyt ihan kaikkia SUOMALAISIA.
  Teiden kunto on suoraan sanottuna ihan perseestä vaikka kaikkia veroja kerätään ihan pää märkänä... :mad:
  Ihan ohkosesti vituttaa työkseen ajella reilut 100.000km vuodessa, tiet ja tienhoito aivan onnettomalla tasolla monin paikoin.
   
  Norri, rebel_cat68 ja Desoto57 tykkäävät tästä.
 14. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Ei saatana...kyllä mulle luvattiin jotain ihan muuta??:confused:
   
 15. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Kannattaa mennä aina hillotolpalle. Vain sieltä saa mitä on luvattu.
   
  Inlinee ja Stang_81 tykkäävät tästä.
 16. Grumpy old man

  Grumpy old man 2nd gear

  Modernina ja todellista tasa-arvoa kannattavana miehenä tuli viime vaaleissa äänestettyä mielestäni varsin pätevää naisehdokasta siinä toivossa että pitkään maan tapana ollut kähmintä ja oman edun tavoittelu edes hieman vähenisi, mutta en ole asiasta enää niin vakuuttunut.
  Vaikka ei tullut äänestettyä ensimmäistäkään nykyhallituksessa istuvaa puoluetta, niin pakko todeta että karvas pettymys tähän saakka on akkavalta ollut. Koko vasemmistohallitus, ja etenkin vihreät, näyttävät oikein mallia miten vedetään härskisti kotiinpäin ja kyykytetään kansaa.
  Kehtaavat vielä huutaa suvaitsevaisuuden perään, mutta jos edustat vastakkaista mielipidettä, suvaitsevaisuudesta sinua kohtaan ei ole tietoakaan.
  Hyi *aat*na mitä porukkaa.
   
  Stang_81, Jamppa, jutikka ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. Jamppa

  Jamppa Gearhead

  Muokattu: 14.9.2020
 18. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Nyt tehdään Suomesta todellista viher-valtiota kun neste meinaa Naantalin jalostamon sulkea!
  Ei hyvältä näytä...
  Mistähän se Marin ystävineen meinaa ne 30.000 työpaikkaa lisää saada? Ihan utopiaa ja paskapuhetta moiset höpinät:poff:
   
 19. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Tämä ei tainnut olla Marinin ansio. Öljyn kysyntä laskee ja hinta on alhaalla. Jalostamo tarvitsisi investointeja (=rahaa uusiin laitteisiin) ja siinä ei ole Fortumin mielestä järkeä (=ei maksa itseään takaisin).

  Vaikea on edes ylläpitää työllisyyttä näinä aikoina. Palvelut käy joutokäynnillä, teatterit on tyhjinä, matkustaa ei voi ja vienti rykii, kun muissakin maissa on asiat huonosti, eikä ole rahaa ostella.

  Mut meitä kuudenkympin ja kuoleman välissä halutaan kyllä pitää pidempään remmissä. Eläkeputket tulpataan ja vuorotteluvapaat kielletään. No, me aherretaan hetki ja sitten tulee isompi loppurysäys.
   
  Stang_81 tykkää tästä.
 20. Jori85

  Jori85 2nd gear

  En vaan ymmärrä tätä helvetin vouhotusta siitä että lisää pitäis työpaikkoja saada kun ei pystytä vanhojakaan Suomessa pitämään. Ja tarvitaan kuulemma maahanmuuttajia meille töihin??
  Joku tässä mättää...
   
  Norri, TimoT, duel ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!